Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

Neradau temoje atsiliepimu apie sia parduotuve: http://www.smelliesdirect.co.uk
Domejausi Dior Addict, tai labai keista pasirode 100ml kaina g.gif http://www.smelliesd...uct.asp?P_ID=38
Mazesniu talpu kainos atitinka ir kitas int. parduotuves, o va 100ml kazkokia mazoka... Ar bus kokiu nuomoniu?
Atsakyti
Nezinau ar siuncia i LT, bet geru akciju galima uztaikyt www.perfumania.com - ir atsiuncia labai greitai (uzsakiau rugpjucio 31, o gavau rugsejo 2) thumbup.gif Ir dar pridejo miniuka vyrisku kvepaliuku, bet nei man, nei vyrui nepatinka jie...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 03 rugsėjo 2010 - 23:42
QUOTE(shopingas @ 2010 09 04, 00:41)
Nezinau ar siuncia i LT, bet geru akciju galima uztaikyt www.perfumania.com - ir atsiuncia labai greitai (uzsakiau rugpjucio 31, o gavau rugsejo 2)  thumbup.gif Ir dar pridejo miniuka vyrisku kvepaliuku, bet nei man, nei vyrui nepatinka jie...

Esu is ju pirkusi, kai buvo geros akcijos. Bet gan menkas pasirinkimas man cia... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 09 04, 09:42)
Esu is ju pirkusi, kai buvo geros akcijos. Bet gan menkas pasirinkimas man cia...  unsure.gif

Aha, su asortimentu pas juos sunku, bet galima rast kai ka + per akcijas tikrai apsimoka. Teko kazkada pirkt Annick Goutal 50ml EDT uz berods $20-$23, dabar S.J. Parker 'nyc' 60ml nusipirkau uz $30 su siuntimu ir tai pigiausia ka radau internetinese... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 04, 16:04)
Aha, su asortimentu pas juos sunku, bet galima rast kai ka + per akcijas tikrai apsimoka. Teko kazkada pirkt Annick Goutal 50ml EDT uz berods $20-$23, dabar S.J. Parker 'nyc' 60ml nusipirkau uz $30 su siuntimu ir tai pigiausia ka radau internetinese...  4u.gif

Tikrai taip, jei jau akcija - tai pati geriausia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes, noriu uzsisakyt is 1-7.lt kvepaliukus, ir ten raso, kad yra kazkokie Kuponu nuolaidu kodai? Gal zinot, kas tai, ir ar galima juos kazkaip gauti? Aciu!
Atsakyti
QUOTE(kroha @ 2010 09 07, 13:57)
Sveikutes, noriu uzsisakyt is 1-7.lt kvepaliukus, ir ten raso, kad yra kazkokie Kuponu nuolaidu kodai? Gal zinot, kas tai, ir ar galima juos kazkaip gauti? Aciu!

kai kazka uzsisakysit pirma kart, tai antram kartui (apsipirkimui)tik gausit kodus
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 09 07, 14:16)
kai kazka uzsisakysit pirma kart, tai antram kartui  (apsipirkimui)tik gausit kodus

gal kas turite ir nesiruosiate ju panaudoti? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
kai kazka uzsisakysit pirma kart, tai antram kartui  (apsipirkimui)tik gausit kodus

QUOTE(xde @ 2010 09 07, 14:30)
gal kas turite ir nesiruosiate ju panaudoti? blush2.gif  ax.gif

Aisku, aciu! 4u.gif
Ir as noreciau gauti! 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 03, 23:41)
Nezinau ar siuncia i LT, bet geru akciju galima uztaikyt www.perfumania.com - ir atsiuncia labai greitai (uzsakiau rugpjucio 31, o gavau rugsejo 2)  thumbup.gif Ir dar pridejo miniuka vyrisku kvepaliuku, bet nei man, nei vyrui nepatinka jie...

As supratau kad nesiuncia i LT schmoll.gif verysad.gif tiks USA ir Canada doh.gif
Atsakyti

negavau nei vieną kartą g.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 09 07, 17:17)
negavau nei vieną kartą g.gif

as pirkau is amazingsales.lt tai su kvepalais kartu atsiunte antram pirkimui, o is pigu lt tai nuolaidu kodai i el.pasta ateina. bet ten kuponai ne visada buna reik skaityt viena menesi taiko kita ne, galbut jus tuo laiku uztaiket kai nedalino nuolaidu kuponu
Atsakyti