Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

Uzsisakinejau is kvepalaipigiau.lt tai viskas buvo normaliai. Tikrai nepanasu, kad butu padielka. Dabar renku savo brangiausiajam gitadienio proga is ten.
Atsakyti
Sveikos. Pirkau per intereneta kvepalus, prie kuriu pavadinimo buvo parasyta ETD PARFUME? Tai cia ne PARFUME, o paprastas tualetinis vanduo? Aciu uz ats. smile.gif
Atsakyti
Taip, čia paprastas tualetinis vanduo.
Atsakyti
kazkur skaiciau kad www.perfumenetwork.com tai yra kvepalu isparduotuve, todel ten kainos buna zymiai mazesnes ir turbut del to ir kokybe, turbut surenka kokius brokuotus is visos amerikos ir parduoda perfumenetworke blink.gif , nors as is ten uzsakynejau ne viena karta viskas gerai buvo , ir laukiu vel rolleyes.gif

o del nuosedu, tai turejau Burberry miniuka, tai su laiku irgi nezinia is kur atsirado nuosedu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2010 01 19, 19:22)
per paiešką nieko nerandu, tai paklausiu ir aš. gal yra pirkusių iš kosmetika.lt? kokie atsiliepimai?

Pirkau. Viskas tvarkoj buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2010 01 08, 19:56)
Gal ką žinote apie šį puslapį http://www.1-7.lt/ ?Atradau per google,kai kurių gaminių kainos labai mažos,net nesitiki  g.gif

Vos atknisau klausimą biggrin.gif
Surizikavau. Pirkau. Patvirtinu - viskas gerai su jais. cool.gif
Atsakyti
Na kvepaliuku myletojos, gal galite man pasnibždėti, per kiek laiko parfumexpress pirktus kvepalus?
As pervedžiau pinigėlius sekmadienį - tiesiai į jų sąskaitą. Bet dar nesulaukiau doh.gif Kažkur skaičiau, kad viena pirkusi ten labai greitai gavo-jau kitą dieną po pinigų pervedimo. Niekada iš ten nieko nepirkau, bet suviliojo Givenchy - Hot Coutute EDT variantas, turiu EDP, bet man labiau patinka EDT, kaina pasirode gan priimtina, tai ir apsiprekinau, dar pasiėmiau porą lūpoms už 7 lt blizgių doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ir laukiu dabar issižiojusi kas vakarą.
Teko dar girdėti, kad jie veža kvepalus iš Turkijos ar kokių ten šalių...čia man pasakojo ten dirbanti mergina...na bet galvoju iš smalsumo - pažiūrėsiu, kokia pas juos kokybė, nes esu turėjusi tokius pat - tai super - EDT laikosi kaip EDP tik švelnesnis kvapas. Jei tokios bus žiemos - manau man šis kvapas kitam sezonui tiks. Ohoo kiek prirašiau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2010 01 19, 16:09)
Iš "Scented" pereitais metais esu pirkusi kokius 3 kartus - viskas buvo gerai.
Šiuo metu laukiu užsakymo iš "1-7" - labai reikėjo YSL NU EDP, tai surizikavau, nes neradau atsiliepimų...

Labutis, aš taip pat esu ne vienus kvepalus pirkusi iš Scented - labai malonu iš jų pirkti, labai šiltai bendrauja. Pirkau YSL Cinema - buvo originalūs, pirkom Rochas Aquawoman - originalus...ir štai pamačiau savo laukiamus kvepalus Rochas- Absolu...nusipirkau...ir nusivyliau - baisi kopija, net kodai nesutapo...bet ir kvapas visiskai skyresi nuo originalo. Išsigandau - puoliau rašyti jiems - tai jie man pervede pinigelius - aš išssiunčiau jiems kvepalus. Ir taip išsisprendė problema. MAn patinka, kad jie priima neoriginalius ir grąžina pinigus ir žinoma atsiprašo. Tai va ka galiu pasakyti apie Scented - tikrai ten pirkčiau, jei nebūtų man ten per brangu blush2.gif Nes aš randu pigiau kur nusipirkti, kad ir UK svetainese.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 01 26, 09:19)

Teko dar girdėti, kad jie veža kvepalus iš Turkijos ar kokių ten šalių...čia man pasakojo ten dirbanti mergina...

Nesąmonė.
Ten dirbanti mergina, vargu, ar dalyvauja pasirašant sutartis ir pan, vargu, ar ją kas informuoja ir į derybas kviečia, taip, kad jos žinios tiek ir vertos.
Esu pirkus iš jų (bet ne internetu, taip kad šito jnepakomentuosiu) visus beveik savo Diorus, kainos padorios buvo, jokių pretenzijų jiems neturiu.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 01 26, 09:19)
Na kvepaliuku myletojos, gal galite man pasnibždėti, per kiek laiko parfumexpress pirktus kvepalus?
As pervedžiau pinigėlius sekmadienį - tiesiai į jų sąskaitą. Bet dar nesulaukiau  doh.gif  Kažkur skaičiau, kad viena pirkusi ten labai greitai gavo-jau kitą dieną po pinigų pervedimo. Niekada iš ten nieko nepirkau, bet suviliojo Givenchy - Hot Coutute EDT variantas, turiu EDP, bet man labiau patinka EDT, kaina pasirode gan priimtina, tai ir apsiprekinau, dar pasiėmiau porą lūpoms už 7 lt blizgių  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Ir laukiu dabar issižiojusi kas vakarą.
Teko dar girdėti, kad jie veža kvepalus iš Turkijos ar kokių ten šalių...čia man pasakojo ten dirbanti mergina...na bet galvoju iš smalsumo - pažiūrėsiu, kokia pas juos kokybė, nes esu turėjusi tokius pat - tai super - EDT laikosi kaip EDP tik švelnesnis kvapas. Jei tokios bus žiemos - manau man šis kvapas kitam sezonui tiks. Ohoo kiek prirašiau... doh.gif

pirkau ne kartą internetu ir visada buvo taip: jei iki 13.00 užsisakai, tai kitą dieną jau lauk (jei vėliau, tai rytojaus dieną neatveš). o savaitgalis - tai ne darbo dienos. vadinasi, užsakymas priimtas vakar, tai šiandien turi gauti smile.gif čia jau būtų greičiausias variantas. kartais gali ir kažkiek ilgiau užtrukti.
pas juos taip ir parašyta.

per visą laiką esu pirkusi iš ten ~18 kvepalų (nu čia dabar specialiai paskaičiavau doh.gif ), tai gal jau galiu sakyti, kad ten - originalūs kvepalai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 26 sausio 2010 - 10:13
Ačiū merginos, kad nuraminote, nes tikrai nenorėčiau taip visur ieškotų kvepaliukų gauti nekokybiškų thumbup.gif Ačiū už info mirksiukas.gif
Aš irgi nelabai tikiu gandais, bet kai pasiskaitai, paskui jau pradedi abejoti blush2.gif TAi lauksiu siandien arba rytoj su nekantrumu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 01 26, 10:19)
As pervedžiau pinigėlius sekmadienį - tiesiai į jų sąskaitą. Bet dar nesulaukiau  doh.gif  Kažkur skaičiau, kad viena pirkusi ten labai greitai gavo-jau kitą dieną po pinigų pervedimo.

Man vakar kaip tik teko garbe pabendrauti jais, tai sake kad gali atvezimas truputi ilgiau uztrukti, nes per savaitgali labai daug uzsakymo gavo.
Atsakyti