Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(Heilė @ 2010 01 25, 14:09)
Vos atknisau klausimą biggrin.gif
Surizikavau. Pirkau. Patvirtinu - viskas gerai su jais. cool.gif

Puiku thumbup.gif Vis drąsiau bus,jei sugalvosiu ką nors pirkti iš ten ax.gif

zuvyte26,nusiraminkit,dar tik antra diena eina po užsakymo biggrin.gif O be to,kaip ir sakė,gi savaitgalį labai daug užsakymų turėjo,nes buvo nemažos nuolaidos. mirksiukas.gif Dėl originalumo parfumexpress`e tikrai neabejoju schmoll.gif Bet va jums gerai,kad pvz pirkot ir atskyrėt,kad kvepalai neoriginalūs,o ką daryti tokiai kaip man - tik vos pradedančiai domėtis kvepalais,niekaip neatskirčiau ar originalas ar ne schmoll.gif O pigiau nusipirkti tai norisi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliukas`: 26 sausio 2010 - 16:34
Sveikos,noreciau,kad kuri nors man paaiskintumet ka reiskia tie EDT,EDP ir t.t. blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brendy_ @ 2010 01 26, 16:46)
Sveikos,noreciau,kad kuri nors man paaiskintumet ka reiskia tie EDT,EDP ir t.t.  blush2.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tam yra tema "Parfumerijos pradžiamokslis". Joje viskas paaiškinta.
Pradžiamokslis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 26 sausio 2010 - 16:49
QUOTE(straige @ 2010 01 26, 17:47)
Tam yra tema "Parfumerijos pradžiamokslis". Joje viskas paaiškinta.
Pradžiamokslis

aciu! 4u.gif

ar kuri pirkot is amazingsales.lt? g.gif kvepalai kaip uz dyka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(brendy_ @ 2010 01 26, 17:04)
aciu! 4u.gif

ar kuri pirkot is amazingsales.lt? g.gif kvepalai kaip uz dyka blink.gif

Niu kad nepasakyciau kad kaip us dyka... Bet aisku kiekvienas savaip supranta ta kaip uz dyka.
Atsakyti
http://www.kosmetika...fum.html?lang=2
noreciau parsisiust gal kas bandet ir aplamai kai jums sios moteriskes kvapai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2010 01 26, 18:33)
http://www.kosmetika...fum.html?lang=2
noreciau parsisiust gal kas bandet ir aplamai kai jums sios moteriskes kvapai? 4u.gif

man visi jos kvepalai daugiau mažiau patinka. o konkrečiai šie man geri, tokie kampariniai, vasarą net valerijono kažkiek išlenda. man gražiau žiemą skleidžiasi ir turi jie vyriškumo, ne švelnūs tikrai, greičiau agresyvūs. pačiulė ten ryškiausia. saldumas toks neįkyrus ir prislopintas.
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif Dabar rami sėdžiu ir laukiu savo kvepalu wub.gif wub.gif Ne pirmą kartą perku juos, tai jau neoriginalą tikrai atskirsiu biggrin.gif biggrin.gif
Dėl amazingsales.lt g.gif neteko iš ten pirkti, o ir kainos man ten nėra jau tokios mažos...nebent tų, kurie man nepatinka biggrin.gif biggrin.gif
Aš visgi renkuosi užsienio kvepalų internetines parduotuves ar pan. thumbup.gif
Atsakyti
As jau pradedu nerimauti,uzsakiau kvepalus sausio 8 ir iki sliol nera ju unsure.gif kazkaip ilgokai sikart keliauja jie,uzsakinejau is fragrancex.palauksiu iki menesio,o po to disputa kelsiu per paypal,gal anksti nerimauju g.gif
Atsakyti
Na ka gi,pirkau vyrui kvepalus is amazingsales.lt,pervedziau pinigelius vakar,siandien jau gavau:)
Atsakyti
Gal kas pirkote is sio puslapio? Kazkaip kainos kai kuriu kvepalu nedideles.... g.gif

http://kvepalai.us/
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 01 26, 17:50)
man visi jos kvepalai daugiau mažiau patinka. o konkrečiai šie man geri, tokie kampariniai, vasarą net valerijono kažkiek išlenda. man gražiau žiemą skleidžiasi ir turi jie vyriškumo, ne švelnūs tikrai, greičiau agresyvūs. pačiulė ten ryškiausia. saldumas toks neįkyrus ir prislopintas.

dekui 4u.gif man patinka tokie netradicinai kvapai bet ne pastoviai cool.gif kartais norisi labai jau saldziu blush2.gif
Atsakyti