Įkraunama...
Įkraunama...

Echoskopo tyrimas 15 savaite

sveikos. 4u.gif
buvau 13+ savaiciu pas savo gine,tai sakau gal jau matosi kas tame ekranelyje,tai sako,kad nematau,nes kojas suglaudes guli,dar nenori pasirodyti slapukas doh.gif wub.gif
tai tikiuosi isgirsti kai sekanti karta eisiu kas pilvelyje gyvena nestuke.gif beje mums jau 18 savaiciu wub.gif
Atsakyti
jau dvi savaites is eiels darant echoskopija teiraujuosi, gal jau matosi biggrin.gif Bet vienam gydytojui nepatogioje padetyje buvo, o siandien genetikas kazkodel pasake, kad laikas per mazas (pagal dydi 15+ savaiciu) ir nustatyti neimanoma unsure.gif
Papildyta:
jau dvi savaites is eiels darant echoskopija teiraujuosi, gal jau matosi biggrin.gif Bet vienam gydytojui nepatogioje padetyje buvo, o siandien genetikas kazkodel pasake, kad laikas per mazas (pagal dydi 15+ savaiciu) ir nustatyti neimanoma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2010 01 05, 01:40)
... o siandien genetikas kazkodel pasake, kad laikas per mazas (pagal dydi  15+ savaiciu) ir nustatyti neimanoma  unsure.gif

ane? g.gif o man sian 16.3 sav, tai jau genetike pasake kas ax.gif Aisku galejo ir suklysti - paziuresim rolleyes.gif
Atsakyti
Mums genetike 13-ta savaite nemate kas yra tarp kojyciu.. po keliu dienu eisime vel ziuretis (23ia savaite) tai labai tikiuosi, kad pamatysim smile.gif
Atsakyti
na as pamaciau 17 sav kai man dare ultragarsa tada visu groziu pasirode biggrin.gif
Atsakyti
genetikė 15sav sakė bus mergytė, bet 20-sav mano ginė pamatė kad bus berniukas bigsmile.gif berniukas ir gimė biggrin.gif
Atsakyti
mano ginekologas atsisake nustatyt vaiko lyti. vien del to, kd gali suklysti ir bijo, kad po to as ji pirstais badysiu visa gyvenima biggrin.gif na, suprantu, pagyvenes jis, gal nepripazista naujoviu smile.gif bet nesipriesinau tam... is dalies dar geriau, kai lauki stebuklo ir nezinai, kas gims... dvigubas laukimas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Na toje knygeleje, kur mano daktare dave man nestumo kalendoriu, ten yra parasyta kad 12ta savaite jau galima suzinoti ko laukiesi ar berniuko ar megaites. ax.gif Na bet nevisada echoskopija tai parodo. g.gif Kas gims tas, svarbu sveikas ir stiprus thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
mums 15.3 sav genetikai viska kuo pukiausiai pamate, cia turbut priklauso nuo gydytojo profesionalumo ir noro truputeli pasizaist ir paziuret kas pilvelyje gyvena
Atsakyti
nustatė lytį, kai buvo 15 sav. ir 2 dienos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs Shirley @ 2010 01 23, 15:47)
genetikė 15sav sakė bus mergytė, bet 20-sav mano ginė pamatė kad bus berniukas  bigsmile.gif  berniukas ir gimė biggrin.gif

Teko girdėti, kad klysta genetikai rolleyes.gif . Vat ir nerimauju dabar kiek, kad nebūtų genetikė apsirikusi (nors, aišku - koks skirtumas, kad tik - sveikas vaikas wub.gif ). Lytį įvardino konkrečiai/tiesiai šviesiai/be jokių "gal", "lyg ir" biggrin.gif , kai pilviniui buvo 16 sav. ir 4d. (pagal mane dar ir kokia savaitėle mažiau mirksiukas.gif ) . O poliklinikos gyd. 22 sav. ir 4d. lyg ir patvirtino genetikės prognozes g.gif , tad gal nebus apsirikusi bigsmile.gif ? Šiaip viskas gerai, kaip bus taip bus, bet garderobą teks keisti kardinaliai lotuliukas.gif , nes į unisex rūbelius net žiūrėti nenoriu tongue.gif ... O ir vardas nenumatytas tai, kitai lyčiai, nes nelimpa - nors tu ką unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Unregistered: 21 kovo 2010 - 20:08
pirmojo nestumo metu suzinojome kad berniukas 18 sav. maziukas visu grazumu rodesi ir net abejoniu nebuvo kad sunelis gims... dabar laukiuosi antro, pas gine eisiu jau eis 16-oji sav tai jau klausiu ar matosi kas ten gyvena... tikiuosi pamatys smile.gif
Atsakyti