O gal norimo daikto (pvz. mašinos) modeliuką (būna ir šokoladinių, kas mėgsta saldumynus) ir loterijos bilietą? Kad jei laimės, tai galės įsigyti tikrą mašiną, o jei ne, tai nors skaniai šokoladą suvalgys
QUOTE(Kirisama @ 2010 08 05, 14:12)
O gal norimo daikto (pvz. mašinos) modeliuką (būna ir šokoladinių, kas mėgsta saldumynus) ir loterijos bilietą? Kad jei laimės, tai galės įsigyti tikrą mašiną, o jei ne, tai nors skaniai šokoladą suvalgys
O kur galima butu rast sokoladiniu masinu modeliuku vilniuje???aciu!!
Kas galėtų patarti? Ką nupirkti vyrui metinių proga? Jau 8 metai kaip vedę - bronzinės vestuvės. Ką būtų galima nupirktiš bronzos, kol kas tik medalį sugalvoju Bet , kad kažkaip...
Na esu dovanojusi tai:
-odinį diržą;
-magiškąjį puodelį;
-dideles gauruotas tapkes ;
-sidabrinę apyrankę ant rankos;
-bokalus išgraviruotus arba ne
-odinį diržą;
-magiškąjį puodelį;
QUOTE(Nansy @ 2010 08 16, 15:03)
Na esu dovanojusi tai:
-odinį diržą;
-magiškąjį puodelį;
-odinį diržą;
-magiškąjį puodelį;
o kas tas magiskas puodelis???
QUOTE(petrovna @ 2010 08 16, 15:11)
o kas tas magiskas puodelis???
tikriausiai tas, į kurį prilpylus skysčio, jis pakeičia spalvą arba koks paveiksliukas atsiranda
geriausia dovana yra kai zmogus pats gali issirnkti aisku gerai kai pataikom, kas reikalinga ar patinka bet dazniausiai, bent jau man nepavyksta
Kokias geles dovanojat vyrams, draugams, suzadetiniams?!:geda2:
Sveikos, po poros savaičių einu į pusbrolio 20 - ąjį gimtadienį ir neįsivaizduoju ką galėčiau padovanot. Kadangi jis dar jaunas, šeimos nesukūres ir t.t. tai nesinori nunešt virdulio ar puodelių rinkinio o kažko, kas tiktų jaunas, linksmam, mėgstančiam staigmenas vyrukui.. Gal turit idėją? Dėkui.
p.s. galvojau nupirkt dekoratyvinį medelį, plytą ir čiulptuką (šliaužtinukus ar pan. kažką) pagal tą idėją. kad vyras turi pasodint medį, pastatyt namą ir užaugint vaiką. Bet kadangi jau bus spalio pradžia, tai su medeliu gali kilt problemų.. Net nežinau.. Kaip Jūs sakot..?
Papildyta:
Dabar kilo idėja, kad prie dovanos galėčiau įteikt ir šampano butelį su etikete apie Jį..?
p.s. galvojau nupirkt dekoratyvinį medelį, plytą ir čiulptuką (šliaužtinukus ar pan. kažką) pagal tą idėją. kad vyras turi pasodint medį, pastatyt namą ir užaugint vaiką. Bet kadangi jau bus spalio pradžia, tai su medeliu gali kilt problemų.. Net nežinau.. Kaip Jūs sakot..?
Papildyta:
Dabar kilo idėja, kad prie dovanos galėčiau įteikt ir šampano butelį su etikete apie Jį..?
mano situacija dviprasmiska, vakino gimtadienis, per Kaledas...
tai jau tada turiu pasistengti
pernai dovanojau ORINI sautuva, nes eidami kartu, jis varvindavo seile
tai db iskylj su draugais, ar kai pas jo tevelius lankomes, tai dziaugiasi
o siais metais padovanosiu suoli parasiutu, irgi labai svajoja
tai ir gaus jam , kaip ir man labiausiai patinka praktiskos dovanos jsi mane irgi visalaika nustebina ir dar savo mamai pataria ko man reikia
o man nepatinka cekiai... taip ir pasibaigia ju galiojimas, lrntynoj
tai jau tada turiu pasistengti
pernai dovanojau ORINI sautuva, nes eidami kartu, jis varvindavo seile
tai db iskylj su draugais, ar kai pas jo tevelius lankomes, tai dziaugiasi
tai ir gaus jam , kaip ir man labiausiai patinka praktiskos dovanos jsi mane irgi visalaika nustebina ir dar savo mamai pataria ko man reikia
o man nepatinka cekiai... taip ir pasibaigia ju galiojimas, lrntynoj
QUOTE(birutea @ 2010 09 27, 19:17)
mano situacija dviprasmiska, vakino gimtadienis, per Kaledas...
o šokti ir žiemą galima?