Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės 3

tai va renkuosi dujinę kaitlentę. Man gražiai atrodė juodo stiklo paviršiumi, tačiau pasižiūrėjus natūroj kažkaip labai nepraktiška pasirodė, bent jau parduotuvėj, pirštų antspaudai matosi, subraižymai, vandens dėmės po valymo skuduru ir pan. tai noriu paklausti kaip atsiliepimai "naudojančioms"?
gal kas pasidalins savo pavyzdėliais, nes norėtųsi kad daiktas būtų praktiškas, o ne tik gražus, tai esu atvira pasiūlymams biggrin.gif
dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
indukcine kaitlente geriau ar stiklo keramikos? kaip manot? indukcine mane gasdina, nes ne visi puodai tiks ir reiks perkant labai ziuret kiekviena karta, kad tik tiktu, o tai manyciau vargina siek tiek. be to jei nori vienu puodu, o jie netinka, tai turi kitus nepatinkancius pirkt ir pan. is kitos puses matau indukcines kaitlentes vien tik pliusus, ar yra dar kokiu minusu? kokias jus turit? pasidalinkit patirtim:)
Atsakyti
QUOTE(Mimozza @ 2010 10 12, 00:01)
tai va renkuosi dujinę kaitlentę. Man gražiai atrodė juodo stiklo paviršiumi, tačiau pasižiūrėjus natūroj kažkaip labai nepraktiška pasirodė, bent jau parduotuvėj, pirštų antspaudai matosi, subraižymai, vandens dėmės po valymo skuduru ir pan. tai noriu paklausti kaip atsiliepimai "naudojančioms"?
gal kas pasidalins savo pavyzdėliais, nes norėtųsi kad daiktas būtų praktiškas, o ne tik gražus, tai esu atvira pasiūlymams  biggrin.gif
dėkui  mirksiukas.gif

Kaip nekaip, stiklas ganėtinai minkštas, tad greitai susibraižo.
Gerokai paprasčiau, jei pagrindas stiklokeramika, bet čia aišku ir gerokai brangiau.
Nepaguosiu ir jei pasirinksite metalo pagrindą, nes šioje vietoje, kadangi karšta, paviršius nėra lakuotas, tad jo valymas nėra toks smagus kaip lakuotos orkaitės ar šaldytuvo...
Atsakyti
o tose imontuojamose orkaitese buna mikrobanges funkcija ar kazkas pan?
teko apie tai girdeti, bet orkaiciu aprasymuose tokiu funkciju nerandu.
Atsakyti
Gal kas Vilniuje matė kur yra didesnis pasirinkimas BLOMBERG firmos elektrinių orkaičių, labai norisi "gyvai" apžiūrėt arba Siemens firmos
Atsakyti
QUOTE(Gravitacija @ 2010 10 17, 00:36)
Gal kas Vilniuje matė kur yra didesnis pasirinkimas BLOMBERG firmos elektrinių orkaičių, labai norisi "gyvai" apžiūrėt arba Siemens firmos

Didžiausias pasirinkimas bus Topo centre.
Bet keistai čia pas jus gaunasi: arba turkiškas Blomberg arba vokiečių Siemens blink.gif
Atsakyti
QUOTE(warlock @ 2010 10 13, 17:09)
o tose imontuojamose orkaitese buna mikrobanges funkcija ar kazkas pan?
teko apie tai girdeti, bet orkaiciu aprasymuose tokiu funkciju nerandu.

Būna. Dažniausiai kompaktinėse: AEG, Bosch, Electrolux, Miele, Siemens.
Jei kalba apie standartinio dydžio, tai lyg ir nebeliko.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2010 10 17, 16:45)
Didžiausias pasirinkimas bus Topo centre.
Bet keistai čia pas jus gaunasi: arba turkiškas Blomberg arba vokiečių Siemens  blink.gif

nu kai perskaičiau jūsų postą, tai tikrai keistai gaunas bigsmile.gif

nes rinkausi tarp AEGo, Elektroluxo ir Siemenso ir AEGas, Elektroluxas atkrito nes visų pirma man Siemensas kokybiškesnis susirodė, bet pati pagrindinė priežastis ta, kad bent jau tuoe modeliuose, kurie man patiko AEGuose ir Elektroliukse rankenėlės, kurios reguliuoja orkaitės temperaūrą, programas nustačius vieną ar kitą programą įsispaudžia, o Siemenso jau neįspausi, pasirinkus programą rankenėlė lieka išokus, o aš pastoviai pamirštu išjungt orkaitę ar viryklę, tai labai didelis privalumas matau rankena iššokus, žinau, kad įjungta, o apie Blombergą susimasčiau nes rankenėes labai smagiai sukiojosi, smagiau nei pastarųjų, be gerai, kad pasakėt, liksiu rymot ir ieškot Siemenso

o šeip man labai smalsu kas per nauja fyškė 3D orkaitėse

Atsakyti
Kokie būtų orkaitės eob 53103X minusai ?
Atsakyti
Sveiki, ieškau patarimo:
Pradėjau ieškoti mažos talpos orkaitės. Skaičiau, skaičiau apie garines orkaites ir vistiek nesuprantu.Šiaip įsivaizduoju, kad ji turi kepti ir garuose ir paprastai, bet apie tai nieks nešneka. Susiradau bosch garinės orkaitės pasą HBC-24D553. Ten visi pateikti receptai - garuose. Mėsytę tipo prieš tai galima apkepinti. Tai ar garinėje galima pyragą išsikepti? Vištą apskrudinti? nes tech. duomenyse nurodyta, kad grilio nėra. Pastebėjau, kad garo lygis nevienodai naudojamas, bet talpyklė privalo būti pilna. Gaila, kad angliškai neskaitau, daugiau kur paklausti neturiu.
Atsakyti
Sveiki, gal kas nors galetu pakomentuoti sias prekes Allenzi BOS 6435 K ir EOB 31004 X. Kazkokiu labai mandru su daug funkciju nenoriu, nes jau turiu patirties, kad uz jas sumokama, o panaudoti taip ir netenka g.gif .
Atsakyti
Reikia patarimo! Turiu skubiai nusipirkti indukcine kaitviete. Problema yra ta, kad ji bus ileidziama i stalvirsi todel metaliniai remeeliai netinka. kaina gali buti iki 2500Lt. Ka rinktis??? Sirdis linksta prie SIEMENS...
Atsakyti