Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

" Galime pasakyti - TAIP, ir galime pasakyti - NE, ar šių žodžių Jums pakaks ...?

Kas buvo prieš pusmetį, mėnesį, gali nebūti dabar...

Jūs sunkiai patikėsite tuo..

Vienintelis patarimas - BANDYKITE:))) "

Man skamba kaip kokios sektos smegenų plovimas fool.gif fool.gif fool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2010 04 16, 15:22)
" Galime pasakyti - TAIP, ir galime pasakyti - NE, ar šių žodžių Jums pakaks ...?

Kas buvo prieš pusmetį, mėnesį, gali nebūti dabar...

Jūs sunkiai patikėsite tuo..

Vienintelis patarimas - BANDYKITE:))) "
Man skamba kaip kokios sektos smegenų plovimas  fool.gif  fool.gif  fool.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif Bet manau atsiras tokių, kurie visgi iš nežinojimo užkibs ant jų kabliuko - kainų. Priburs taip, kad žmogus viskuo patikės ir PABANDYS doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ei gal kuri tada norėtumėt surizikuoti? mirksiukas.gif Jei jau garantuoja 100 proc. ir dar tūkstančiai LT gyventojų tai patvirtino.... g.gif
Štai kokį dar gavau atsakymą:
Taigi...
Už kvapą garantuoju 100 %!
Už stiklo storį, kamštelį ir t.t. - tikrai nematavau visų Lietuvos prekeivių, manau kad jie visi vienodi bent jau stambiausiose parfum parduotuvėse.
Dėl kodu ant pakuotės ir buteliuko - ne visos gamintojos tai daro. Dauguma - taip, bet kokia forma - lipdukas, įspausta ir t.t., t.y. sudaromos prielaidos falsifikavimui, tai labai nesunku padaryti... Ar yra ant Dior Adict - netikrinau...

Esmė tokia - aš pasitikiu šiais kvepalais!!! ir nepirkčiau kitų !!!

Taipogi, tai patvirtino tūkstančiai Lietuvos gyventojų... Kaip sakoma, norint - "galima ir prie stulpo prisikabinti" be problemų ...

Aš dar turiu vieną patirtį - kuo daugiau įrodinėji, įtikinėji - tuo labiau neįtikinsi...Jūsų teisė rinktis... liaudies išmintis byloja - "per prievartą mielas nebūsi..."
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 04 16, 14:59)
Sveiki, Kas apsrendžia gaminio originalumą? Galime pasakyti - TAIP, ir galime pasakyti - NE, ar šių žodžių Jums pakaks ...?
Vienas iš svarbiausių originalumo patvirtinimų ir įrodymų yra pats kvapas, jo koncentracija % ir jei Jūs jį pažįstate. Bet ir tai dar ne viskas. Žmogaus uoslė, pojūčiai pastoviai kinta, oda taipogi keičia kvapo išlaikymo trukmės tendencijas. Kas buvo prieš pusmetį, mėnesį, gali nebūti dabar...
Plius kaina - Jūs sunkiai patikėsite tuo, juo labiau kada taip pigu...?
Vienintelis patarimas - BANDYKITE:))) Tai tikrai ne Lenkija ir ne pilstukas!

QUOTE(zuvyte26 @ 2010 04 16, 18:44)
Taigi...
Už kvapą garantuoju 100 %!
Už stiklo storį, kamštelį ir t.t. - tikrai nematavau visų Lietuvos prekeivių, manau kad jie visi vienodi bent jau stambiausiose parfum parduotuvėse.
Dėl kodu ant pakuotės ir buteliuko - ne visos gamintojos tai daro. Dauguma - taip, bet kokia forma - lipdukas, įspausta ir t.t., t.y. sudaromos prielaidos falsifikavimui, tai labai nesunku padaryti... Ar yra ant Dior Adict - netikrinau...

Esmė tokia - aš pasitikiu šiais kvepalais!!! ir nepirkčiau kitų !!!

Taipogi, tai patvirtino tūkstančiai Lietuvos gyventojų... Kaip sakoma, norint - "galima ir prie stulpo prisikabinti" be problemų ...

Aš dar turiu vieną patirtį - kuo daugiau įrodinėji, įtikinėji - tuo labiau neįtikinsi...Jūsų teisė rinktis... liaudies išmintis byloja - "per prievartą mielas nebūsi...
"

aaaafigienai blink.gif
o kam jie taip įtikinėja g.gif . Juk arba originalas, arba ne, kam čia tos tirados biggrin.gif
vienžo, viskas su jais aišku cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumė*: 16 balandžio 2010 - 21:50
Apsivozt galima nuo tokiu atsakymu is pardes lotuliukas.gif Niekas ju cia neprase rasyti traktatu, o tik - orginalu, ar ne. Ikvepimo pagauta bruksteliu ir as jiems meiles laiska.. lakoniska cool.gif

Atsakyti
Azzaro:
100ml. (EDT) Kvapas rytietiškas, nesenstantis.
KAINA: 100Lt

Joop:
125ml. (EDT) Kvapas nesenstantis.
KAINA: 100Lt
lotuliukas.gif

čia atskira grupė kažkokiais g.gif

galima pasakyt tik viena, jeigu kažkas perka iš beraščio (-ės) tinklapio, kuriame net pardavėjo rekvizitų nėra, tai... durną ir bažnyčioj muša biggrin.gif
Atsakyti
Atradau nebloga parduotuve, bent jau man kainos pasirode tikrai neblogos www.amazingsales.lt, su Draugu kortele nemokamas pristatymas 4u.gif
Atsakyti
sveikos, kas uzsakinejat is perfumenetwork kvepaliukus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2010 04 05, 15:33)
zuvyte26, http://www.patinka.l...cci-salome.html

Beje, esate kuri pirkusi iš šios parduotuvės? (Pamačiau reklamą čia, SM). Įdomu atsiliepimai.  g.gif

Man irgi būtų įdomu atsiliepimai smile.gif Pati pabandžiau iš šios pardės nusipirkti Dsquared "She Wood". Kadangi anksčiau šitų kvepalų neturėjau, tai nežinau, ar jie ir turi taip trumpai laikytis, ar visgi čia kažkas blogai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 21, 12:58)
Man irgi būtų įdomu atsiliepimai  smile.gif Pati pabandžiau iš šios pardės nusipirkti Dsquared "She Wood". Kadangi anksčiau šitų kvepalų neturėjau, tai nežinau, ar jie ir turi taip trumpai laikytis, ar visgi čia kažkas blogai  unsure.gif

apie šią parduotuvę nieko nežinau, bet "She Wood" turėjau mėginuką kadais. bent iš jo tai prastokai laikėsi ir šiaip labai jau lengvi kvepalai, kiek pamenu.
Atsakyti
Tęsiant diskusiją apie http://www.kvepalai-pigu.lt/ parduotuvę, tai parašiau ir aš jiems laiškutį, kad domiuosi dviem kvepaliukais ir norėčiau pamatyti realias jų foto. Gavau štai tokį atsakymą:

Sveiki,

Kvepalai tokie patys kaip ir visose parfum parduotuvėse, todėl nematome pagrindo fotografuoti.

Pagarbiai,
Alvidas
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 04 21, 16:04)
Tęsiant diskusiją apie http://www.kvepalai-pigu.lt/ parduotuvę, tai parašiau ir aš jiems laiškutį, kad domiuosi dviem kvepaliukais ir norėčiau pamatyti realias jų foto.  Gavau štai tokį atsakymą:

Sveiki,

Kvepalai tokie patys kaip ir visose parfum parduotuvėse, todėl nematome pagrindo fotografuoti.

Pagarbiai,
Alvidas
  biggrin.gif

galima sakyti, kad atsakymas teisingas šį kartą smile.gif
Atsakyti