Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(zuvyte26 @ 2010 07 01, 10:56)
Ar esate kuri pirkusi kvepalus iš šios parduotuvės? http://www.perfume-click.co.uk/Radau ten ieškomus kvepalus  bigsmile.gif

Buvau aš ją radusi, bet pažiūrėjau, kiek už atsiuntimą į LT nori ir praėjo noras iš jų pirkti... Arba nemažai pirkti reikia, kad vertėtų prasidėti su jais.
Atsakyti
Netyčia radau šį puslapį
http://www.kvepalai-...t/moterims.html
ir mane šokiravo kainos Chanel kvepalų blink.gif .Chanel Coco EDP 100ml-140lt. doh.gif Ir dar rašo,kad kvepalai orginalūs blink.gif
kaip iš tiesų?Aš netikiu,kad galima už tokią kainą nusipirkt orginalius kvepalus,bet šiaip įdomu gal ,kuri ką nors sakėtės iš šios parduotuvės..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilminė: 02 liepos 2010 - 12:52
QUOTE(vilminė @ 2010 07 02, 13:48)
Netyčia radau šį puslapį
http://www.kvepalai-...t/moterims.html
ir mane šokiravo kainos Chanel kvepalų blink.gif .Chanel Coco EDP 100ml-140lt. doh.gif  Ir dar rašo,kad kvepalai orginalūs blink.gif
kaip iš tiesų?Aš netikiu,kad galima  už tokią kainą nusipirkt orginalius kvepalus,bet šiaip įdomu gal ,kuri ką nors sakėtės iš šios parduotuvės..

Šios temos ankstesniuose puslapiuose buvo diskutuojama, kad kvepalai yra neorginalūs. g.gif Viena mamytė, iš tiesų, gavo neorginalius kvepalus. doh.gif Žinoma, kad niekur 100ml. už 100 lt. negausi. Nebent tai būtų neorginalūs kvepalai. 4u.gif Šiaip bijočiau tokį didelį kiekį pirkti, ypač interneto parduotuvėse, kadangi dažniausiai 100ml. yra padirbinėjami kvepalai. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
wink.gif+2010 06 25, 01:03-->
QUOTE(Oncyte wink.gif @ 2010 06 25, 01:03)
Sveikos  smile.gif
Ar kas bande uzsisakyti kvepalu is:
http://www.amazingsales.lt
ax.gif
Kokie atsiliepimai? mirksiukas.gif

originalai, buvau pirkus viskas čiki-piki mirksiukas.gif
Atsakyti
www.fragrancedirect.co.uk/
kiek kainuoja siuntimas i Lietuva is sio puslapio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 07 04, 22:00)
www.fragrancedirect.co.uk/
kiek kainuoja siuntimas i Lietuva is sio puslapio 4u.gif

Uzsakymams iki 60sv - 2,49sv pirma preke ir 1,99sv visos sekancios.
Uzsakymams virs 60sv - 6,50sv pirma preke ir 2,50sv visos sekancios.
Siuncia oro pastu, kurio aerozolius siusti draudziama, tad isidejus i krepseli dezodoranta ar kuria kita preke sutalpinta i buteliuka su aerozoliniu purkstuku, nueius prie atsiskaitymo pamatysit puslapio virsuj klaidos perspejima. O splash ir spray kvepalai ko puikiausiai pareina per savaites laiko. Pvz. kai sioj pardej darausi uzsakyma pirmadieniais jau tos pacios savaites penktadieni gaunu savo gerius user posted image
Atsakyti
QUOTE(_mažule_ @ 2010 07 04, 23:13)
Uzsakymams iki 60sv - 2,49sv pirma preke ir 1,99sv visos sekancios.
Uzsakymams virs 60sv - 6,50sv pirma preke ir 2,50sv visos sekancios.
Siuncia oro pastu, kurio aerozolius siusti draudziama, tad isidejus i krepseli dezodoranta ar kuria kita preke sutalpinta i buteliuka su aerozoliniu purkstuku, nueius prie atsiskaitymo pamatysit puslapio virsuj klaidos perspejima. O splash ir spray kvepalai ko puikiausiai pareina per savaites laiko. Pvz. kai sioj pardej darausi uzsakyma pirmadieniais jau tos pacios savaites penktadieni gaunu savo gerius user posted image

o tai purskiamu kvepaliuku ir negalima blink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 07 04, 22:52)
o tai purskiamu kvepaliuku ir negalima blink.gif  4u.gif

Spray – purškiami kvepalai; purkšti. mirksiukas.gif
Atsakyti
_mažule_, agneseee, aciukas, bandysiu uzsisakyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar www.perfumenetwork.com siuncia i Lietuva g.gif ir kiek siuntimas 4u.gif is www.fragrancedirect.co.uk uzsisakiau dabar belieka tik sulaukti wub.gif gal galit kas paaiskinti kaip ten su tuo 10 svaru dovanu kuponu, ar visiems jis priklauso g.gif ar as cia nelabai ka supratau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 07 06, 10:47)
Ar www.perfumenetwork.com siuncia i Lietuva g.gif

Nesiuncia, tik i JAV ir i Kanada.
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 07 06, 10:47)
Ar www.perfumenetwork.com siuncia i Lietuva g.gif ir kiek siuntimas
gal galit kas paaiskinti kaip ten su tuo 10 svaru dovanu kuponu, ar visiems jis priklauso g.gif ar as cia nelabai ka supratau blush2.gif  biggrin.gif

Siunciuosi is perfumenetwork per viena faina tarpininke, prisirenku kvepalionu bet kuriai sumai ir dar niekada nereikejo gavus uzsakyma Lietuvoj primoketi muita ar PVM'a. va prasom jos temuke
O frangranc'o dovanu kuponus niekam nepanaudosi, nes jie galioja tik gyvenantiems UK. Uztenka ir to, kad gaunam is ju kvepalus trigubai pigiau thumbup.gif
Atsakyti