Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(RIJADA @ 2010 04 12, 15:52)
Aš užsisakiau,po kelių valandų atsiuntė sąskaitą,apmokėjau ir per kelias dienas atsiuntė kvepalus.Tai gal Jūsų norimų kvepalų nebėra,tai nėra ką ir siųsti g.gif

Na jei tie kvepalai užsakymo darymo metu buvo ir dar plius atsiuntė sąskaitą apmokėjimui - vadinasi kvepalai buvo. Aš esu porą kartų iš jų pirkusi kvepalus. Man viskas buvo tvarkoje. Apmokėdavau būtent pagal atsiųstą į el. paštą išansktinę sąsk.- faktūrą. Sulaukdavau kveplų po kelių dienų. Tie kvepalai jų asortimente tada būdavo pažymėti "Išparduota".
Juk realiai jie negali prašyti jūsų sumokėti už prekę, kurios nėra pas juos asortimente.
Geriausias variantas - arba parašyti jiems laiškelį arba greičiausias būdas - pasiskambinti. Gal pašte kur užstrigo g.gif
Atsakyti
Jau issiaskinome smile.gif
Atsakyti
Mergaites, kur perkate Annick Goutal kvepalus? 4u.gif
Atsakyti
"Creme de la Creme" parduotuveje yra geras pasirinkimas.
Atsakyti
Gaila, kad Vilniuje, man nepakeliui g.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2010 04 13, 16:16)
Mergaites, kur perkate Annick Goutal kvepalus?  4u.gif

Yra keletas kvapų ir www.perfumit.lt
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 04 13, 17:27)
Yra keletas kvapų ir www.perfumit.lt

Aciu 4u.gif
Atsakyti
http://www.luckyscen...1/Specials.html

Pasipilde nauju kvapu seilas. ka perkam ir pas ka perkam? biggrin.gif
Papildyta:
Man uztektu Volo AZ 686, tik kaina tai joptararai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 04 14, 22:25)
http://www.luckyscen...1/Specials.html

Pasipilde nauju kvapu seilas. ka perkam ir pas ka perkam?  biggrin.gif
Papildyta:
Man uztektu Volo AZ 686, tik kaina tai joptararai doh.gif

Išeina apie 5 Lt už 1 ml, nėr jau taip baisu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2010 04 14, 22:41)
Išeina apie 5 Lt už 1 ml, nėr jau taip baisu  smile.gif

Jei pirktum pats usa - joa. Bet kai man reiketu siustis per tarpininke.. tai kazkaip..
Atsakyti
QUOTE(larisas @ 2010 04 12, 10:41)
Sveikos, ar pirkote kas nors is www.perfumit.lt? Pries savaite uzsisakiau internetu ir iki siol jokios reakcijos  blink.gif

esu pirkusi - viskas aukej thumbup.gif
Atsakyti
Pigiau parduodu orginalius, vyriškus kvepalus BURBERRY THE BEAT. 50 ml.
( http://www.jualanpar...uct/img1528.jpg )
Daugiau informacijos per AŽ smile.gif

Burberry the beat kvepalų vyrams aromatas – jaunatviškas ir madingas, diktuojantis madą ir britiškas. jis įkūnija visas burberry vyro savybes: vyriškumą, atsainumą, savitumą, šiuolaikiškumą ir originalumą. pavergiantys mediena dvelkiantys burberry the beat kvepalai vyrams pulsuoja energija. Virpantis kedrų, juodųjų pipirų ir žibuoklių kvapas iš pat pradžių užlieja gaiva, kuri pereina į elegantišką laikui nepavaldų cirilų ir burbono dvelksmą. Šis aromatas – tai šiuolaikiško burberry vyriškumo, kurstomo muzikos ir mados veržlumo, atspindys. jis diktuoja ritmą bei stilių ir spinduliuoja geismingumą. Gaivus, lengvas, madingas… - Viršutinės natos: juodieji pipirai, citrusai, žibuoklių lapai; - vidurinės natos: burbonas; - pagrindinės natos: baltasis muskusas, kekinės cirilos.
Atsakyti