Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -3

merginos,patarkit,ka padovanoti ne itin artimam zmogui,jubiliejaus 50-ecio proga,cia butu vyrui sogeris:))) hobiu kazkokiu ne itin turi....galva neisnesa...
Atsakyti
Po kelių dienu su MB 3 metai, tai padariau photošopu diplomą,nupirkau taurę iš sporto prekių, ant kurios užrašyta Vardas - šauniausiam pasaulyje vaikinui wub.gif Ir saldainių širdelių dėžę. Tikiuosi,kad liks patenkintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2010 05 21, 14:17)
merginos,patarkit,ka padovanoti ne itin artimam zmogui,jubiliejaus 50-ecio proga,cia butu vyrui sogeris:))) hobiu kazkokiu ne itin turi....galva neisnesa...

www.netikmarskineliai.lt as jau kelinta karta is ju perku. bernam patinka labai, kokybe pati ciupinejau nebloga, medvilne vien. zodziu jei prie bajerio zmogus tai supras:) as zadu tevui tevo dienos proga dovanot:))
Atsakyti
Gal kam mano idejos patiks ir tiks 4u.gif

* Bet kokiam vyrui,kuris megsta praktiskas dovanas (zinau,kad avinai lyg tokie) tiks cekis masinu valykloje, pvz. Klaipedoj "Svaros broliai". Pats zmogus kaip ir neprisiruosia, nes malonumas ne is pigiuju. O uz dovanota simta ar pusantro, tikrai nuvaziuos. ax.gif
* Galima padovanoti navigacija jei dar neturi;
* Nauju ranksluosciu (minkstu,dideliu) komplekta, graziai supakuot;
*Dovanojom su vyru kelis sykius labai faina dovana (na bent jau mums), tai arbatu ivairiausiu is tu kvepianciu,ir zaliu ir juodu ir raudonu bei vaisiniu,gal koki 10 rusiu, jas sudeliojom i pintinaite,dar per viduri ispraudem arbatinuka ir aprisom permatomu traskanciu popieriumi,papuosem viska dideliu bantu.Ir praktiska ir skanu ir naudinga ir reikalinga.. Kita syki dar galima saldainuku ranku darbo pridet, pripirkt prie tu arbatu... kavos... puodelius su filtru tai arbatai gert.. na zodziu prifantazuokit.. 4u.gif
* dovanu krepseliai labai gera ideja,nes kita syki dovanojom pvz du gero vyno butelius ir salia idejom vynuogiu bei pelesinio surio.. nuvaziavom simboliskai zmogaus pasveikint,tai galejo beveik ir vaisint ta dovana.. thumbup.gif
* Kita karta vyro teciui dovanojom irgi krepseli.. jis buvo pilnas visokiausiu brangiu desru, skilandziu, vytintu mesu rinkiniu... Patiko labai..

galima tu krepseliu primastyt ivairiu.. Pvz viskas voniai (cia damoms labiau; ranksluostis,kuno zele,putos voniai,muiliukas ranku darbo,aliejukas voniai,burbulas gal). dar pvz viskas namu tvarkymui; sveistukai, valymosi zeles,milteliai,sveitikliai, sluostes (cia kam reik linksmos, praktiskos dovanos biggrin.gif )
Arba pvz viskas kas reikalinga torto gamybai, dar prisegti recepta ir tegu zmogus nors syki gyvenime iskepa torta (jei dar nera kepes). o su tais receptais galima ir daugiau... bet ziuriu isivaziavau biskuti.. biggrin.gif

dar vis noriu kazka su prikolna dovana nustebinti.. Nupirkti cinkuota KIBIRA, prileist vandens ir nupirkus gyva zuvi atnest thumbup.gif Linksmai butu kokiam teciui.. Jis mane suprastu manau.. tongue.gif
Atsakyti
Vaikinui per Jonines, kadangi jis Jonelis, dovanosiu Lacoste raktų pakabuką. Atrodo tas pakabukas kaip polo marškinėliais. Nepigus variantas per tokią šventę, bet jeigu galima sau leisti..
Kadangi mielasis mano viską turi ir jokių praktinių dalykų jam nereikia, prikolų visokių dovanoti pati nelabai mėgstu, o Lacoste firmą jis žiauriai mėgsta, nes vien Lacoste rūbus ir visą ką perka, ir plius naują mašiną prieš kelias savaites nusipirko, tai užmačius pakabuką jokių abejonių neliko:}
Atsakyti
labukas ax.gif
uz 3sav mums su MB 3m vestuviu metines tongue.gif odinems vestuvems tiktu kazkas is odos, bet pinigine jis turi, odini grazu dirza irgi, pakabuku nemegsta, uzrasu knygeles odiniu virseliu jam tikrai nereikia...tai ir nesugalvoju, ka cia grazaus ir mielo sugalvot...
galvoju, gal kazka is laisvalaikio dovanu rast... 4u.gif

gal jus kokiu ideju pamesit?aciu tongue.gif
Atsakyti
Va, visai neseniai dariau tokią dovaną vyrui... Siuvinėtas chalatas...
http://lh6.ggpht.com...40/DSC02995.JPG
Atsakyti
ryt MB gimtadienis ....bet jau pries kokia savaite jei ne 2 padovanojau jam telefona ... (na norejo kameros geresnes telefone ir seip senas jau nusibodes)

dabar jau pradedu galvoti ka padovanoti musu 4 metu proga g.gif noretusi kazko nepaprasto,originalaus ... rolleyes.gif gal kas turi ideju?
Atsakyti
Sveikos,
mano draugas megsta praktiskas dovanas. Pries metus per gimtadieni padovanojau knyga, tai paprase daugiau knygu nedovanoti. Per Kaledas padovanojau jam pinigine, tai buvo labai patnkintas. Dovanojau kvepalus, tai dar neisnaudojo. Dabar vel gimtadienis ir vel galvos skausmas ka padovanoti?
Patarkit smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal truputį ne ten parašysiu, bet reikėtų patarimo. 4u.gif
Mano broleliui greitai bus 18 gimtadienis. Žmogus visada linksmas, prie ''bajerio''. Norėtųsi padovanoti ką nors tokio įsimintino, originalaus, prieinamo. rolleyes.gif
Kad ir kiek galvočiau, niekaip minčių neatsiranda. unsure.gif
Prašau Jūsų pagalbos, gal turėtumėte kokių nors idėjų? smile.gif
Atsakyti
Arteja musu 3metu vestuviu metines ax.gif liko maziau nei savaitele tongue.gif
Galvojau galvojau kuo cia nustebint savo mylima MB...ir uzsakiau is laisvalaikio dovanu - Muzikos miksavimo pamoka Dj mokykloje - nes mano vyro hobis kurti muzika namuose bigsmile.gif
manau turetu patikt smile.gif
Atsakyti
Man paprastai patinka dovanoti ne daiktus, o pramogas: alaus ir uzkandziu prie alaus degustacija (buvom tokiam kaime prie Panevezio, nedidelej alaus daryklelej), vyno degustacija (zinoma, jei vyriskis geria vyna - buvom "Vyno banke" Vilniuje wink.gif), pasisedejima cigaru namuose (Vilniuje).
Sena, bet gera ideja, padovanoti tiek skirtingu buteliu alaus, kiek sueina metu.
Esu dovanojus dovana "visai savaitei" - t.y. 7 nedideles ir nebrangias graziai ipakuotas dovaneles (sokolada/ranksluostuka ir t.t.), kurias leidau ispakuoti i diena tik po viena.

Nors siaip kiek pastebejau, ne vieno is vyru svajoniu dovanos ir tokios, kuriu moterys niekaip neisrinktu ir nejaustu malonumo dovanodamos - detales kompams, detales masinoms ir kvaili "vaikiski" zaisliukai, pvz. mini stalo futbolas arba koks kompu zaidimas doh.gif
Atsakyti