Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(zuvyte26 @ 2010 09 19, 18:30)
Yra pirkusių iš čia?  g.gif
http://www.perfumeshopping.com/
Laukiu vienų kvepalų jau  rolleyes.gif

Ir mes laukiam atsiliepimu apie pardes patikimuma ir kvepalu originaluma 4u.gif
Atsakyti
ar matet fragrancex.com free shippingas whole world. bigsmile.gif gal kas primins , ar verta is ten uzsisakynet? ar originalus?
Atsakyti
As pirkau kelis kart, man viskas buvo ok.
Atsakyti
o uzskynejot tiesiai i LT ar per tarpininke?
Atsakyti
o tai kam ta tarpininkė, jei tiesiogiai ir nemokamai siunčia?

ar išgi siunčiausi keletą kartų, viskas buvo gerai. bet jie siunčia neregistruotu paštu, tai kai kam yra pasitaikę, kad nepasiekė jų siuntinys.
Atsakyti
laba, ir kur gi man gaut megineli ar dar ka ESCADA ABSOLUTELY ME, kolkas tik vokieciu ebay matau bet irgi brangu..
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 09 22, 14:02)
o tai kam ta tarpininkė, jei tiesiogiai ir nemokamai siunčia?

ar išgi siunčiausi keletą kartų, viskas buvo gerai. bet jie siunčia neregistruotu paštu, tai kai kam yra pasitaikę, kad nepasiekė jų siuntinys.

Manęs siuntinys nepasiekė. Ir pinigų jie negrąžino (nors tokių pažadų buvo) unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 22, 15:22)
Manęs siuntinys nepasiekė. Ir pinigų jie negrąžino (nors tokių pažadų buvo) unsure.gif  doh.gif

ale tai gali būti ir LT pašto bėdos, imu manyti... g.gif

ta'sme, kad ne "iš Amerikos pavojinga siųstis" ar "iš šitos pardės nepatikima siųstis", o LT paštas gali nepristatyti siuntinių. neregistruotų. Nors man buvo (ne su parfumais),kad ir registruotu siųsti į LT dingo ir turėjo būti refund'inti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 22 rugsėjo 2010 - 14:41
QUOTE(Renatina @ 2010 09 22, 14:40)

ta'sme, kad ne "iš Amerikos pavojinga siųstis" ar "iš šitos pardės nepatikima siųstis", o LT paštas gali nepristatyti siuntinių. neregistruotų. Nors man buvo (ne su parfumais),kad ir registruotu siųsti į LT dingo ir turėjo būti refund'inti.

Aišku, kad gali būti ir mūsiško pašto bėdos,net labai tuo tikėtina.
Bet kadangis pardavėjai žadėjo grąžinti pinigus, jei negausiu siuntinuko per tam tikrą laiką, o paskui nustojo reaguoti į el. laiškus... Bet kokiu atveju mano akyse toks pardavėjas nepatikimas ir nevertas pagarbos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 09 22, 14:40)

Pilnai pritariu 4u.gif
Lietuvos paštas yra "nerealus" su savo darbuotojomis, kurios n+1 metų sėdi už langelio ir smulkaus paketo nuo siuntinio neskiria, kai UK ir USA vienas ir tas pats .... Nebjuokinga verysad.gif
Atsakyti
nu va dabar bijau is ten pirkti, net nzn ar verta tada ten uzsakyneti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2010 09 22, 15:52)
nu va dabar bijau is ten pirkti, net nzn ar verta tada ten uzsakyneti unsure.gif

Čia jau jūs pati tegalit nuspręsti, ar rizikuoti, ar ne mirksiukas.gif Ne kiekvienas siuntinukas juk dingsta. Tačiau aš pati nusistačiusi griežtai iš ten jau nebepirkti.
Kas liečia USA, dabar perku tik per tarpininkes.

Beje, jei siųsitės iš USA, nepamirškit, kad siuntinukas dar papuls į muitinę ir greičiausiai bus ten apmokęstintas.
Atsakyti