Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

gal kas gali padeti, is kur gauti atomaizeriu? ar juos parduoda lietuvoje ar reikia siustis, jei taip, is kur. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murka2008 @ 2010 03 17, 23:22)
gal kas gali padeti, is kur gauti atomaizeriu? ar juos parduoda lietuvoje ar reikia siustis, jei taip, is kur. aciu  4u.gif

LT ju tikrai yra pirkt ten, kur parduoda pilstoma parfumerija. Gal grazesniu kitur kur yra, bet tikrai nezinau. O uzsienio int. parduotuvese ir ebay ju pilna. Galit juk ir pagoglint - rasit kur pardavineja wink.gif
Atsakyti
Vilniuje Koslina ir Kosmada parduotuvese (Traku g., Minko IKI, etc.), SM kvepalu isparduotuveje...
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2010 03 18, 12:52)
Vilniuje Koslina ir Kosmada parduotuvese (Traku g., Minko IKI, etc.), SM kvepalu isparduotuveje...

Argi Kosmada parduotuvėse atomaizeriais prekiauja blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 03 17, 09:19)
Labutis, aš dėl Scented.lt - originalūs pas juos kvepalai, nes nepaisant vienų neoriginalių, kuriuos ten įsigijau- Rochas-Absolu kvepalų (jie grąžino juk pinigus) - visi kiti, kuriuos pirkau - originalūs. Esu ten pirkusi ir YSL - Cinema ir dar kt. kvapų. Tikrai nenorėjau nieko išgasdinti. Kaip jie aiškino - tiesiog to kvapo - būtent Absolu - nebuvo vežęsi anksčiau - tai vat taip pirmas toks pasitaikė fake. Net kodukai nesutapo ir kvapas buvo laaaabai toli nuo savojo...toks aštrus  doh.gif  biggrin.gif
Aš užsisakiau dabar iš kvepalai.us  thumbup.gif

Labas,
Ar gavote jau iš ten kvepaliukus? Ir kaip ten jie? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murka2008 @ 2010 03 17, 22:22)
gal kas gali padeti, is kur gauti atomaizeriu? ar juos parduoda lietuvoje ar reikia siustis, jei taip, is kur. aciu  4u.gif

Kaune, urme pilna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2010 03 22, 19:07)
Labas,
Ar gavote jau iš ten kvepaliukus? Ir kaip ten jie? smile.gif

Dar negavau iš kvepalai.us kvepaliukų - užsisakiau 04.16 dienai 4u.gif
Kai gausiu - parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murka2008 @ 2010 03 17, 23:22)

na šiaip kiek žinau galima kreiptis y Galimard. Lietuvoje yra oficialūs atstovai. Ten yra ir didelių gražių su pompa ale senoviniai (šiaip gražūs), ir maži skirti į rankinę įsimesti, berots 4 ml. Mažiems rinkinyje yra ir piltuvėlis. cool.gif
Atsakyti
Mergaites, o jus man gal galite pasakyti, kaip nupurskiate kvepalus i atomaizerius? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2010 03 23, 23:30)
Mergaites, o jus man gal galite pasakyti, kaip nupurskiate kvepalus i atomaizerius?  blush2.gif

Paprasciausiai atsukit atomaizerį, pridėkit kvepaliukų purkštuką prie atomiko ir tuomet atsargiai purkškit į atomaizerį kvepaliukus, tik, kad nesipurkštų pro šalį. Tai tikrai labai paprasta ir niekuo neįpatinga procedūra mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 24 kovo 2010 - 12:40
Na vat, užsisakiau šiandien iš kvepalai.us, tikiuosi bus originalūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 03 24, 13:40)
Paprasciausiai atsukit atomaizerį, pridėkit kvepaliukų purkštuką prie atomiko ir tuomet atsargiai purkškit į atomaizerį kvepaliukus, tik, kad nesipurkštų pro šalį. Tai tikrai labai paprasta ir niekuo neįpatinga procedūra  mirksiukas.gif  4u.gif

Tikrai taip paprasta blink.gif O as maniau, kad turite kazkokius spec. purkstukus blush2.gif Aciu labai uz pamokyma 4u.gif 4u.gif
Atsakyti