Ei gal kuri tada norėtumėt surizikuoti? Jei jau garantuoja 100 proc. ir dar tūkstančiai LT gyventojų tai patvirtino.... Štai kokį dar gavau atsakymą: Taigi... Už kvapą garantuoju 100 %! Už stiklo storį, kamštelį ir t.t. - tikrai nematavau visų Lietuvos prekeivių, manau kad jie visi vienodi bent jau stambiausiose parfum parduotuvėse. Dėl kodu ant pakuotės ir buteliuko - ne visos gamintojos tai daro. Dauguma - taip, bet kokia forma - lipdukas, įspausta ir t.t., t.y. sudaromos prielaidos falsifikavimui, tai labai nesunku padaryti... Ar yra ant Dior Adict - netikrinau...
Esmė tokia - aš pasitikiu šiais kvepalais!!! ir nepirkčiau kitų !!!
Taipogi, tai patvirtino tūkstančiai Lietuvos gyventojų... Kaip sakoma, norint - "galima ir prie stulpo prisikabinti" be problemų ...
Aš dar turiu vieną patirtį - kuo daugiau įrodinėji, įtikinėji - tuo labiau neįtikinsi...Jūsų teisė rinktis... liaudies išmintis byloja - "per prievartą mielas nebūsi..."
Sveiki, Kas apsrendžia gaminio originalumą? Galime pasakyti - TAIP, ir galime pasakyti - NE, ar šių žodžių Jums pakaks ...?
Vienas iš svarbiausių originalumo patvirtinimų ir įrodymų yra pats kvapas, jo koncentracija % ir jei Jūs jį pažįstate. Bet ir tai dar ne viskas. Žmogaus uoslė, pojūčiai pastoviai kinta, oda taipogi keičia kvapo išlaikymo trukmės tendencijas. Kas buvo prieš pusmetį, mėnesį, gali nebūti dabar...
Plius kaina - Jūs sunkiai patikėsite tuo, juo labiau kada taip pigu...?
Vienintelis patarimas - BANDYKITE:))) Tai tikrai ne Lenkija ir ne pilstukas!
Taigi... Už kvapą garantuoju 100 %!
Už stiklo storį, kamštelį ir t.t. - tikrai nematavau visų Lietuvos prekeivių, manau kad jie visi vienodi bent jau stambiausiose parfum parduotuvėse.
Dėl kodu ant pakuotės ir buteliuko - ne visos gamintojos tai daro. Dauguma - taip, bet kokia forma - lipdukas, įspausta ir t.t., t.y. sudaromos prielaidos falsifikavimui, tai labai nesunku padaryti... Ar yra ant Dior Adict - netikrinau...
Esmė tokia - aš pasitikiu šiais kvepalais!!! ir nepirkčiau kitų !!!
Taipogi, tai patvirtino tūkstančiai Lietuvos gyventojų... Kaip sakoma, norint - "galima ir prie stulpo prisikabinti" be problemų ...
Aš dar turiu vieną patirtį - kuo daugiau įrodinėji, įtikinėji - tuo labiau neįtikinsi...Jūsų teisė rinktis... liaudies išmintis byloja - "per prievartą mielas nebūsi..."
Apsivozt galima nuo tokiu atsakymu is pardes Niekas ju cia neprase rasyti traktatu, o tik - orginalu, ar ne. Ikvepimo pagauta bruksteliu ir as jiems meiles laiska.. lakoniska
Man irgi būtų įdomu atsiliepimai Pati pabandžiau iš šios pardės nusipirkti Dsquared "She Wood". Kadangi anksčiau šitų kvepalų neturėjau, tai nežinau, ar jie ir turi taip trumpai laikytis, ar visgi čia kažkas blogai
Man irgi būtų įdomu atsiliepimai Pati pabandžiau iš šios pardės nusipirkti Dsquared "She Wood". Kadangi anksčiau šitų kvepalų neturėjau, tai nežinau, ar jie ir turi taip trumpai laikytis, ar visgi čia kažkas blogai
apie šią parduotuvę nieko nežinau, bet "She Wood" turėjau mėginuką kadais. bent iš jo tai prastokai laikėsi ir šiaip labai jau lengvi kvepalai, kiek pamenu.
Tęsiant diskusiją apie http://www.kvepalai-pigu.lt/ parduotuvę, tai parašiau ir aš jiems laiškutį, kad domiuosi dviem kvepaliukais ir norėčiau pamatyti realias jų foto. Gavau štai tokį atsakymą:
Sveiki,
Kvepalai tokie patys kaip ir visose parfum parduotuvėse, todėl nematome pagrindo fotografuoti.
Tęsiant diskusiją apie http://www.kvepalai-pigu.lt/ parduotuvę, tai parašiau ir aš jiems laiškutį, kad domiuosi dviem kvepaliukais ir norėčiau pamatyti realias jų foto. Gavau štai tokį atsakymą:
Sveiki,
Kvepalai tokie patys kaip ir visose parfum parduotuvėse, todėl nematome pagrindo fotografuoti.