Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(Apia @ 2010 01 27, 20:15)
Gal kas pirkote is sio puslapio? Kazkaip kainos kai kuriu kvepalu nedideles.... g.gif

http://kvepalai.us/

Visas internetinio puslapio apipavidalinimas beveik identiškas puslapiui www.1-7.lt ,tik kvepalų kainos didesnės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2010 01 27, 23:31)
Visas internetinio puslapio apipavidalinimas beveik identiškas puslapiui www.1-7.lt ,tik kvepalų kainos didesnės g.gif

Aha, ir as tai pastebejau, bet skiriasi nurodyti kontaktai, www.1-7.lt yra ir adresas nurodytas, o 'kvepalai.us' tik telefonas g.gif del to man ir pasirode itartina.....
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 01 27, 10:16)
As jau pradedu nerimauti,uzsakiau kvepalus sausio 8 ir iki sliol nera ju unsure.gif kazkaip ilgokai sikart keliauja jie,uzsakinejau is fragrancex.palauksiu iki menesio,o po to disputa kelsiu per paypal,gal anksti nerimauju g.gif

Palaukit dar kuri laika, man irgi paskutinis siuntinukas apie menesi ejo. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2010 01 28, 09:32)
Palaukit dar kuri laika, man irgi paskutinis siuntinukas apie menesi ejo.  rolleyes.gif

Blem ,o man jau nuo gruodzio 15 eina...Pusantro menesio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2010 01 29, 16:57)
Blem ,o man jau nuo gruodzio 15 eina...Pusantro menesio  verysad.gif

is kur??ilgokai ,sakyciau.. g.gif as jau disputa kelciau..nors aisku gal dar atsiras,bet per paypal man atrodo ieskini galima kelti 40 dienu begyje nuo uzsakymo dienos,jei ne klystu
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 01 29, 18:04)
is kur??ilgokai ,sakyciau.. g.gif as jau disputa kelciau..nors aisku gal dar atsiras,bet per paypal man atrodo ieskini galima kelti 40 dienu begyje nuo uzsakymo dienos,jei ne klystu

Tai bandyt rasyt jiems ar kaip? As is fragrancex.com uzsakinejau ... o iswis gal kazkaip paziuret galima ...bet jie neregistruoti ,tai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2010 01 29, 18:22)
Tai bandyt rasyt jiems ar kaip? As is fragrancex.com uzsakinejau ... o iswis gal kazkaip paziuret galima ...bet jie neregistruoti ,tai... g.gif

jei mokejote per paypal ,galime jame kelti ieskini.jei tiesiogiai is kreditines korteles,nieko neispesit turbut unsure.gif bet aisku galima vistiek pabandyti ir parasyti jiems laiska ir isaiskinti situacija..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Turiu klausimėlį: ar pirkot kas nors iš parfumexpert.lt?
Kaip viskas vyksta, ar tvarkoj, kaip su kvepalais? Man štai dėl ko jie kliūva: kontaktuose nurodyta UAB Megik iš tikrųjų neegzistuoja - bent jau joks įmonių registras tokios neranda :unsure.Nenurodytas ir įmonės registracijos Nr. (aišku - iš kur jis bus, jei įmonės nėra), tik kažkokia sąskaita banke g.gif .Atrodo įtartinai g.gif Gal žinot ką nors daugiau? Radau ten mamos seniai ieškomus kvepalus nebloga kaina, tai ir susidomėjau... Rašykit ir į až, jei ką nors žinot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 01 29, 20:39)
jei mokejote per paypal ,galime jame kelti ieskini.jei tiesiogiai is kreditines korteles,nieko neispesit turbut unsure.gif bet aisku galima vistiek pabandyti ir parasyti jiems laiska ir isaiskinti situacija..

Tai vat ...kad is kreditines mokejimas buvo.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 01 27, 10:16)
As jau pradedu nerimauti,uzsakiau kvepalus sausio 8 ir iki sliol nera ju unsure.gif kazkaip ilgokai sikart keliauja jie,uzsakinejau is fragrancex.palauksiu iki menesio,o po to disputa kelsiu per paypal,gal anksti nerimauju g.gif

Vyras uzsakinejo gruodzio 2 d, o sausio 22 gavom laiskuti is pasto pervezimo centro, kad atsiustumem apmokejimo dokumenta. dabar laukiam pranesimo, kada galesim atsiimt kvepalus ir muita sumoket doh.gif sausio pradzioj dar vyras laiska rase, tai atrase, kad kvepalai issiusti ir laukti.
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2010 01 30, 12:31)
Tai vat ...kad is kreditines mokejimas buvo.. verysad.gif

Galiu pasakyti, kad FragranceX.com sunkiai komunikuoja ir mano akimis tai nepatikimas pardavėjas liko doh.gif Maniškis siuntiniukas negautas nuo liepos, aišku, su visam verysad.gif (mokėta buvo kreditine). Rudenį jie dar aiškino, laukit. Žiemą rašė, kad grąžins pinigus, kai bus praėję 6 mėn. nuo negavimo. O kai praėjo 6 mėn, nebereaguoja į laiškus, ir pinigų negrąžina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 01 30, 18:53)
Galiu pasakyti, kad FragranceX.com sunkiai komunikuoja ir mano akimis tai nepatikimas pardavėjas liko doh.gif  Maniškis siuntiniukas negautas nuo liepos, aišku, su visam  verysad.gif (mokėta buvo kreditine). Rudenį jie dar aiškino, laukit. Žiemą rašė, kad grąžins pinigus, kai bus praėję 6 mėn. nuo negavimo. O kai praėjo 6 mėn, nebereaguoja į laiškus, ir pinigų negrąžina doh.gif

bet kaip susigadino ta parduotuve blink.gif as is ten gal 10 kartu esu pirkus ir ne karto tfu-tfu-tfu nepavede manes..tikiuosi,kad gausiu vis del to siuntini.(nors ten nedidele suma aciu dievui)bet vis tiek nesinori prarasti ir tos..as dabar visur per paypal moku,vis del to apsidraudi kazkiek.anksciau fragrancex nebuvo galimybes per paypal moketi,gerai kad dabar yra..
Atsakyti