Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(guruguru @ 2010 06 13, 16:32)
Atsiverčiau tuos tinklapius, įdomu, tik niekada to pati nedariau. Nelabai ir anggliškai suprantu.

esu pirkusi iš www.kvepalaipigiau.lt ir nenusivyliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guruguru @ 2010 06 13, 08:41)
O man vis atsiunčia elektroniiu paštu kvepalų sąrašą. Siunčia iš "parfumerija" pašto. Bet kiek jų ten daug. Gal kam teko pirkti? Na nežinau, iš kur jų tiek daug ir pigiau. Ar tikrai ten geras daiktas? Kaip kvepalų kokybė? Neįsivaizduoju, iš kur juos vežasi ar kokiu būdu gauna.

Tikriausiai esat pirkus ką nors iš jų (arba pirkot iš SM narės Alioshka), tai ir turi jūsų paštą. Kaip ten bebūtų, pardavėja visiškai patikima, kvepalai originalūs, kainos draugiškos, esu pirkus ne vieną kartą. Tą patį galėtų pasakyt ir daugelis kitų senbuvių.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2010 06 13, 19:10)
Tą patį galėtų pasakyt ir daugelis kitų senbuvių.

drinks_cheers.gif Be abejonės.
Atsakyti
[quote=as-ne-tavo,2010 06 13, 17:00]
Paieškokit ir LT puslapiuose, pvz. perfumit, neblogos kainos kvepaliukams, dar kvepalai.us. O SM kvepalų išparduouvėje lankotės? Gal ten kokių savo norimų kvepaliukų rasit 4u.gif

O kur ta SM kvepalų išparduotuvė?
Atsakyti
QUOTE(guruguru @ 2010 06 13, 19:48)
O kur ta SM kvepalų išparduotuvė?

Kvepalų išparduotuvė 4u.gif
Atsakyti
Ačiū. Jau žiūrinėju.
Atsakyti
http://www.cheapsmel....php?category=1

Kas ką žinot apie šią parduotuvę? Kai kuriems kvepaliukams visai neblogos kainos ir yra vienas kitas įdomesnių, kurių nėra kitose intern. parduotuvėse. Bet kaip supratau pas mus nesiunčia, nes kai bandžiau prisiregistruot, Lietuvos nebuvo sąraše, tik Latvija, o gal klystu? Gal pas mus siunčia? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 06 16, 17:05)

Kas ką žinot apie šią parduotuvę? Kai kuriems kvepaliukams visai neblogos kainos ir yra vienas kitas įdomesnių, kurių nėra kitose intern. parduotuvėse. Bet kaip supratau pas mus nesiunčia, nes kai bandžiau prisiregistruot, Lietuvos nebuvo sąraše, tik Latvija, o gal klystu? Gal pas mus siunčia?  bigsmile.gif

Deja, aš taip supratau, kad į Lietuvą nesiunčia, bet įdomu, kad į Latviją siunčia, nors sarąše jos nėra g.gif

This service is available to the following countries:
Andorra, Austria, Balearic Island, Belgium, Canary Islands, Corsica, Denmark, Faroe Islands, Finland, France, Germany, Hong Kong, Iceland, Ireland (Rep of), Liechtenstein, Luxembourg, Madeira, Monaco, Netherlands, New Zealand, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland.;

Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 06 16, 20:49)
Deja, aš taip supratau, kad į Lietuvą nesiunčia, bet įdomu, kad į Latviją siunčia, nors sarąše jos nėra  g.gif

This service is available to the following countries:
Andorra, Austria, Balearic Island, Belgium, Canary Islands, Corsica, Denmark, Faroe Islands, Finland, France, Germany, Hong Kong, Iceland, Ireland (Rep of), Liechtenstein, Luxembourg, Madeira, Monaco, Netherlands, New Zealand, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland.;

kaip suprantu, čia kalbama apie šitą siuntimo būdą (ne apie siuntimą apskritai):
Airsure - Airsure is a fast, secure and reliable service with electronic tracking. Priority handling in the UK and Europe. All packages are insured up to £36.00. Airsure is not time guaranteed. The maximum weight limit is 2kgs for this service.
Atsakyti
neseku sios temos,tad nezinau ar siunciates is ''best value perfume''. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barboraite @ 2010 06 16, 23:13)
neseku sios temos,tad nezinau ar siunciates is ''best value perfume''. ax.gif

Ant greičio pražūrėjau, tai nieko ypatingo ten neradau, sakyčiau skurdokas asortimentas, bet kainos kai kurių kvepaliukų tikrai neblogos, minusas, kad Amerika, reikia tarpininkų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 16 birželio 2010 - 22:40
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 06 16, 18:05)
Bet kaip supratau pas mus nesiunčia, nes kai bandžiau prisiregistruot, Lietuvos nebuvo sąraše, tik Latvija, o gal klystu? Gal pas mus siunčia?  bigsmile.gif

Kai taip būna (nėra šalies pasirinktinų šalių sąraše adresui įvesti), tampa aišku, kad paprastai nesiunčia. Galima dar mėginti rašyti pardavėjui ir tartis asmeniškai, kad atsiųstų. Bet sėkmingas atsakymas buvo tik kartą iš mano kelių bandytų. Šiaip arba neatsako, arba parašo maždaug - labai atsiprašome, mūsų patirtis rodo, kad siuntimas į jūsų šalį yra nepatikimas arba ką panašaus. Kalbu ne vien apie kvepalų siuntimą.
Atsakyti