Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(Incredible Me @ 2010 01 31, 13:04)
bet kaip susigadino ta parduotuve blink.gif  as is ten gal 10 kartu esu pirkus ir ne karto tfu-tfu-tfu nepavede manes..tikiuosi,kad gausiu vis del to siuntini.(nors ten nedidele suma aciu dievui)bet vis tiek nesinori prarasti ir tos..as dabar visur per paypal moku,vis del to apsidraudi kazkiek.anksciau fragrancex nebuvo galimybes per paypal moketi,gerai kad dabar yra..

Gal kaip kam pasiseka su jais. Tas dingęs siuntinukas irgi nebuvo mano pirmas pirkinys iš jų, bet tikrai, kad paskutinis. Mažiau pikta būtų, jeigu iškart susirašinėjant būtų atrašę, kad nieko negalim padėti, neatsakom už dingusį siuntinuką. Bet kai tempė gumą šitiek laiko, liepė laukti, rašyti praėjus 6 mėn. ir galiausiai nusiplovė , tai tikrai kad labai negražu iš jų pusės:hm
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 01 31, 14:34)
Gal kaip kam pasiseka su jais. Tas dingęs siuntinukas irgi nebuvo mano pirmas pirkinys iš jų, bet tikrai, kad paskutinis. Mažiau pikta būtų, jeigu iškart susirašinėjant būtų atrašę, kad nieko negalim padėti, neatsakom už dingusį siuntinuką. Bet kai tempė gumą šitiek laiko, liepė laukti, rašyti praėjus 6 mėn.  ir galiausiai nusiplovė , tai tikrai kad labai negražu  iš jų pusės:hm

Papildyta:
QUOTE(strazdanele1 @ 2010 01 31, 21:18)

Pas mane tokia pat situacija sad.gif Siuntinio negaunu taip pat nuo liepos menesio. Apmaudu, nes tai buvo ne pirmas siuntinys ir visada prekes gaudavau be problemu. Taip pat gaudavau laiskus, kad siuntinys issiustas, reikia laukti. Dabar fragrancex.com net i laiskus neatsakineja.
Atsakyti
QUOTE(strazdanele1 @ 2010 01 31, 20:23)
Papildyta:
Pas mane tokia pat situacija sad.gif Siuntinio negaunu taip pat nuo liepos menesio. Apmaudu, nes tai buvo ne pirmas siuntinys ir visada prekes gaudavau be problemu. Taip pat gaudavau laiskus, kad siuntinys issiustas, reikia laukti.  Dabar fragrancex.com net i laiskus neatsakineja.

Mat kaip g.gif Reiškia tai jau ne atsitiktinumas, tai tendencija cool.gif
Beje man būtent tas jų neatsakinėjimas į laiškus, laiškų ignoravimas rodo pačią didžiausią nepagarbą klientui.
Atsakyti
Keista, bet mano atveju fragrancex'as nepasišiukšlino: užsakymas sausio 8 d. atėjo sausio 25 d. Tiesiog pasisekė, manau.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 01 30, 19:53)
Galiu pasakyti, kad FragranceX.com sunkiai komunikuoja ir mano akimis tai nepatikimas pardavėjas liko doh.gif  Maniškis siuntiniukas negautas nuo liepos, aišku, su visam  verysad.gif (mokėta buvo kreditine). Rudenį jie dar aiškino, laukit. Žiemą rašė, kad grąžins pinigus, kai bus praėję 6 mėn. nuo negavimo. O kai praėjo 6 mėn, nebereaguoja į laiškus, ir pinigų negrąžina doh.gif

verysad.gif verysad.gif .
Man vakar iskart atejo tik patvirtinimas ,kad per viena darbo diena bus perziuretas mano laiskas..Bet jau nesitikiu...

QUOTE(Incredible Me @ 2010 01 31, 14:04)
bet kaip susigadino ta parduotuve blink.gif  as is ten gal 10 kartu esu pirkus ir ne karto tfu-tfu-tfu nepavede manes..tikiuosi,kad gausiu vis del to siuntini.(nors ten nedidele suma aciu dievui)bet vis tiek nesinori prarasti ir tos..as dabar visur per paypal moku,vis del to apsidraudi kazkiek.anksciau fragrancex nebuvo galimybes per paypal moketi,gerai kad dabar yra..

As ir ne kart ten uzsisakinejus esu ..bet vat ,db jau liudna...
QUOTE(strazdanele1 @ 2010 01 31, 21:23)
Papildyta:
Pas mane tokia pat situacija sad.gif Siuntinio negaunu taip pat nuo liepos menesio. Apmaudu, nes tai buvo ne pirmas siuntinys ir visada prekes gaudavau be problemu. Taip pat gaudavau laiskus, kad siuntinys issiustas, reikia laukti.  Dabar fragrancex.com net i laiskus neatsakineja.

gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Kazkaip nelemta man Gucci turet doh.gif Laaaaaaaaaabai jie brangiai man db kainuos doh.gif doh.gif .Pirkau viena kart ,gavau padielka ,tai atgavau vietoj 150 lt ,tik 90...Db per fragrance sumokejau apie 170-negaunu...Tai uz nieka paleidus 230 lt verysad.gif O juos isigyt ,dar reikstiek pat isleist...Gaila paskui bus kvepintis doh.gif
Atsakyti
As siandien iskeliau ieskini per paypal,nusibodo man laukti...neradau laisko pasto dezutej,gana laukti.. pas mane tik vienas itarymas toks,ir is braskiu negaunu uzsakymo(uzsakynejau 01.12) gal su pristatymu kazkokios problemos yra,ar jau toks atsitiktinumas,kad is 2 pardziu negaunu..uzsakyta beveik tuo pat metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 01, 10:45)
As siandien iskeliau ieskini per paypal,nusibodo man laukti...neradau laisko pasto dezutej,gana laukti.. pas mane tik vienas itarymas toks,ir is braskiu negaunu uzsakymo(uzsakynejau 01.12) gal su pristatymu kazkokios problemos yra,ar jau toks atsitiktinumas,kad is 2 pardziu negaunu..uzsakyta beveik tuo pat metu g.gif

Brac,man dar itarimu kazkur kyla ,kad paste gali pasisavint...o kas joms...neregistruota ,nieko neirodysi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2010 02 01, 09:48)
Brac,man dar itarimu kazkur kyla ,kad paste gali pasisavint...o kas joms...neregistruota ,nieko neirodysi  schmoll.gif

tai jau butu totalus pasisavinimas blink.gif pabandysiu paskambinti i pasta,gal guli ten mano siuntinukai
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 01, 11:19)
tai jau butu totalus pasisavinimas blink.gif  pabandysiu paskambinti i pasta,gal guli ten mano siuntinukai

As tai jau per ta laika kokius 3 kart paste uzeidavau paklaust verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2010 02 01, 08:35)
verysad.gif  verysad.gif .
Man vakar iskart atejo tik patvirtinimas ,kad per viena darbo diena bus perziuretas mano laiskas..Bet jau nesitikiu...
As ir ne kart ten uzsisakinejus esu ..bet vat ,db jau liudna...

Tai gal dar ir sulauksi. Jokių būdu neteigiu, kad bendra tendencija, jog siuntiniai iš FragranceX neateina. Ateina matyt vistik daugumai. Bet jau va kieno užstringa kur nors, tai gaudyk vėją laukuose, iš pardavėjo matyt nieko nebepeši. Nebent per paypal pavyks atsikovoti.
Dar plius reiktų įvertinti siuntinio apmokestinimo LT riziką, kas yra labai tikėtina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 01 vasario 2010 - 13:02
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 01, 10:45)

O kas buna, kai iskeli Paypal ieskini? Kas toliau seka?

Is braskiu siunciau sausi, tai muitinej pastrigo, nors ne kvepalai. Nusiunciau invoisa (nors maza suma) ir laukiu.. tyla..

Is fragrancexo bijau pirkti - nes buna, kad neateina, o plius muitas nebesizaviu.

Musu tai dingsta mazos dezutes, o kai tarpininkiu dideles dezes neatsiranda, nors ir registruotos.. vagia, ne kitaip mad.gif 21 amzius, kiekvienas zingsnis fiksuojamas, gi net aisku, kokioj stadijoj dingsta - ir ka zmogus padarysi - nieko.
Atsakyti
iskeli is pradziu tai pardei "dispute" tai reiskia "nesusitarimas" prie to nesusitarimo parasai zinute,kaip tavo manymu pardavejas gali atlyginti tavo nuostolius(grazinti pinigus arba issiusti is naujo preke) ir tas susirasinejimas prasideda grynai per PAYPAL,visos zinutes fiksuojamos.Nesusitarimui issiaiskinti duodama 20 kalendoriniu dienu,jei per ta laika neiseina susitart su pardaveju,disputa perkeli i "claim" t.y. ieskini.Ir tada jau pradeda pats paypal su juo aiskintis,ir nuskaiciuoja nuo pardavejo saskaitos ta suma,kuria pirkejas buvo sumokejes ir grazina pirkejui..nezinau kaip tiksliai ten viskas vyskta,ne turbut kazkaip atseka,ar tikrai nedaejo siuntinis ir t.t. Disputa gali bet kada atsaukti,jei susitari su pardaveju graziuoju,ta galima padaryti 20 dienu begyje.As tik 1 karta keliau disputa,kai pirkau is Ebay,tai grazino man pinigus pardavejas,bet po 2 men.kazkokiu budu vis del to gavau ta siunta,nezinau per kokias juras ji tiek laiko keliavo lotuliukas.gif tai grazinau pardavejui atgal pinigelius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 01 vasario 2010 - 14:58