Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(*Aaliyah* @ 2009 12 23, 10:07)
Ar Luckyscent.com siuncia i LT? Gal kas siuntetes, per kiek laiko atejo? aciu

matau, kad niekas neatsakė. nesiunčia jie į LT. o gaila.
Atsakyti
Mergaites, apsvieskit mane, niekad nesisiuntusia nieko internetu, kaip jus pirkot Chanel Exclusifs? Cia tiesiogiai ar per tarpininkus? Kiek suprantu, juos parduoda tik Chanel butikai? g.gif
Atsakyti
Gal žinot ar demeterfragrance.com siunčia į Lietuvą? Arba kažkokia kita parduotuvė kurioje būtų šių kvepalų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2010 01 01, 15:19)
Mergaites, apsvieskit mane, niekad nesisiuntusia nieko internetu, kaip jus pirkot Chanel Exclusifs? Cia tiesiogiai ar per tarpininkus? Kiek suprantu, juos parduoda tik Chanel butikai?  g.gif

Pasikonsultuok su Ingakalniu, jinai iš kažkur siunčiasi Les Exclusifs smile.gif Gal iš Amerikos? g.gif
O šiaip tai jo, "gyvai" tik Chanel butikuose parduoda.
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 12 30, 22:33)
matau, kad niekas neatsakė. nesiunčia jie į LT. o gaila.

aciu, tikrai gaila verysad.gif
Atsakyti
help.gif gal kas turit info apie kvepalai.us?Labai vilioja vienas kvapas ir jo kaina,bet puslapis be jokiu duomenu apie pardaveja-atbaido.Gal kam teko su jais turet reikalu?
Atsakyti
internetu pirkciau kvepalus tik jau zinodama ko noriu.
Atsakyti
Blem ,uzsisakiau per Fragrancex ,issiusta gruodzio 15 d ,o dar nera ax.gif .Siuntima atseit 7-12 dienu...o jau praejo 22..Kaltinu ta swentini laika ,kai viskas gali uztrukt su siuntimais..Gal kas dar laukia panasiai?
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2010 01 07, 20:49)
Blem ,uzsisakiau per Fragrancex ,issiusta gruodzio 15 d ,o dar nera  ax.gif .Siuntima atseit 7-12 dienu...o jau praejo 22..Kaltinu ta swentini laika ,kai viskas gali uztrukt su siuntimais..Gal kas dar laukia panasiai?

Oi, dar neilgai laukiate.
Mano abu siuntinukai, užsakyti lapkričio 18d ir gruodžio 9d atėjo tik šiandien wub.gif

Kantrybės! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2010 01 07, 19:49)
Blem ,uzsisakiau per Fragrancex ,issiusta gruodzio 15 d ,o dar nera  ax.gif .Siuntima atseit 7-12 dienu...o jau praejo 22..Kaltinu ta swentini laika ,kai viskas gali uztrukt su siuntimais..Gal kas dar laukia panasiai?

Aš šiandien pasiėmiau gruodžio 16 d. siuntinuką iš FragranceX. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katinas Cinamonas @ 2010 01 07, 21:05)
Oi, dar neilgai laukiate.
Mano abu siuntinukai, užsakyti lapkričio 18d ir gruodžio 9d atėjo tik šiandien  wub.gif

Kantrybės! smile.gif

Tai tada ramu smile.gif Aciu 4u.gif
QUOTE(Mududu @ 2010 01 07, 21:39)
Aš šiandien pasiėmiau gruodžio 16 d. siuntinuką iš FragranceX. smile.gif

O as db bijau ,kad neapmuitintu man ju ax.gif ...Tada mano Flora tikrai brangi bus .. doh.gif kai jau iki uzsakant uz juos ismeciau 60 lt (aferiste apgavo ,ir grazino is 150 tik 90lt,(drauge vaikystes,jauciat?)),o dar jei muita uzdes ,tai auksas bus ,o ne kvepalai biggrin.gif (juokas pro asaras doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2010 01 08, 12:48)
  doh.gif kai jau iki uzsakant uz juos ismeciau 60 lt (aferiste apgavo ,ir grazino is 150 tik 90lt,(drauge vaikystes,jauciat?)),o dar jei muita uzdes ,tai auksas bus ,o ne kvepalai  biggrin.gif (juokas pro asaras  doh.gif )

telefoniniai sukčiai ir vaikystės draugės gun_rifle.gif - va kur grėsmės šiandieninės!!

Atsakyti