Įkraunama...
Įkraunama...

Echoskopo tyrimas 15 savaite

Su pirmu 13 savaiciu pasake, kad 95% uz berniuka - taip ir yra. Su antru 16,5 savaiteliu net parode vyriska pasididziavima wub.gif O dabar 17 ir 19 sav ziurejo, bet lialius nusprende palikti mums siurpriza wub.gif
Atsakyti
Man su pirmu pasakė, kad mato mergyte, bet nebuvo labai užtikrinantis atsakymas, bet gimė visdėlto mergytė 4u.gif o šį kartą, darant echoskopiją 14 savaitę, gydytoja iš karto pasakė, kad mato berniuką, tad laukiame dabar rudens ir žiūrėsime rezultatą ar pataikė, ar nė biggrin.gif
Atsakyti
na su pirmom dviem nesuklydo gan anksti pasake kad mergaites smile.gif na o dabar 14sav sake labai panasu i berniuka,paskui 20sav na lygtais vel berniukas g.gif o stai vakar pavirto jau i mergaite biggrin.gif na truputi su vyru gavom soka blush2.gif nes tikrai abu tikejom kad bus berniukas ir mazute mus apgavo hihihi.gif daugiau savo nuojauta nepasitikesiu schmoll.gif
Atsakyti
Su dukryte pasakė,kai iki gimdymo buvo likes mėnuo,ankščiau nesakė,gal kad suklysti bijojo biggrin.gif
Dabar echo man darys po mėnesio tai matysim ką pasakys,nors mano gydytoja nelinkus anksti pasakyti g.gif O jau taip įdomu ax.gif
Atsakyti
Mums sake, kad berniukas, o dabar 34 savaites ir jau mato mergyte 4u.gif
Nelabai tiksliai nustato 4u.gif
Atsakyti
Su pirmu lygiai 30sav. pasake,kad turesim vyruka,o va si nestuma buvau pas genetike,kuri pasake,kad 98%,kad turesim sese,nestumas buvo lygiai 13sav.,kaip bus istikruju parodys laikas smile.gif
Atsakyti
o kada lyti jau pradeda matyti paprastu ekoskopu? (aišku jei vaikas neužsidengia)
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2010 12 28, 17:17)
o kada lyti jau pradeda matyti paprastu ekoskopu? (aišku jei vaikas neužsidengia)

Gal jau tiksliau nuo 6 menesio 4u.gif
Atsakyti
man visa nestuma nemate lyties biggrin.gif , o ziurejo 6 kartus
Atsakyti
mano draugei pamate jau 12sav bigsmile.gif o mano mazyte iki pat 30sav kojas suglaudus laike ir nieko nerode-tikra mergaite thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes. Su pirmais dviem berniukais daktarai ekoskopu teisingai nustate lyti. Bet tai buvo senokai, todel nustate apie 5-aji nestumo menesi. Dabar tikiuosi suzinoti anksciau kas pilvelyje gyvena. bigsmile.gif Vaziuosiu i klinikas sausio 20d. daryti genetiniu tyrimu,tuo metu man bus 12 su puse savaiciu kazkur g.gif. Gal tokie tyrimai tiksliai prodys?? g.gif
Atsakyti
Dabar man eina 18 savaitė. Pirmą echo darė, kai buvau 14, tai apie lytį nei žodžio nepasakė. Dabar eisiu 20-tą savaitę, tai tikiuosi, kad pasakys, aišku, jei mažylis rodysis smile.gif
Atsakyti