Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

Climat irgi. unsure.gif
Atsakyti
Tikras detektyvas čia gaunasi g.gif
Atsakyti
Lyg fragranceshop nera nusiskundimu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2010 01 16, 23:58)
Panašu, kad dabar jau perfumenetworką tikrai brauksiu iš patikimų parduotuvių sąrašo.

Aš irgi taip manau, nors tik sykį iš jų tegavau kvepaliukų, labai negaliu skųstis, bet visgi nesusipratimų ir man buvo: vieno dangtelį vos galėjo nuimt, priaugęs buvo prie kakliuko, o kituose kvepaliukuose plaukioja kažkokios nuosėdos visai nemažos ir juodas plaukelis biggrin.gif

Atsakyti
ziuriu i jusu buteliuku nuotraukas, ir galvoju, kaip man pasiseke viska gauti is ten nepriekaistingos kokybes g.gif
Butu vienintelis atvejis, tai gal butu galima teigti, visko pasitaiko, bet dabar, tai akivaizdu, jog su sia parduotuve reikalu geriau netureti.
Ir ant savo reputacijos jiems nusispjaut cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 17 sausio 2010 - 01:33
QUOTE(Mariposa @ 2010 01 17, 00:02)
Su kvapu lyg viskas gerai.
Papildyta:
Patou tikrai nepirk  biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 01 17, 00:51)
Aš irgi taip manau, nors tik sykį iš jų tegavau kvepaliukų, labai negaliu skųstis, bet visgi nesusipratimų ir man buvo: vieno dangtelį vos galėjo nuimt, priaugęs buvo prie kakliuko, o kituose kvepaliukuose plaukioja kažkokios nuosėdos visai nemažos ir juodas plaukelis  biggrin.gif

blink.gif ir iš kur reikia pritraukt tokių butelaičių į tą perfumenetwork'ą? iš blusynės? iš sandėlių šiukšliadėžės?.....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 17 sausio 2010 - 09:04
QUOTE(Renatina @ 2010 01 17, 10:03)
Papildyta:
  blink.gif ir iš kur reikia pritraukt tokių butelaičių į tą perfumenetwork'ą? iš blusynės? iš sandėlių šiukšliadėžės?.....

Neįsivaizduoju g.gif Vienas, tas kur dangtelis nenusiėmė, tai buvo supakuotas , bet dėžutė aplamdyta, tai pagalvojau, kad ilgai sandėly gal stovėjo, todėl ir prirūdijo, jei kokioj drėgmėj buvo laikyta, nu bet kur nuosėdos didžiausios plaukoja tai net nežinau.. gal irgi nuo ilgo stovėjimo g.gif Su kvapais lyg ir viskas gerai, nors ir neuostyti prieš tai, bet spiritu netrenkia ir kvapus labai gerai laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 01 17, 12:48)
Neįsivaizduoju  g.gif  Vienas, tas kur dangtelis nenusiėmė, tai buvo supakuotas , bet dėžutė aplamdyta, tai pagalvojau, kad ilgai sandėly gal stovėjo, todėl ir prirūdijo, jei kokioj drėgmėj buvo laikyta, nu bet kur nuosėdos didžiausios plaukoja tai net nežinau.. gal irgi nuo ilgo stovėjimo  g.gif  Su kvapais lyg ir viskas gerai, nors ir neuostyti prieš tai, bet spiritu netrenkia ir kvapus labai gerai laiko  smile.gif

na man tikrai trūksta praktinių žinių apie kvepalų gaminimą, jų platinimą ir sandėliavimą, todėl galiu tik įsivaizduoti ir fantazuoti.
bet su šiais pardavėjais, panašu, kad galima išvyst ko nregėjus ir išgirst ko negirdėjus blink.gif
gal anksčiau buvo aptarti kiti panašiai dirbantys pardavėjai?

Atsakyti
sveikos, uzsimaniau parsisiusti kvepalu, paskaitinejau ir nelabai supratau is kur siuncia i lietuva, o is kur ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(martyna29 @ 2010 01 17, 19:21)
sveikos, uzsimaniau parsisiusti kvepalu, paskaitinejau ir nelabai supratau is kur siuncia i lietuva, o is kur ne biggrin.gif

Ten, kur kainos $, dažniausiai nesiunčia, mano toks pastebėjimas biggrin.gif
Atsakyti
Strawberrynet arba fragrancex siunčia ir mums ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 01 16, 22:49)
Siaubas, Mariposa  blink.gif O kaip EnJoy kvapas? Normalus, nesugedes?

Ir aš gavau EnJoy iš ten pat, rodos, netgi tuo pačiu užsakymu, mažiau, bet vis tiek pakankamai aptrintą buteliuką. Ir gerai apdulkėjusį... biggrin.gif O su kvapu lyg viskas normaliai...

Dar iš perfumenetwork'o mano Cristobal buvo su nuosėdom. Kvapas irgi lyg normalus. g.gif

Atsakyti