Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(Margot @ 2010 01 16, 23:58)
Panašu, kad dabar jau perfumenetworką tikrai brauksiu iš patikimų parduotuvių sąrašo.

Paskaitinejau tema ir turbut pati neberizikuosiu jau ten pirkt (nors skubiu pirkiniu nera). Pirkau ten nemazai kartu, daznai net ne sau, bet nusiskundimu neturiu - nors internete buvo teke skaityt, kad neatsiuncia, ilgai siuncia, negrazina pinigeliu (teko karta uz vienus kvepaliukus atgaut pinigelius, tai be problemuviskas buvo).

Tiesa, neseniai skaiciau straipsni zurnale apie padirbinejamus kvepalus, tai ten siulo, kad pirkt tik is normaliu kosmetikos/kvepalu parduotuviu, nes negali but originalu vaistinese (drugstore) ar kitose parduotuvese. Na turiu paminet, kad ten buvo rasoma apie grupe, kuri gaudo padielku pardavejus (bet butent vienos firmos kvepalu - itariu Chanel, nors straipsnyje nepamineta konkreciai), tai galvoju gal toks kazkiek uzsakomasis straipsnis, nes pvz Chanel kvepalu niekad vaistinej nemacius, nors tikrai yra Britney Spears, Davidoff ir pan (bet tik po kelis ir neitin tokie populiarus kvapai) - nesinori tiket, kad tokius padirbinetus ten pardavinetu, o ir nelaikytu turbut po stiklu visiskos padielkes. Kitas dalykas yra isparduotuves (ten viska nuo rubu, kosmetikos, zaislu, baldu iki n... pardavineja pigiau, daznai kolekcijos senesnes, bet buna ir labai nauju) - tai jose vel to paties Chanel neteko sutikt kvepalu, dazniausiai tokie paprastesni, nepopuliaresni kvepaliukai, bet pasitaiko ir gana nauju ar labai zinomu. Velgi, kainos mazesnes nei paprastoj kosmetikos parduotuvej perkant (kartais perpus mazesnes, kartais pvz vietoj $80, sioje pard. $50 kvepaliukai kainuoja), kiekiai ten velgi nenuspejami - buna ir 10vnt tu paciu kvepalu, kitu buna 1-3 ir pan.

Bandysiu ikelt ta straipsni jei pavyks, nes nusiskanavus turiu, tik neaisku ar formatas atitiks.

QUOTE(Buckiukas @ 2010 01 17, 20:43)
Dar iš perfumenetwork'o mano Cristobal buvo su nuosėdom. Kvapas irgi lyg normalus.  g.gif

Teke man is The Body Shop kvepaliukus turet su nuosedom... Nebuvo nieko blogo apart nuosedas, tai perdaug ir nesigilinau kodel.

Ai, beje dar griztant prie to straipsnio (cia kai temoje rasyta apie plauka kvepaluose), tai va rasoma, kad tikrus kvepalus (na cia turbut parfumeristes sita puikiai zino) gamina is eteriniu alieju ir kitu dalyku, kurie buna aukstos kokybes, o padielkas kuo tik neskiedzia (ir cheminiais skystalais, ir siusiuku, ir tt), tai po to galima ne tik kad padielka isigyt, bet ir sveikatai pakenkt. Na po to straipsnio kazkaip isvis nebesinori pirkt niekur, isskyrus tikras parduotuves ir isparduotuves (bet ne internetines parduotuves - nors velgi galima priestaraut, nes Perfumania.com turi savo normalias parduotuves).
Atsakyti
Na atrodo pakeiciau formata ir pavyks ikelt:
user posted image
user posted image

Atrodo nukentejo kokybe, tai dedu straipsnio internete nuoroda: FAUX_PERFUMES
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 19 sausio 2010 - 01:10
QUOTE(shopingas @ 2010 01 19, 01:11)

Shopingas, dėl užsakomojo - tikėtina, nes dažnai vieną platinimo būdą praktikuojantys biznieriai mėgsta peikti kitaip/kitur prekiaujančius. Bando priminti/įteigti savo išskirtinumą ir tuo kurti įvairias legendas.

Nepaisant tokių straipsnių, tiek internetinė prekyba, tiek išparduotuvės visgi yra tam tikrais atžvilgiais gėris, na bent jau nėra blogis savaime, nepaisant to, kad sukčių, kaip ir visur, pasitaiko.

Atsakyti
Sveikos flirt.gif Norėjau pasiteirauti, gal kuriai nors teko užsisakynėti iš šios internetinės parduotuvės?
http://www.scented.lt/

Šiandien pamačiau, kad joje yra mano mėgstamiausi kvepalai, kurių Lietuvoje nebeparduoda jau daugiau nei 5 metai verysad.gif Ir kaina tikrai maža, dėl to kilo įtarimas g.gif

Gal turite kokių nors atsiliepimų? Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluzee: 19 sausio 2010 - 14:42
Iš "Scented" pereitais metais esu pirkusi kokius 3 kartus - viskas buvo gerai.
Šiuo metu laukiu užsakymo iš "1-7" - labai reikėjo YSL NU EDP, tai surizikavau, nes neradau atsiliepimų...
Atsakyti
O kaip iš šios parduotuvės ar patikima, ar siuntėtės http://www.fragrancedirect.co.uk/ patarkit wub.gif
Atsakyti
per paiešką nieko nerandu, tai paklausiu ir aš. gal yra pirkusių iš kosmetika.lt? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2010 01 19, 19:22)
per paiešką nieko nerandu, tai paklausiu ir aš. gal yra pirkusių iš kosmetika.lt? kokie atsiliepimai?

Kažkaip neteko per ten pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2010 01 19, 18:29)
O kaip iš šios parduotuvės ar patikima, ar siuntėtės http://www.fragrancedirect.co.uk/ patarkit  wub.gif

Pirkaus kelis kartus -viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2010 01 19, 21:35)
Pirkaus kelis kartus -viskas gerai  smile.gif

Aciu, kad atsakėte, o tai jau supanikavus buvau...
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2010 01 19, 18:22)

Yra. Užsakinėjau vasarą vyriškus kvepalus, pristatė kitą dieną tiesiai į namus, net mėginėlį kažkokį pridėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 01 19, 13:47)
Shopingas, dėl užsakomojo - tikėtina, nes dažnai vieną platinimo būdą praktikuojantys biznieriai mėgsta peikti kitaip/kitur prekiaujančius. Bando priminti/įteigti savo išskirtinumą ir tuo kurti įvairias legendas.

Na as del uzsakytino (ar siaip jau vienpusisko - t.y. tik tu kvepalu gamintojo pozicijos klausimu) straipsnio, tai beveik tikra esu. Ir kaip rasiau, labiausiai tikiu, kad cia Chanel - tai va ju kvepalu tikrai nebuna vaistinese ar isparduotuvese. Bet kalbant apie kitas firmas, nemanau, kad tose vietose butu padielkos.
Atsakyti