Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(Inguti @ 2010 03 04, 12:34)
Tai vat man taip ir buvo ,kainavo kvepaliukai 70 usd, tai sumokejau dar 60 lt (irgi atejo laiskas ).Identiska problema ,tik kad mano keliais doleriukais brangiau kainavo pati preke..

Aciu uz info 4u.gif Kazkur iki tiek ir tikiuosi sumoketi smile.gif

Miramax, mano atvieju vistiek pigiau bus ,kur Jus rasit pas mus LT 100ml uz tokias kainas?,30-50 tiek kainuoja biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Aha, išsiaiškinau lygtai daugmaž visus įkainius, kai siuntinys viršija 75 Lt:
21 proc.PVM,
3,5 akcizas,
14,.. - už muitinės paslaugas,
+kažkiek(turbūt muitinės nuožiūra) už siuntimo išlaidas, jeigu sąskaitoj jos nenurodytos.
Atsakyti
QUOTE(Abecele3 @ 2010 01 13, 12:42)
Aš taip pat užklausiau  thumbup.gif
Nu jo, gerai mes čia užklausėm abi vienu metu  biggrin.gif
Žiūrėsim kaip operatyviai jie sureaguos. Man irgi šis puslapis nematytas. Viena mergaitė šios temos pradžioje taip pat užklausė apie šį tinklapį, tik niekas nieko neatrašė. Kainos tai labai patrauklios, tik kažkaip vis dar sunku patikėti, kad geras daiktas gali tiek kainuoti. Dar nepasitikiu  blush2.gif

sveikos,
gal kas jau issiaiskino, pralauze ledus? ax.gif
Atsakyti
Užsakiau iš Fragrancex už 70Lt. Išsiuntė prieš tris dienas su registracijos numeriu ax.gif
Gal jau visad siunčia reigstruotas? Ar čia kažkaip man pasisekė/nepasisekė? biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites,

kaip jums sios kvepalu kainos internete?
http://kvepalai.webnode.com/kvepalai/

Ko gero bus "fake'as"? Nors dar raso, kad licenzija Nr. xxxxx turi... g.gif

Gal kam teko susidurti?
Atsakyti
QUOTE(Miramax @ 2010 03 04, 15:53)
doh.gif  doh.gif
Ar nors gavosi pigiau, negu perkant iš mūsų parduotuvių?

Tai kad vat ,man jie brangiai atsiejo ,nes dar 60 lt pridejau ,nes buvau apgauta (nusipirkau padielka ir atgavau 60 lt maziau)...Auksinis vanduo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas nors galėtų pasakyti kaip ten yra su kvepalų pirkimu iš amazon.co.uk?
Kainos labai gundo, tačiau ar nebus tie kvepalai atskiesti, trumpai laikantys?
Beje čia dabar skaičiau skaičiau ir net pasimečiau. Kur geriausia būtų pirkti? biggrin.gif norėčiau versace pour homme pabandyt smile.gif
Atsakyti
merginos,ruosiuos pirkt is SM chanel mademoiselle 50ml edp uz 145lt? cia reali kaina? nu lb bijau apsigaut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2010 03 08, 20:53)
merginos,ruosiuos pirkt is SM chanel mademoiselle 50ml edp uz 145lt? cia reali kaina? nu lb bijau apsigaut  blush2.gif

Kaina reali.. Bet gali ir uz 130-135 nusipirkt ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Ar čia patikima?
http://kvepalai.us/i...t...&path=35_36
Atsakyti
QUOTE(edenux @ 2010 03 08, 18:53)
Gal kas nors galėtų pasakyti kaip ten yra su kvepalų pirkimu iš amazon.co.uk?

nesu pirkus, bet turbūt panašiai kaip ebay. reikia žiūrėti, kas parduoda, kokie atsiliepimai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Tugras @ 2010 03 08, 21:39)

Įtartinai pigu, pažiūrėjau net pigiau nei iš užsienio siųstis. Tai net nežinau.
Atsakyti