Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 26, 14:46)
nu sakes verysad.gif  Aciu uz info.

Parasyk, kiek total su mokesciais iseis... g.gif
Idomu ka pirkai?
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2010 02 26, 13:49)
Parasyk, kiek total su mokesciais iseis...  g.gif
Idomu ka pirkai?

ok,parasysiu.Pirkau Bvlgari jasmin Noir 100ml EDP
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 26, 14:46)
nu sakes verysad.gif  Aciu uz info.

Jo, muitinė dirba, babkių trūkumas...
anksčiau ateidavo net be muitinės antspaudo, o dabar nors ir neviršija sumos, uždeda štampą, kad muitinėj patikrinta - be mokesčių.
Atsakyti
QUOTE(Miramax @ 2010 02 26, 14:57)
anksčiau ateidavo net be muitinės antspaudo, o dabar nors ir neviršija sumos, uždeda štampą, kad muitinėj patikrinta - be mokesčių.

kada tas anksčiau? pora metų perku internetu (ne tik kvepalus) ir visada būna antspaudas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2010 02 27, 10:52)
kada tas anksčiau? pora metų perku internetu (ne tik kvepalus) ir visada būna antspaudas  ax.gif

Pries 1.5-1 metu nemazai siunciausi, ir niekada nebuvo antspaudu, ir sumos budavo gerokai didesnes, na nepapuldavau gal. O nuo praeitos vasaros kazkaip visi su muit.zymem. g.gif gal kad neisifruodavo is kur siuntinys, itariu, nes ant lapuko budavo parasyta arba Begija, arba Vokietija, arba Islandija, paskutiniu metu -JAV. blink.gif
Atsakyti
Sulaukiau savojo siuntinuko iš www.1-7.lt. Atrodo, kad viskas su jais gerai, bent jau dėl savųjų kvepaliukų originalumo abejonių neturiu. Tiesa, kolegė, taip pat vilnietė, nutarė iš jų užsakytus kvepalus atsiimti pati - nekainuotų siuntimas, taip pat būtų proga jų ofise apsižvalgyt. Bet vyrukas, kuriam ji paskambino, sakė, kad ofise retai būna, susitarė susitikti kitam miesto gale, dar šiek tiek vėlavo, tai išvada, kad paprasčiau tiesiog užsisakyt, nes susitaupytų ir laiko, ir benzino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brown Eyed @ 2010 03 03, 10:15)
Sulaukiau savojo siuntinuko iš www.1-7.lt. Atrodo, kad viskas su jais gerai, bent jau dėl savųjų kvepaliukų originalumo abejonių neturiu. Tiesa, kolegė, taip pat vilnietė, nutarė iš jų užsakytus kvepalus atsiimti pati - nekainuotų siuntimas, taip pat būtų proga jų ofise apsižvalgyt. Bet vyrukas, kuriam ji paskambino, sakė, kad ofise retai būna, susitarė susitikti kitam miesto gale, dar šiek tiek vėlavo, tai išvada, kad paprasčiau tiesiog užsisakyt, nes susitaupytų ir laiko, ir benzino smile.gif

nemanau, kad tokios firmelės turi ofisus smile.gif manau, kad tokie dažnai namuose ar pan. firmelę įregistruoja ir dirba internetu
Atsakyti
Norėjau paklausti dėl Dior Addict kvepalų (bet kurios rūšies) ar nė vienai nebuvo tokio atvejo,kad kvepalai besiunčiant išbėgtų?
Nes neseniai užsisakiau būtent Dior Addict 2 kvepalus iš JAV internetinės parduotuvės, nusiskundimų niekada neturėjau, dažnai iš ten perku. Bet purkštukas buvo buvo atsisukęs užklijuotoje dėžutėje ir 30ml kvepalų tiesiog išbėgo. Norėčiau dar kartą užsisakyti tokius pat kvepalus, nes man jie l. patinka, bet dabar jau bijau, kad nepasikartotų tas pats...
Atsakyti
QUOTE(Brown Eyed @ 2010 03 03, 10:15)
Bet vyrukas, kuriam ji paskambino, sakė, kad ofise retai būna, susitarė susitikti kitam miesto gale, dar šiek tiek vėlavo, tai išvada, kad paprasčiau tiesiog užsisakyt, nes susitaupytų ir laiko, ir benzino smile.gif

Aš irgi tuo būdu užsakiau iš jų, ta prasme, kad atsiimsiu pati. Pasakė tą patį, kad ofise retai būna. Bet tada atvežė man praktiškai prie darbo, tad šitaip man dar geriau išėjo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Brown Eyed @ 2010 03 03, 11:15)

Užsisakiau ir aš iš ten pat, ir tą patį pristatymo būdą pasirinkau, nes esu Vilniuj. smile.gif Laukiu dabar jų skambučio/emailo, kada galėsiu atsiimt. Super, jei kvepaliukai tikrai geri, nes iš pradžių kainą pamačius sudvejojau, ar gali būt tikri vos ne 50 Lt pigiau. Žodžiu, lauksiu žinių iš jų, gal man pavyks sulaukt kvietimo į slaptąjį jų ofisą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurora11: 04 kovo 2010 - 10:18
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 26, 11:43)
Sveikos 4u.gif
vel ateinu as savo problemom doh.gif  uzsakynejau is fragrancex kvepalus,kuriu verte 63$ vakar gavau is lietuvos pasto laiska,kad turiu atsiusti jiems apmokejimo dokumentus,transporto islaidas ir visa kita.issiunciam jeims invoice,ten shipping nurodyta:FREE.Klausimas: man dabar skaciuos or transporto islaidas ir pvm mokesti? kas susidure,kiek mazdau nuo sitos sumos tureciau sumoketi?litais gaunas 160lt
Aciu 4u.gif

Tai vat man taip ir buvo ,kainavo kvepaliukai 70 usd, tai sumokejau dar 60 lt (irgi atejo laiskas ).Identiska problema ,tik kad mano keliais doleriukais brangiau kainavo pati preke..
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2010 03 04, 13:34)
Tai vat man taip ir buvo ,kainavo kvepaliukai 70 usd, tai sumokejau dar 60 lt (irgi atejo laiskas ).Identiska problema ,tik kad mano keliais doleriukais brangiau kainavo pati preke..

doh.gif doh.gif
Ar nors gavosi pigiau, negu perkant iš mūsų parduotuvių?
Atsakyti