Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 02 01, 14:37)
Is braskiu siunciau sausi, tai muitinej pastrigo, nors ne kvepalai. Nusiunciau invoisa (nors maza suma) ir laukiu.. tyla..

ir pas mane ne kvepalai,kaina apie 50lt tik doh.gif neturetu muitinej uzstrigt
Atsakyti
As pirkau iš Fragrancedirect - pirmą kartą - tai žiūrėsiu kaip čia bus.
Na o mane sudomino tas išsiieškojimas pasiklydusiu-dingusių prekių.
Aš mat atsiskaitau debetine Visa Virtuon kortele. Tačiau juk aš taip pat galiu kaip įrodyma, kad pirkau pateikti banko išrašą. O išsiaiškinti gal būtų galima ir el. paštu kontaktuojant su atsakingais asmenimis.
Anksčiau siunčiausi iš Čekijos kvepalus - tai jie mane iškart įspėdavo, kad jei dėžė bus perklijuota ar pan. (jie turi spec. žymėjimo juostą) - jokiu būdu neimti siuntinio su kvepalais. Nes buvo ne vienas atvejis, kai užsakovai gaudavo vietoje kvepalų - knygų arba doh.gif doh.gif tiesiog prikrauta virtu ryžių, kad svoris maždaug toks pat būtų. Ir čia aišku, kad viskas vyksta paštuose...kur pasirodo pilna nesąžiningų darbuotojų. Tokiu atveju - jie man siūlė rašyti paštui pretenziją ir neimti siuntos. Ačiū Dievui, man nepasitaikė toks atvejis, tačiau čia tikėtina daugiau, kai siuntinys keliauja paštu per daugelį paštų...pvz. pirkėjas iš Rumunijos patyrė tokį nusivylimą - čia situacija su knygomis.

Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 02 01, 15:24)
O išsiaiškinti gal būtų galima ir el. paštu kontaktuojant su atsakingais asmenimis.

vat del sito nezinau.Paypal bent jau yra suinteresuotas padeti savo klientui,nes uz kiekviena pinigu pervedima jis ima sau 1euro ar 1$ tiksiai nezinau.cia ,kaip draudimas,as taip ivardinciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 01 vasario 2010 - 15:33
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 01, 16:22)
ir pas mane ne kvepalai,kaina apie 50lt tik doh.gif neturetu muitinej uzstrigt

Tai jie gali ten uzstrigti ,reiks tiesiog nusiusti ,israsa ,kas tai yra ir uz kiek ir tada jie atsiuncia ar reik moket ar ne..
Atsakyti
Na aš kolkas prisibijau iš nelabai patikimų parduotuvių siųstis. Pirma pasiskaitau parduotuvės politiką apie pinigų grąžinimą/pakeitimą kokybiška preke bei jei prekė iki manęs neateina - kas tuomet daroma. blush2.gif

Beje, padariau užsakymuką www.1-7.lt
Ir dabar galvoju, ar čia patikima parduotuvė, nes man reiks visas 21 d. laukti prekių. Kadangi jie tų prekių neturi sandėlyje - dar tik užsakys...tai pirma prašo pervesti pinigus, o paskui jau jie vykdys užsakymą. Pervesčiau aš jiems tuos pinigus, jei kas patvirtintų, kad tai rimti pardavėjai. Gal dar kas nors esate iš ten pirkę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 02 01, 15:50)
Beje, padariau užsakymuką www.1-7.lt
Ir dabar galvoju, ar čia patikima parduotuvė, nes man reiks visas 21 d. laukti prekių. Kadangi jie tų prekių neturi sandėlyje - dar tik užsakys...tai pirma prašo pervesti pinigus, o paskui jau jie vykdys užsakymą. Pervesčiau aš jiems tuos pinigus, jei kas patvirtintų, kad tai rimti pardavėjai. Gal dar kas nors esate iš ten pirkę?  ax.gif

Heilė ten pirko neseniai, rašė, kad viskas su jais tvarkoj.
Atsakyti
Aš taip pat sėkmingai pirkau iš 1-7.lt . Užsakyti kvepalai atėjo per 10 dienų. Matyt, nurodomas pristatymo terminas 21 diena yra maksimali riba (mane iš karto informavo, kad bus greičiau). Tačiau , atidarius ysl nu edp dėžutę, jautėsi kvepalų kvapas (nors išsipylę nebuvo). Taip pat celofanas buvo kažkaip per stipriai užklijuotas. Tai nusprendžiau, kad arba kažkas pristatymo grandinėje buvo labai smalsus, arba tokius gavo iš pirminio tiekėjo . Bet, kadangi gavau tikrai originalius , pastaruoju metu sunkiai randamus kvepalus , o ne tuščią "tarą", tai , manau, kad pirkau sėkmingai. Užsisakiau dar.
Atsakyti
Siandien pasto dezuteje radau kvepalaivisiems.lt reklamini lapeli.Raso,kad taiko 5% nuolaida,jei perkant paminesite zodi "skrajute".Gal kam pravers 4u.gif .Akcija iki 2010 07 31,prolonguota tokia,sakyciau...
Atsakyti
Gavau toki laiska ,atsakyma... Na ,vilties as kazkaip neprarandu , bet ,kad jos padidejo ,tai nepasakyciau schmoll.gif

Thank you for your email and recent purchase from FragranceX.com. I do
apologize that you have not received your order yet.

Some packages can be held by customs for inspections and they are not
always timely in notifying the recipient.

Your package was sent by International air mail through the United States
Postal service and they do not provide a tracking service at this time.

Packages not received by our customers are always returned to us, but we
must allow time for them to travel. We do appreciate your patience as this
is out of our control.

We look forward to serving you again soon.

Sincerely,
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 02 01, 15:37)

Is braskiu siunciau sausi, tai muitinej pastrigo, nors ne kvepalai. Nusiunciau invoisa (nors maza suma) ir laukiu.. tyla..

AS siunciausi is braskiu ir vienas siuntinuks buvo uzkliuves muitinej - tai gavau laiska, pagal kuri nusiunciau deklarantams el. pastu reikalingus dokumentus, po to savaite laukiau - nei siuntinio, nei jokios zinios, tada parasiau dar karta - nesiteike atsakyti, bet po kokiu dar triju dienu atveze laiskininkas i namus, tik reikejo PVM susimoketi g.gif Taip kad laukit, turi ateiti - jei per muitine praejo, neturetu niekur dingti, na gal aisku tiems tarpininkams galima paskambinti ir pasiteirauti.
Atsakyti
Na va,si braskiu siandien gavau,muitinej neuzkliuvo,viskas tvarkoj.O uzsakyta veliau,negu is fragrancex..ir pastarieji net i mano laiska neatsako..
Atsakyti
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2010 01 05, 22:17)
help.gif gal kas turit info apie kvepalai.us?Labai vilioja vienas kvapas ir jo kaina,bet puslapis be jokiu duomenu apie pardaveja-atbaido.Gal kam teko su jais turet reikalu?

Aš irgi ten radau vieną labai norimą variantą, beje, tai lietuviška parduotuvė, bet asmeniškai man ten kliūna kai kurių kvepalaų tūriai, pvz. lyg kažkurios lempickos buvo 81 ml. ar panašiai , bet asortimentas nepanašus į padelkes, tikrai labai prašome atsiliepti pirkusius, nes tų kvepalų, kur ten nusižiūrėjau, kitose lietuviškose int. parduotuvėse nėra help.gif Tiesa, radau ir tą 1- 7, ten dar pigiau, tik niekaip nesuprantu, ar patikima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 02 vasario 2010 - 20:50