Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(edenux @ 2010 03 24, 18:29)
Na vat, užsisakiau šiandien iš kvepalai.us, tikiuosi bus originalūs smile.gif

ir aš laukiu, spirgu net biggrin.gif žadėjo, kad ryt jau bus pas juos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2010 03 24, 19:58)
Tikrai taip paprasta  blink.gif O as maniau, kad turite kazkokius spec. purkstukus  blush2.gif  Aciu labai uz pamokyma  4u.gif  4u.gif

Nėra už ką mirksiukas.gif 4u.gif

Labai jus suprantu, aš pradžioj, kol dar neturėjau rankose atomikų irgi maniau, kad čia kažkoks ypatingas dalykas, bet pasirodo visiškai ne 4u.gif Tiesiog nupurški iš buteliuko į atomiką kvepaliukus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 24 kovo 2010 - 22:27
Gal kam pravers 4u.gif
http://www.discontin...ued_Perfume.htm
Atsakyti
Gal kas turėjote reikalų su www.theperfumedcourt.com?
Išsiuntė jie man mėginukus štai tokiomis datomis:
3/22/2010
3/19/2010
3/22/2010

tai nežinau, kada tikėtis jų gauti? g.gif Idomu per kiek laiko atkeliauja bigsmile.gif
Atsakyti
3-4 savaitės
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 03 24, 23:26)
Nėra už ką  mirksiukas.gif  4u.gif

Labai jus suprantu, aš pradžioj, kol dar neturėjau rankose atomikų irgi maniau, kad čia kažkoks ypatingas dalykas, bet pasirodo visiškai ne  4u.gif Tiesiog nupurški iš buteliuko į atomiką kvepaliukus  ax.gif

Yra yra mirksiukas.gif ACIU dar karteli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 03 26, 20:51)
Gal kas turėjote reikalų su www.theperfumedcourt.com?
Išsiuntė jie man mėginukus štai tokiomis datomis:
3/22/2010
3/19/2010
3/22/2010

tai nežinau, kada tikėtis jų gauti?  g.gif Idomu per kiek laiko atkeliauja  bigsmile.gif

Man apie menesi....
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2010 03 26, 23:04)
Man apie menesi....

man paskutiniai per 12-14 dienų atėjo, nors anksčiau yra tekę žymiai ilgiau laukt.
Atsakyti
Norėčiau iš iš šito puslapio ką nors atsisiūsti, bet jei teisingai suprantu į Lietuvą nesiunčia g.gif
http://www.chanel.co...of-Chanel-27436

Ar aš čia kažko nesuprantu ax.gif
Papildyta:
dar pridursiu smile.gif, kad esu iš lietuviškų siuntusis iš www.kvepalaivisiems.lt tai teko ilgokai palaukti kažkur apie savaitę, tai manau kaip Lietuvoje ir greičiau galėtų vykti pristatymas, o kokybe nenusivyliau viskas buvo ok thumbup.gif
Atsakyti
maždaug į temą ax.gif merginos, patarkit draugiškai, iš kur parsisiųsti kokį glėbelį atomaizerių, norėč plastikinių, ką?.....

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 04 02, 09:28)
maždaug į temą ax.gif merginos, patarkit draugiškai, iš kur parsisiųsti kokį glėbelį atomaizerių, norėč plastikinių, ką?.....

Čia visokių visokiausių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benicio: 02 balandžio 2010 - 13:00
QUOTE(Benicio @ 2010 04 02, 13:53)
Čia visokių visokiausių.

ačiū.
Sukto stiklo keistuoliai, pardavinėjami Vilniuje kažkuriose "kosmetose" deja nesandarūs, o ir išties baisoki.

Atsakyti