Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

aciu visoms atsakiusioms notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 05 11, 16:18)
Taip, tikrai ten originalūs kvepalai, patikimi žmonės su patikimomis prekėmis. Viskas tikrai tvarkoje ir su pigu.lt ir parfume.lt, daugiau tiesą sakant nebandžiau,  bet dėl šitų išbandžiau savo kailiu. Beje, tikrai manau, kad originalios prekės ir 1-7.lt, nes iš ten užsisakinėjau kosmetiką,  tik toje parduotuvėje vis dėlto patarčiau atsargiai elgtis dėl galiojimo laiko, pvz. mano kosmetikos galiojimo laikas buvo pasibaigęs , tai asmeniškai aš ten pirkdama kvepalus būčiau linkusi užsisakyti nelabai seniai rinkoje pasirodžiusių kvepalų ,kurie visi objektyviai negali būti pasenę( na kad bent kokiais 2006 m. pasirodę). Kitose parduotuvėse su pagaminimo datomis viskas buvo tvarkoje, beje kvepalams dėl tų datų plius minus metai nelabai smulkinuosi.

QUOTE(zuvyte26 @ 2010 05 11, 20:16)
Aštaip pat iš jų esu pirkusi - viskas su originalumu tvarkoje  mirksiukas.gif

Ačiū jums labai. 4u.gif Dabar jūsų dėka galiu sėdėti ramiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 05 11, 19:02)
o vat is www.perfumit.lt kazkaip nesitikiu originalumo, niekur net puslapyje neuzmatau kad butu pazymeta kad originalai ir kainos itartinos pvz

Guerlain - AQUA ALLEGORIA PAMPELUNE
TIK PAS MUS!
Rinkinys: tualetinis vanduo 125ml +
7.5ml edt Mandarine Basilic + 7.5ml
edt Angelique Lilas

Kaina: 140 Lt

kas tai uz toki kieki tokia kaina g.gif  kitur tiek kainuoja 75 ml... nu nezinau reikia, bet bijau uzsakinet unsure.gif

Nu nesitiki ir nepirk, ar kas liepia? Chanel puslapyje, beje, irgi nepažymėta, kad ten originalai, tai turbūt jie ten fufliakus stumdo tongue.gif
O dėl kainų - perfumit.lt nereikia išlaikyt "Kristianos" su visais blizgančiais veidrodžiais ir žiovaujančiom pardavėjom beigi apsauginiais, tai paskaičiuok...
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 05 11, 19:02)
o vat is www.perfumit.lt kazkaip nesitikiu originalumo...

Guerlain - AQUA ALLEGORIA PAMPELUNE
TIK PAS MUS!
Rinkinys: tualetinis vanduo 125ml +
7.5ml edt Mandarine Basilic + 7.5ml
edt Angelique Lilas

Kaina: 140 Lt
kas tai uz toki kieki tokia kaina g.gif  kitur tiek kainuoja 75 ml... nu nezinau reikia, bet bijau uzsakinet unsure.gif

Na jau Allegorios tai jau tikrai labai padirbinėtojams rūp doh.gif

Tą kainą gi galima padidinti, jei žmonės nesidžiaugia pigiau radę biggrin.gif - pirkite ramiai, perfumit.lt yra patikima internetinė parduotuvė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2010 04 19, 14:55)
Atradau nebloga parduotuve, bent jau man kainos pasirode tikrai neblogos www.amazingsales.lt, su Draugu kortele nemokamas pristatymas  4u.gif

kaip kvapas laikosi? Laaaaaaaaabai noriu paco rabannes xs, ir dabar 5oml tik apie 100lt, kazkaip labai jau pigiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2010 05 12, 00:45)
Nu nesitiki ir nepirk, ar kas liepia? Chanel puslapyje, beje, irgi nepažymėta, kad ten originalai, tai turbūt jie ten fufliakus stumdo tongue.gif
O dėl kainų - perfumit.lt nereikia išlaikyt "Kristianos" su visais blizgančiais veidrodžiais ir žiovaujančiom pardavėjom beigi apsauginiais, tai paskaičiuok...

nesok i akis, niekas neliepia tiesiog paklausiau, o akiplesiskumas didziAUSIAS
Atsakyti
Normaliaaa g.gif
Atsakyti
Aš pirkdama internetu tai apskritai žiūriu į tokius dalykus, ar jie labai teisingi, nežinau: puslapio dizainas gali būti labai paprastas( kaip kad ir perfumit), bet be visokių vertimo nesąmonių, gramatinių klaidų ir nenormalių ale vaizdingų aprašymų . Man atrodo, kuo įvairesnių talpų turi, tuo patikimiau ( jei visi po 100 ar 50 ml. dior ir chanel, ir dar visų kaina panaši, tai nieko gero nelauk), taip pat kuo įvairesnių ir retesnių egzempliorių turi ( man kaip tik atrodo , kad vien alegorijos turėjimas jau kažkiek rodo patikimumą ,nelabai daug yra užsišokančių ant tokių kvepalų, tuo labiau neverta jų padirbinėti. Apskritai, berods. aromat.ru skaičiau tokią nuomonę, kad yra susiklosčiusi tradicija, jog Guerlain, Hermes perka daugmaž turtingi ir nusimanantys ponai ir ponios, todėl jų padirbinėti neverta- jie vistiek eis pirkti į butikus. Ale mano supratimu, Chanel jie kvepia taip pat dažnai, tai kodėl plačiosios masės taip vertina ir padirbinėja Chanel, o nevertina ir nepadirbinėja anų biggrin.gif Apie tai, kad svetainė turi nurodyti individualios veiklos pažymėjimo nr, nuomonės kažkaip neturiu, bet man atrodo, kad pardavinėti falsifikuotus kvepalus ir verstis individualia veikla gali būti suderinama, nors gal klystu.
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 05 13, 20:51)
tai kodėl plačiosios masės taip vertina ir padirbinėja Chanel, o nevertina ir nepadirbinėja anų biggrin.gif

Tai išeikite į plačiąsias mases ir paklauskite, ką anos mano apie Hermes ar Guerlain smile.gif Garantuoju, kad nemaža dalis paklaus, o kas tas yr. biggrin.gif Arba, įdomumo dėlei, SM išparduotuvę perverskit ir palyginkit, kiek ten siūloma/ieškoma Chanel ir kiek Guerlain/Hermes bigsmile.gif

Chanel žinomumas yra nepalyginamai didesnis.
Atsakyti
Tai čia ne dėl kvepalų, o o dėl paties prekės ženklo istoriškai ar dar kaip taip susiklostė, o Hermes turbūt daug kas žino daugiau dėl kokių rankinių , o ne kvepalų tongue.gif Man Chanel asmeniškai sunkiau perprantami nei Hermes ,beje, įsivaizduoju, kad labai turbūt tik naujesni Chanel padirbinėjami , Chance turbūt pirmauja lotuliukas.gif Beje, parašiau kaip aš įsivaizduoju patikimą kvepalų parduotuvę ir kaip tik radau tokį daiktą : PARFIUMERIjA.KVEPALAI. Jis vėliau transformuojasi į parfumexpert.lt ,turbūt kad būtų panašiau į parfumexpress, tai taip žvengiau iš kai kurių aprašymų thumbup.gif Bet man nuojauta sako, kad ten viskas turėtų būti gerai ,nežiūrint į tą apiforminimą.
Atsakyti
Neradau atsiliepimu del parfumexpert.lt, gal kas pirko is ju, kokie ispudziai? g.gif
Atsakyti
Sakykit nelabai suprantu ar iš čia http://www.directcosmetics.com/ i Lietuvą siunčia ?
Atsakyti