Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(Saga @ 2010 01 13, 10:35)
parasiau uzklausima per ju sistema..... laukiu ats. Ziuresm ka atsakys, idomu kai yra parduotuve o adreso niekur nera  g.gif ...... beje negirdeta ir nematyta tokia... nu bet is kitos puses as gi visko ir nezinau  g.gif

Aš taip pat užklausiau thumbup.gif
Nu jo, gerai mes čia užklausėm abi vienu metu biggrin.gif
Žiūrėsim kaip operatyviai jie sureaguos. Man irgi šis puslapis nematytas. Viena mergaitė šios temos pradžioje taip pat užklausė apie šį tinklapį, tik niekas nieko neatrašė. Kainos tai labai patrauklios, tik kažkaip vis dar sunku patikėti, kad geras daiktas gali tiek kainuoti. Dar nepasitikiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Abecele3 @ 2010 01 13, 10:42)
Aš taip pat užklausiau  thumbup.gif
Nu jo, gerai mes čia užklausėm abi vienu metu  biggrin.gif
Žiūrėsim kaip operatyviai jie sureaguos. Man irgi šis puslapis nematytas. Viena mergaitė šios temos pradžioje taip pat užklausė apie šį tinklapį, tik niekas nieko neatrašė. Kainos tai labai patrauklios, tik kažkaip vis dar sunku patikėti, kad geras daiktas gali tiek kainuoti. Dar nepasitikiu  blush2.gif

Pasirodo jie tokios kaip parduotuvės neturi, tiktai galima pačiame sandėlyje atsiimti prekes g.gif
Va šiaulietės galėtu kada ir nulėkti iki to sandėlio pasitaikius progai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abecele3 @ 2010 01 13, 11:28)
Pasirodo jie tokios kaip parduotuvės neturi, tiktai galima pačiame sandėlyje atsiimti prekes  g.gif
Va šiaulietės galėtu kada ir nulėkti iki to sandėlio pasitaikius progai  biggrin.gif

tei va..... jeigu parduotuve tai buciau nuejus siaip pasizvalgyti ir smalsumo kad ateiciai zinoti..... planuoju pasidovanoti sau pavasari kvepalu, tai ziurinejuosi...... mamai pirkau is www.kvepalaipigiau.lt ten tikrai viskas su jais ok, orginalai.... nu bet su padirbtais nekurs puslapio atskiro, gal tikrai autentiski,irgi talpos pagrinde visos 50 ar 30 ml..... padirbtu daugiasuia buna po 100 ml g.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 01 09, 01:44)
Tuomet jau nuo siuntinio vertės priklausys bus muito mokestis ar ne, nebent įmanoma užrašyti, jog dovana  unsure.gif

To jie nedaro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2010 01 08, 19:56)
Gal ką žinote apie šį puslapį http://www.1-7.lt/ ?Atradau per google,kai kurių gaminių kainos labai mažos,net nesitiki  g.gif

Prisijungiu prie besidominčių.
Ar yr kas nors kas patvirtins, jog iš čia galima ramiai pirkt?
Nes sudomino vienas kvapas, kurio kaina čia bent 30 lt mažesnė nei kitur, tai ir galvoju dabar - gali taip būt ar nelabai..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2010 01 08, 18:11)
Mano 11.30 užsakyti kvepalai atėjo dar prieš Kalėdas, o 12.02 užsakymo vis dar laukiu g.gif

Galiu pasidžiaugti, kad šiandien gavau pašto pranešimą, po darbo užsuksiu pasiimti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 01 09, 13:26)
kad nemuitina tokių sumų. berods, nuo 75 Lt taikomas PVM mokestis. o muitui reik brangiai pirkti:)
tai čia tas PVM ir kliūna dažniausiai (+ aptarnavimo mokestis).

Nuo 75lt skaičiuojamas PVM, o nuo 150lt skaičiuojamas muitas.

Oho, bet kiek čia lietuviškų puslapių reklamos šitoj temoj. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 13, 16:39)

Oho, bet kiek čia lietuviškų puslapių reklamos šitoj temoj.  biggrin.gif

Kvepalams ir tualetiniui vandeniui muitas 0 proc.
Lieka tik PVM ir akcizas.
Papildyta:
QUOTE(Abecele3 @ 2010 01 13, 09:27)
Mergaitės, aš atsitiktinai užtikau šį puslapį: www.jusukvepalai.lt
Va čia tai kainos tikrai nerealios, tai net nežinau ar tikėti kvepalų autentiškumu  g.gif  Bet jie yra nurodę savo tiekėjus, kas yra retenybė.
Gal esate kuri pirkusi iš čia? Beje, jie Šiauliuose turi parduotuvę, gal kuri šiaulietė yra ten apsilankiusi ir gali papasakoti savo įspūdžius?  blush2.gif
Tikrai būtų idomu išgirsti kokių atsiliepimų  rolleyes.gif

o kur tie tiekejai nurodyti, skaitau skaitau ir nematau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2010 01 13, 14:45)
Prisijungiu prie besidominčių.
Ar yr kas nors kas patvirtins, jog iš čia galima ramiai pirkt?
Nes sudomino vienas kvapas, kurio kaina čia bent 30 lt mažesnė nei kitur, tai ir galvoju dabar - gali taip būt ar nelabai..... g.gif

Na tikrai idomu g.gif ir as prisijungiu prie besidominciu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2010 01 13, 17:32)
Galiu pasidžiaugti, kad šiandien gavau pašto pranešimą, po darbo užsuksiu pasiimti  thumbup.gif

Labai dziugu smile.gif O kaip as laukiu tokio kvietimo bigsmile.gif
QUOTE(micefee @ 2010 01 13, 17:39)

QUOTE(Seeme @ 2010 01 13, 18:42)
Kvepalams ir tualetiniui vandeniui muitas 0 proc.
Lieka tik PVM ir akcizas.

Tai db isvis susimeciau doh.gif .Daleiskim pas mane kvepalai ,kurie kainavo apie 170 lt...Tai kaip gali but ? g.gif smile.gif
Atsakyti
Atsiprašau, muitas skaičiuojamas ne nuo 150lt, o nuo 150 eurų.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 13, 19:40)
Atsiprašau, muitas skaičiuojamas ne nuo 150lt, o nuo 150 eurų.

kvepalams muito nėra.
Atsakyti