Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(Laumė* @ 2010 04 21, 17:11)
galima sakyti, kad atsakymas teisingas šį kartą smile.gif

O jeigu vis dėlto norisi įsitikinti ar TIKRAI tokie pat kaip visose parduotuvėse? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 04 21, 17:35)
O jeigu vis dėlto norisi įsitikinti ar TIKRAI tokie pat kaip visose parduotuvėse?  g.gif  bigsmile.gif

reik susitaikyt, kad ne tamstos reikalas lotuliukas.gif arba perki, arba perki lotuliukas.gif

fajna parduotuvytė, nieko nepasakysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 04 21, 17:04)

Kvepalai tokie patys kaip ir visose parfum parduotuvėse, todėl nematome pagrindo fotografuoti.

Pagarbiai,
Alvidas[/i]  biggrin.gif

Man irgi taip atsake, kaip ir kitose pardese. Ot. Bet nera zodzio - orginalus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 04 21, 16:35)
O jeigu vis dėlto norisi įsitikinti ar TIKRAI tokie pat kaip visose parduotuvėse?  g.gif  bigsmile.gif

į kalbas nebesileidžia, foto neatsiųs, tipo - žinoma originalas, o kaip kitaip? biggrin.gif Tik vat "garantuojame 100 proc. originalumą" ar pan. ir nėra...nei žinutėse, nei jų puslapyje cool.gif
gal šią temą pasiskaitė, kad besidominčių nebemoralizuoja, bo taip išpeikėme jų tiradas biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumė*: 21 balandžio 2010 - 21:36
Sweikos merginos, esu pirkusi dvejus kvepaliukus parduotuveje www.kvepalai.lt, mandagiai atsake i visus klausimus, labai greitas nemokamas pristatymas(bent jau buvo kai as pirkau pries 2men) su dezutem, lipduku po buteliuku, ir pan, pagal kvapa irgi galiu pasakyti, kad tikrai originalus.
Atsakyti
sveikos, gal kas pirkote is amazingsales.lt ? g.gif
labai jau pigiai ten rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 04 21, 20:23)
Man irgi taip atsake, kaip ir kitose pardese. Ot. Bet nera zodzio - orginalus  tongue.gif

Bet jau vien šį sakinuką Alvidas rizikuoja būti patrauktas baudžiamojon atsakomybėn, jei ne už kvepalų padirbinėjimą, tai už sukčiavimą.. Juk akivaizdi melagystė gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(.code. @ 2010 05 04, 14:18)
sveikos, gal kas pirkote is amazingsales.lt ?  g.gif
labai jau pigiai ten  rolleyes.gif

Viena SM narė rašė, neatsimenu šiai minutei nick`o, kad originalūs tikrai toje parduotuvėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 05 04, 16:11)
Viena SM narė rašė, neatsimenu šiai minutei nick`o, kad originalūs tikrai toje parduotuvėje  4u.gif

pradziuginai, aciu bigsmile.gif
reikes pirkti,
ir atsiliepimus parasisiu po to ax.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 05 04, 16:11)
Viena SM narė rašė, neatsimenu šiai minutei nick`o, kad originalūs tikrai toje parduotuvėje  4u.gif

As minejau, gal dar kas nors. Jie tikrai patikimi, esu ir pirkus ir siek tiek susidurus asmeniskai.
Taip pat si parduotuve priklauso vienai grupei kaip pigu.lt, todel jei esat pirke ka nors vienoje, pasitiketi galite ir kita

cia jokiu budu ne reklama, nes is lietuvisku, is kur pati pirkau, dar rekomenduoju patinka.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 04 gegužės 2010 - 15:42
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2010 05 04, 16:41)
As minejau, gal dar kas nors. Jie tikrai patikimi, esu ir pirkus ir siek tiek susidurus asmeniskai.
Taip pat si parduotuve priklauso vienai grupei kaip pigu.lt, todel jei esat pirke ka nors vienoje, pasitiketi galite ir kita

cia jokiu budu ne reklama, nes is lietuvisku, is kur pati pirkau, dar rekomenduoju patinka.lt

Aha, dabar pamenu, kad jūs ir minėjote, kad ši parduotuvė patikima drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2010 05 04, 15:41)

Aš iš pigu.lt neperseniausiai pirkau Dior Dune, viskas su jais gerai, originalūs thumbup.gif
Mačiau lipduką, kad platintojas - amazingsales.lt
Atsakyti