QUOTE(saldūška @ 2010 03 01, 08:55)
na patarkit jus man, mano durnai tai galvai
noriu MB padovanoti laikrodi, ne pati ta laikrodi bet tik pinigus, nes tas prietaras galvoj kirba, kad negalima mylimam zmogui dovanoti laikrodzio... tai ir galvoju dabar kaip cia skaitysis ar dovanoju pinigu ar dovanoju laikrodi
nes pasakysiu, kad uz tuos pinigelius nusipirktu laikrodi...
et, gal tik nusisraminimo reikia... ir netiketi tais prietarais....
Aš saviškiui pirmojo gimtadienio kartu proga dovanojau laikrodį, ir ką, - 2,5 metų, dar vis kartu
O dabar artėja MB gimtadienis, ir truputį pasimečiau, nežinau, ką dovanot
Ir tą, ir aną mąsčiau, niekas man nelimpa. Prisiskaitinėjau čia, jau buvo kilusi mintis dovanoti skrydį parasparniu, bet kažkaip pagalvojau, kad norisi abiems skristi, o tada jau daugoka vienai paklot 200 Lt už abu.. reiks kada pasiorganizuoti gal šeip
tad benaršydama po laisvalaikiodovanos.lt , atradau labai neblogą pasiūlymą dviems
http://www.laisvalai...inkes-2asmenims . Ir kaina labai gera ir atsiliepimai superiniai. O dar prisiminiau, kad kažkada abu esam kalbėję, kad norėtume pajodinėti, tai abejonių neliko, kad perku šią dovaną.
Ir tikiuosi, kad gerai praleisime laiką.
Dar galvoju plius padaryti kažką nuo savęs, rankų darbo. Esu per Valentino dieną dovanojusi tokią svao dovanėlę: nemaža apvali raudona dėžutė, perrišta kaspinu, apklijuota širdelėmis, o jos viduje širdelės formos saldainiukai, įvinioti į baltą/raudoną popierių (pirkau tokį grublėtą, pati vyniojau
) ir prie kiekvieno pririšta kortelė, su užrašais "Myliu tave už tai, kad.. " .. Labai jam patiko
Dėl to galvoju dar kažką padaryti savom rankom, gal su nuotraukomis kažką, kokį nors mūsų atsiminimų albumą, ar kažką tokio.