Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -3

O gal norimo daikto (pvz. mašinos) modeliuką (būna ir šokoladinių, kas mėgsta saldumynus) ir loterijos bilietą? Kad jei laimės, tai galės įsigyti tikrą mašiną, o jei ne, tai nors skaniai šokoladą suvalgys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2010 08 05, 14:12)
O gal norimo daikto (pvz. mašinos) modeliuką (būna ir šokoladinių, kas mėgsta saldumynus) ir loterijos bilietą?  Kad jei laimės, tai galės įsigyti tikrą mašiną, o jei ne, tai nors skaniai šokoladą suvalgys smile.gif

O kur galima butu rast sokoladiniu masinu modeliuku vilniuje???aciu!! bigsmile.gif
Atsakyti
Kas galėtų patarti? Ką nupirkti vyrui metinių proga? Jau 8 metai kaip vedę - bronzinės vestuvės. Ką būtų galima nupirktiš bronzos, kol kas tik medalį sugalvoju g.gif Bet , kad kažkaip... schmoll.gif
Atsakyti
Na esu dovanojusi tai:
-odinį diržą;
-magiškąjį puodelį;
-dideles gauruotas tapkes biggrin.gif ;
-sidabrinę apyrankę ant rankos;
-bokalus išgraviruotus arba ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2010 08 16, 15:03)
Na esu dovanojusi tai:
-odinį diržą;
-magiškąjį puodelį;
-dideles gauruotas tapkes  biggrin.gif ;
-sidabrinę apyrankę ant rankos;
-bokalus išgraviruotus arba ne  smile.gif

o kas tas magiskas puodelis???
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2010 08 16, 15:11)
o kas tas magiskas puodelis???

tikriausiai tas, į kurį prilpylus skysčio, jis pakeičia spalvą arba koks paveiksliukas atsiranda smile.gif
Atsakyti
Gimtadienio proga dovanojau pasijodinėjimą su žirgais. Padariau staigmeną ir kas laukia sužinojo tik nuvykęs ten. Buvo sužavėtas, o dar oras pasitaikė pasakiškas thumbup.gif
Atsakyti
geriausia dovana yra kai zmogus pats gali issirnkti smile.gif aisku gerai kai pataikom, kas reikalinga ar patinka smile.gif bet dazniausiai, bent jau man nepavyksta unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 22 vasario 2011 - 17:04
Kokias geles dovanojat vyrams, draugams, suzadetiniams?!:geda2: 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 11 rugsėjo 2010 - 15:31
Sveikos, po poros savaičių einu į pusbrolio 20 - ąjį gimtadienį ir neįsivaizduoju ką galėčiau padovanot. Kadangi jis dar jaunas, šeimos nesukūres ir t.t. tai nesinori nunešt virdulio ar puodelių rinkinio schmoll.gif o kažko, kas tiktų jaunas, linksmam, mėgstančiam staigmenas vyrukui.. Gal turit idėją? Dėkui. 4u.gif

p.s. galvojau nupirkt dekoratyvinį medelį, plytą ir čiulptuką (šliaužtinukus ar pan. kažką) pagal tą idėją. kad vyras turi pasodint medį, pastatyt namą ir užaugint vaiką. Bet kadangi jau bus spalio pradžia, tai su medeliu gali kilt problemų.. Net nežinau.. Kaip Jūs sakot..? g.gif
Papildyta:
Dabar kilo idėja, kad prie dovanos galėčiau įteikt ir šampano butelį su etikete apie Jį..? mirksiukas.gif
Atsakyti
mano situacija dviprasmiska, vakino gimtadienis, per Kaledas... lotuliukas.gif
tai jau tada turiu pasistengti biggrin.gif
pernai dovanojau ORINI sautuva, nes eidami kartu, jis varvindavo seile smile.gif
tai db iskylj su draugais, ar kai pas jo tevelius lankomes, tai dziaugiasi smile.gif

o siais metais padovanosiu suoli parasiutu, irgi labai svajoja smile.gif
tai ir gaus smile.gif jam , kaip ir man labiausiai patinka praktiskos dovanos smile.gif jsi mane irgi visalaika nustebina smile.gif ir dar savo mamai pataria ko man reikia smile.gif

o man nepatinka cekiai... smile.gif taip ir pasibaigia ju galiojimas, lrntynoj sad.gif
Atsakyti
QUOTE(birutea @ 2010 09 27, 19:17)
mano situacija dviprasmiska, vakino gimtadienis, per Kaledas... lotuliukas.gif
o siais metais padovanosiu suoli parasiutu, irgi labai svajoja smile.gif

o šokti ir žiemą galima?
Atsakyti