Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(Povila$ @ 2010 07 07, 15:13)
Šįkart užsisakiau iš www.1-7.lt, žiūrėsim kaip ten su originalumu, nes kainos tai tikrai labai geros wink.gif

Parasyk kokia gavai preke, savo nuomone. Ten yra siaip neblogu dalykeliu.. Tik siaip brangokas pristatymas.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 07 07, 14:39)
Aš mėnesį atomikų iš JAV negaunu ir jau nebežinau ką kaltint - vulkaną, muitinę ar paštininkus. Bet čia tai iš viso (gal ant vėžlio uždėtą nešė)...
Beje yra buvę - knygą iš amazon man irgi pristatė po 3 mėn. Bet ten sprendžiant pagal pašto spaudus ilgai ieškojo kurioje planetos vietoje LT yra...

Svarbu, kad laimingai...

Patirtis su praeitos vasaros pirkimais iš USA - kažkodėl siuntiniai vasarą ilgiau keliavo, strigo ir užsilaikė muitinėje.
Atsakyti
QUOTE(***** @ 2010 07 07, 16:28)
Parasyk kokia gavai preke, savo nuomone. Ten yra siaip neblogu dalykeliu.. Tik siaip brangokas pristatymas.... smile.gif

Na va jau gavau bigsmile.gif Pirkau Ck in2u kvepalus. Tikrai originalūs thumbup.gif Dar dovanų įdėjo permatomą nagų laką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 07 15, 11:04)
Na va jau gavau bigsmile.gif  Pirkau Ck in2u kvepalus. Tikrai originalūs thumbup.gif  Dar dovanų įdėjo permatomą nagų laką blush2.gif

kur desit nagu laka? lotuliukas.gif reiks kazkam dovana padaryt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 15 liepos 2010 - 15:19
Kažkas čia klausė apie kvepalumagija.lt. Aš pasiryžau pabandyt - širyt gavau siuntinuką. Pirkimas įvyko sklandžiai, atsiuntė operatyviai. O kas svarbiausia - kvepia taip, kaip reikia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2010 07 07, 13:33)
Atėjau pasidžiaugti, kad šiandien gavau kovo 30 dieną iš Fragrancex išsiųstą siuntinuką  bigsmile.gif  bigsmile.gif

matyt musiskiai kartu keliavo, as jau buvau nusiteikus ju isvis nebegaut smile.gif
Atsakyti
Gal kas žino kokią patikimą rusišką internetinę kvepalų parduotuvę padoriomis kainomis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 16 liepos 2010 - 21:04
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 07 16, 21:56)
Gal kas žino kokią patikimą rusišką internetinę kvepalų parduotuvę padoriomis kainomis?

Ukrainietiskas tiks? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_mažule_ @ 2010 07 16, 22:41)
Ukrainietiskas tiks?  biggrin.gif

Jei tikrai tikrai originaliais kvepaliukais prekiauja, žinoma tiks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 07 16, 23:02)
Jei tikrai tikrai originaliais kvepaliukais prekiauja, žinoma tiks  bigsmile.gif

Tuomet rytoj i AZ numesiu nuorodele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_mažule_ @ 2010 07 16, 23:08)
Tuomet rytoj i AZ numesiu nuorodele  4u.gif

Ačiū iš anksto, lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas užsisakinėjote iš www.galimard.lt smile.gif kvepalai atrodo įdomūs, nematyti ir palyginti nebrangūs, tik baisu pirkti nepauosčius, galvoju gal kas kokių atsiliepimų turės mirksiukas.gif
Atsakyti