Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(rusma @ 2010 02 21, 10:38)
Keistenybių keistenybė. Man visi tvarkingai, dažniausiai per 4 dienas iš ten, kad ilgiau savaitės - labai labai retai...
Gal jau atėjo?

du vėlesni atėjo puikiai, bet štai seni du neaišku kur............. g.gif g.gif

Papildyta:
QUOTE(Inguti @ 2010 02 21, 12:38)
Neliudink mergaites dar labiau ...Is fragrancex man irgi anksciau ateidavo iki dvieju sawaiciu ,db du men pralaukiau...

Tikekimes ,dar ateis  4u.gif

exactly mastau.gif

Atsakyti
Na ir aš noriu pasipasakoti pirmajį nesusipratimą su www.fragrancedirect.co.uk - aš ten pirkau pabandymui tokius niekučius- nagų laką, veidui krempudrą ir plaukų tiesinimo žnyples - buvo nuolaida nebloga biggrin.gif - tai spėkite ką gavau - tik tas tiesinimo žnyples, o lakas ir krempudra.....nė kvapo. Tada puoliau jiems rašyti - jokio atsakymo. Bet aš nesustojau - žodžiu užbombardavau laiškais visais ten jų įmanomais e-mail'ais...PAgaliau gavau atsakymą - kad jie man tuos pinigus perves atgal į kortelę - taip supratau - čia jau buvo jų kaltė, kad ar sandėlyje neįdėjo ar kaip...nepaaiškino man jie to. NA bet pinigaus grąžino. Dabar vėl atsisiunčiau antrą siuntinį - viskas tvarkoje. Ir dar laukiu vieno biggrin.gif
Tai iki manes jie atkeliauja kažkur per savaitę - t.y. jau mano namuose būna užsakyti dalykėliai. Nieklada anksčiau kaip per savaitę aš negaunu. TAip, kad dar verta palaukti ir nenuliūsti. mirksiukas.gif
Jeigu labai ilgai nesulauksite - rašykite ir klauskite jų. bigsmile.gif
Atsakyti
Papasakosiu kaip baigesi mano pirmas (ir paskutinis, ko gero...) pirkimas is fragrancex.com. Tai vat, kabejo mano uzsakymas pusantros savaites statuse “processing” ir neistverusi parasiau jiems laiska kodel taip yra ir pan. Ispradziu atrase kad laukciau ir preke bus issiusta ir bla bla bla... biggrin.gif Palaukus pora dienu vel jiem parasiau, tada ir pradejo judintis. Paprase atsiust “original payment”. Vakar issiunciau, o jau sian atgavau pinigelius. 2Lt maziau lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, ebay radau tokį vartotoją fragranceexpress g.gif čia kartais ne parduotuvė prekiauja ten? nes virš 50 tūkst. pardavęs... bet nėra jis ten patikimas, daug nepatenkintų. Gal pirkot kas iš jo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 02 21, 13:12)
Na ir aš noriu pasipasakoti pirmajį nesusipratimą su www.fragrancedirect.co.uk - aš ten pirkau pabandymui tokius niekučius- nagų laką, veidui krempudrą ir plaukų tiesinimo žnyples - buvo nuolaida nebloga  biggrin.gif  - tai spėkite ką gavau - tik tas tiesinimo žnyples, o lakas ir krempudra.....nė kvapo. Tada puoliau jiems rašyti - jokio atsakymo. Bet aš nesustojau - žodžiu užbombardavau laiškais visais ten jų įmanomais e-mail'ais...PAgaliau gavau atsakymą - kad jie man tuos pinigus perves atgal į kortelę - taip supratau - čia jau buvo jų kaltė, kad ar sandėlyje neįdėjo ar kaip...nepaaiškino man jie to. NA bet pinigaus grąžino. Dabar vėl atsisiunčiau antrą siuntinį - viskas tvarkoje. Ir dar laukiu vieno  biggrin.gif
Tai iki manes jie atkeliauja kažkur per savaitę - t.y. jau mano namuose būna užsakyti dalykėliai. Nieklada anksčiau kaip per savaitę aš negaunu. TAip, kad dar verta palaukti ir nenuliūsti.  mirksiukas.gif
Jeigu labai ilgai nesulauksite - rašykite ir klauskite jų.  bigsmile.gif

Man su www.fragrancedirect.co.uk wiskas twarkoj, nusiskundimu neturiu, wisa laika atkeliauja per max 5dienas ir problemu su jais jokiu cool.gif
P.S. tfu tfu tfu biggrin.gif
Atsakyti
www.fragrancedirect.co.uk

gal dar anglų nuorodų gerų žinote ir patikimų be šios? nes su JAV baisu prasidėti, neparašys po to, kad ne kvepalai ar mažesnės sumos ir bus muitukai doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aaliyah* @ 2009 12 23, 11:07)
Ar Luckyscent.com siuncia i LT? Gal kas siuntetes, per kiek laiko atejo? aciu

tikrai nesiuncia.. schmoll.gif bandziau, atsake, motyvuodami, kad laaaabai daznai gauna skundu, kad pirkejas siuntos nesulauke.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea. @ 2010 02 23, 22:19)
Man su www.fragrancedirect.co.uk wiskas twarkoj, nusiskundimu neturiu, wisa laika atkeliauja per max 5dienas ir problemu su jais jokiu cool.gif
P.S. tfu tfu tfu biggrin.gif

aš praėjusių metų gruodį pamiršau paspjaudyt tpfu-tpfu-tofu ir štai ėmė du ir užstrigo tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 02 24, 09:07)
aš praėjusių metų gruodį pamiršau paspjaudyt tpfu-tpfu-tofu ir štai ėmė du ir užstrigo tongue.gif

biggrin.gif ziuresim ar padeda "pasispjaudymai", 6-dieni laukiu siuntinio lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, priimkit naujokę į savo būrį. Po 4u.gif visoms!
Klausykit, ar bandėt kuri siuntuotis is www.jglamour.lt? Čiut nemyžtelėjau pamačius kainas blush2.gif Valentino Very Valentino žiauriai noriu, dar ir Ralph Lauren Romance prigriebčiau. Gal galit kuri pasidalint atsiliepimais, ar ateina siuntinukai ir ar kvapai padorūs? Is anksto dėkavoju aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea. @ 2010 02 24, 13:48)
biggrin.gif ziuresim ar padeda "pasispjaudymai", 6-dieni laukiu siuntinio lotuliukas.gif

imdavau paprastu paštu, bet gal reikia su jais registruotu? gal per paypal mokėti g.gif Nes šiaip juk nėr blogiausi pardavėjai Žemėje, tik kartais ką nors nedaug papainioja..

Atsakyti
Nebūčiau tokia tikra, kad čia fragrancedirect nudangino. Yra dar toks neprognozuojamas veikėjas kaip Lietuvos paštas doh.gif . Ten neretas atvejis, kad dingsta visi galai, kaip į vandenį, nesvarbu kas siuntėjas.
Atsakyti