Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(Gilded Butterfly @ 2010 09 22, 13:05)
ar matet fragrancex.com free shippingas whole world.  bigsmile.gif  gal kas primins , ar verta is ten uzsisakynet? ar originalus?

visada ten free,ivedant i kupono vieta zodeli free mirksiukas.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 22, 17:46)
Čia jau jūs pati tegalit nuspręsti, ar rizikuoti, ar ne mirksiukas.gif  Ne kiekvienas siuntinukas juk dingsta. Tačiau aš pati nusistačiusi griežtai iš ten jau nebepirkti.
Kas liečia USA, dabar perku tik per tarpininkes.
Beje, jei siųsitės iš USA, nepamirškit, kad siuntinukas dar papuls į muitinę ir greičiausiai bus ten apmokęstintas.

ne karta siunciausi,kol kas viska gavau,originalai ,zinoma,bet drauge siuntesi ir jai taip pat yra dinges.
O moketi galima paypal-saugu,patikima,blogiausiu atveju atgautumete pinigus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2010 09 22, 16:51)
O moketi galima paypal-saugu,patikima,blogiausiu atveju atgautumete pinigus mirksiukas.gif

Paypal matyt geriausia mokėjimui. Bet, jei neklystu, per Paypal galima atgauti pinigus tik per tris mėn. nuo sumokėjimo. Na mano ne Paypal buvo mokėta. Bet FragranceX liepė palaukti pusę metų, ar neatsiras. Ir , jei neatsiras, liepė parašyti vėl, tuomet žadėjo grąžinti pinigus. Po pusės metų tokios tokios kalbos baigėsi cool.gif, pradėjo į laiškus tiesiog nebereaguoti. Gerai, kad palyginus menka suma. Bet iš principo nemalonu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 22, 17:57)
Paypal matyt geriausia mokėjimui. Bet, jei neklystu, per Paypal galima atgauti pinigus tik per tris mėn. nuo sumokėjimo.

po pirkimo paypal galima atgauti per 45 dienas iskelus disputa.Jei kada butu problema,laukciau iki 40 dienu ir kelciau disputa.Dabar vienu laukiu nuo rugpjucio galo,suma menka,neturetu muitineje uzstrigti g.gif Bet dabar muitine visus parfumus turbut tikrina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2010 09 22, 17:05)
po pirkimo paypal galima atgauti per 45 dienas iskelus disputa.Jei kada butu problema,laukciau iki 40 dienu ir kelciau disputa.Dabar vienu laukiu nuo rugpjucio galo,suma menka,neturetu muitineje uzstrigti g.gif Bet dabar muitine visus parfumus turbut tikrina doh.gif

Na bet šiaip jau, kai pirmą kartą susiduri su siuntinio užsilaikymu, siunčiant iš USA 40 dienų neatrodo labai ilgas laiko tarpas. Ypač užtrunka siuntinių pristatymai prieškalėdiniu laikotarpiu.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 22, 18:08)
Na bet šiaip jau, kai pirmą kartą susiduri su siuntinio užsilaikymu, siunčiant iš USA 40 dienų neatrodo labai ilgas laiko tarpas. Ypač užtrunka siuntinių pristatymai prieškalėdiniu laikotarpiu.

paypal disputas is karto neisprendziamas,uztruktu susirasinejimas dar iki menesio...Per ta laika gal ir siunta atkeliautu ,butu galima paypal paprastai nutraukti disputa.
Saunu,kad yra galimybe moketi paypal,bent jau patikima. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2010 09 22, 17:18)
paypal disputas is karto neisprendziamas,uztruktu susirasinejimas dar iki menesio...Per ta laika gal ir siunta atkeliautu ,butu galima paypal paprastai nutraukti disputa.
Saunu,kad yra galimybe moketi paypal,bent jau patikima. mirksiukas.gif

Kitą kartą žinosiu mirksiukas.gif Gyveni ir mokaisi smile.gif Geriausia, aišku, mokytis iš svetimų klaidų, ne iš savų blush2.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka siustis is JAV, tik va piniginei nelabai patinka, nes kazkaip kai pigiau, tai jau nebe vienu kvepalu reikia biggrin.gif
Atsakyti
Sweikos, o kaip www.unlimitedperfumes.com ? Ar galima siųstis?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2010 09 07, 21:08)
paprasciausia butu parasyti jiems kontaktiniu emailu ir uzklausti apie nuolaidu kodus,o jei pasidalintumete gauta info apie nuolaidu sistema cia,butu is viso super 4u.gif

Taigi, viskas yra taip. Kai parduotuvė atsidarė Lietuvoje, jie dovanojo dovanų kuponus, o dabar skatina pirkti su partnerių kortelėmis (Cili arba Omni ID). Dabar nebedada jau į siuntinius.

Kol kas šios nuolaidos yra taikomos ir nuo akcijinių kainų, pati pirkau ir vedžiau Omni ID.

Pastaba. Į nuolaidos kodo langelį galima įvesti tik vieną pasirinktą kodą. Pvz. kažkada buvo tušas, tai renkiesi arba tušą, arba Cili arba Omni ID nuolaidą.

Aš jau ne kartą ten pirkau, akcijos taisyklėse būna nurodyta kaip ir ką galima naudoti. Akcijas tikrinu gavusi naujienlaiškį. Jį ten galima gauti užsiregistravus, nebūtinai turi pirkti smile.gif
Atsakyti
Sveikos!

Nusižiūrėjau vienus kvepalus smile.gif Sarmose ir Eurokose iš principo nenoriu pirkti dėl didesnės kainos ir galbūt prastesnės kokybės.
Lieka internetu pirkimas. Radau perfumenetwork.com juos, su ganėtinai gera akcija..Bet reiktų per tarpininkes siųstis. O dar muitinėj gali užtrukti ir pan ir šiaip neaišku, kiek laiko užtruks, kol gausiu...Kiek skaičiau Jūsų šį subforumą, ši svetainė tikrai patikima ir platina originalius kvepalus..
O kaip per Ebay? Ten didesnė fuflo tikimybė, bet vienus nužiūrėtus už tiek pat siųstų, kiek ir iš USA per tarpininką.. Bet Ebay siūlo kvepalų testerį..Išdurs mane ar ne? biggrin.gif biggrin.gif
Nei pigu.lt neturi, nei iš fragranceuk šitų mano nužiūrėtųjų... Nežinau, rizikuot, ar iš USA siųst blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Somina @ 2010 09 26, 12:40)
Sveikos!

Nusižiūrėjau vienus kvepalus smile.gif  Sarmose ir Eurokose iš principo nenoriu pirkti dėl didesnės kainos ir galbūt prastesnės kokybės.
Lieka internetu pirkimas. Radau perfumenetwork.com juos, su ganėtinai gera akcija..Bet reiktų per tarpininkes siųstis. O dar muitinėj gali užtrukti ir pan ir šiaip neaišku, kiek laiko užtruks, kol gausiu...Kiek skaičiau Jūsų šį subforumą, ši svetainė tikrai patikima ir platina originalius kvepalus..
O kaip per Ebay? Ten didesnė fuflo tikimybė, bet vienus nužiūrėtus už tiek pat siųstų, kiek ir iš USA per tarpininką.. Bet Ebay siūlo kvepalų testerį..Išdurs mane ar ne? biggrin.gif  biggrin.gif
Nei pigu.lt neturi, nei iš fragranceuk šitų mano nužiūrėtųjų... Nežinau, rizikuot, ar iš USA siųst blush2.gif

Ui, ebay man skaudi tema.
Karts nuo karto ten vis pirkdavau kokius kvepalus kol neužsiraoviau ant fufelio, kuris kainavo kaip originals. Dabar vyksta karas su pardavėja, kuri teigia, kad ne fufelį pardavinėjo. Ai, žodžiu... Ilga istorija.
Man susidarė nuomonė, kad ebay knibžda fufelių, bet yra ir originalių. Bet jei norit ramiai naktim miegot, tai siūlau jau geriau susimokėt truputį daugiau ir siųstis iš, kad ir perfumenetwork.com.
Atsakyti
QUOTE(Somina @ 2010 09 26, 12:40)
Sveikos!

Nusižiūrėjau vienus kvepalus smile.gif  Sarmose ir Eurokose iš principo nenoriu pirkti dėl didesnės kainos ir galbūt prastesnės kokybės.
O kaip per Ebay? Ten didesnė fuflo tikimybė, bet vienus nužiūrėtus už tiek pat siųstų, kiek ir iš USA per tarpininką.. Bet Ebay siūlo kvepalų testerį..Išdurs mane ar ne? biggrin.gif  biggrin.gif

labas,
Sarmose ir Eurokose tokia pat kokybė, kaip ir kitose normaliose pardėse. nereikia tikėti pletkais wink.gif
apie parfumenetwork čia atsiliepimai buvo gana įvairūs. aš pati pirkau tik vieną kartą iš ten. viskas buvo gerai. bet yra forumiečių, kurioms taip nepasisekė. pvz. skaityti čia, čia, čia.

dėl Ebay, manau gan svarbu, kokie tie jūsų norimi kvepalai. jei iš populiariųjų ir brangiųjų, gal nepirkčiau iš Ebay. jei koks noname'as, nepopuliarūs ar nebrangūs, aš perku iš Ebay gan drąsiai (aišku, prieš tai peržiūrėjus pardavėjo reitingus). dar nė karto nenusvilau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 26 rugsėjo 2010 - 13:04