Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -3

QUOTE(zuzla @ 2010 04 06, 07:36)
kodėl? g.gif tikrai ne vienetai dovanoja paveikslus... ar čia iš tos operos - negalima laikrodžių dovanot, peilių ar dar ko ten prigalvota..

man ta opera su tais peiliais, paveikslais,veidrodžiais irgi negalioja, netikiu tokiais dalykais
Atsakyti
sveikos,

Maniskiui greit 30-metis ,jubiliejus kaip ir smile.gif ... tai sugalvojau padovanosiu skrydi parasparniu thumbup.gif manau patiks ... tikiuosi g.gif .
o poto dar po laiko jau sugalvojau uzsakyt torta ten su visokiais pribumbaciais foto galima uzdet ir pan. bet nzn kiek atvezimas i kauna jei rase vilniaus mieste 35lt .o kur i kauna doh.gif ,bet teks turbut be tokiu sutsru uzsakymu issiverst . bus apie 15 zm tai galvoju kiek cia kg reiktu torta imt ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(meilute1 @ 2010 04 12, 16:19)
sveikos,

Maniskiui  greit 30-metis ,jubiliejus kaip ir smile.gif ... tai sugalvojau padovanosiu skrydi parasparniu thumbup.gif  manau patiks ... tikiuosi  g.gif .
o poto dar po laiko jau sugalvojau uzsakyt torta ten su visokiais pribumbaciais foto galima uzdet ir pan. bet nzn kiek atvezimas i kauna jei rase vilniaus mieste 35lt .o kur i kauna  doh.gif  ,bet teks turbut be tokiu sutsru uzsakymu issiverst . bus apie 15 zm tai galvoju kiek cia kg reiktu torta imt ?  g.gif

na jeigu nebijo aukscio ir nera bandes, tai skrydis parasparniu tikrai padarys ispudi. Puiki dovana wink.gif Tik kainuoja, bet na 30-imt smile.gif
O ar torta taip ivertins nezinau. Beje kokia foto isivaizduoji deti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meilute1 @ 2010 04 12, 16:19)
sveikos,
Maniskiui  greit 30-metis ,jubiliejus kaip ir smile.gif ... tai sugalvojau padovanosiu skrydi parasparniu thumbup.gif  manau patiks ... tikiuosi  g.gif .

Aš MB 25 gimtadienio proga dovanojau skrydį parasparniu - liko patenkintas labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Horn80 @ 2010 04 12, 21:32)
na jeigu nebijo aukscio ir nera bandes, tai skrydis parasparniu tikrai padarys ispudi. Puiki dovana wink.gif Tik kainuoja, bet na 30-imt smile.gif
O ar torta taip ivertins nezinau. Beje kokia foto isivaizduoji deti? smile.gif

nebijo jis aukscio nieko ,( beje radau uz 80lt skrydy 15 min ir + foto, filmukas bus i ta kaina) ir smalizius didelis biggrin.gif ... o del foto tai nzn gal kokia grazia ir buciau suradus,ar siep ka nors nebutinai foto det nzn... kazin torta pirkt is turgaus galvoju ir viskas , nedarysiu jokiu uzsakymu, tikiuosi bus sviezus g.gif
Atsakyti
QUOTE(saldūška @ 2010 03 01, 08:55)
na patarkit jus man,  mano durnai tai galvai biggrin.gif noriu MB padovanoti laikrodi,  ne pati ta laikrodi bet tik pinigus,  nes tas prietaras galvoj kirba,  kad negalima mylimam zmogui dovanoti laikrodzio... tai ir galvoju dabar kaip cia skaitysis ar dovanoju pinigu ar dovanoju laikrodi smile.gif nes pasakysiu,  kad uz tuos pinigelius nusipirktu laikrodi...
et,  gal tik nusisraminimo reikia... ir netiketi tais prietarais....

Aš saviškiui pirmojo gimtadienio kartu proga dovanojau laikrodį, ir ką, - 2,5 metų, dar vis kartu bigsmile.gif

O dabar artėja MB gimtadienis, ir truputį pasimečiau, nežinau, ką dovanot unsure.gif Ir tą, ir aną mąsčiau, niekas man nelimpa. Prisiskaitinėjau čia, jau buvo kilusi mintis dovanoti skrydį parasparniu, bet kažkaip pagalvojau, kad norisi abiems skristi, o tada jau daugoka vienai paklot 200 Lt už abu.. reiks kada pasiorganizuoti gal šeip smile.gif tad benaršydama po laisvalaikiodovanos.lt , atradau labai neblogą pasiūlymą dviems http://www.laisvalai...inkes-2asmenims . Ir kaina labai gera ir atsiliepimai superiniai. O dar prisiminiau, kad kažkada abu esam kalbėję, kad norėtume pajodinėti, tai abejonių neliko, kad perku šią dovaną. thumbup.gif Ir tikiuosi, kad gerai praleisime laiką.
Dar galvoju plius padaryti kažką nuo savęs, rankų darbo. Esu per Valentino dieną dovanojusi tokią svao dovanėlę: nemaža apvali raudona dėžutė, perrišta kaspinu, apklijuota širdelėmis, o jos viduje širdelės formos saldainiukai, įvinioti į baltą/raudoną popierių (pirkau tokį grublėtą, pati vyniojau blush2.gif ) ir prie kiekvieno pririšta kortelė, su užrašais "Myliu tave už tai, kad.. " .. Labai jam patiko wub.gif Dėl to galvoju dar kažką padaryti savom rankom, gal su nuotraukomis kažką, kokį nors mūsų atsiminimų albumą, ar kažką tokio. g.gif
Atsakyti
Ka padovanoti teciu 55 -mecio proga. Hobbi- zvejyba ir knygos, bet jau kasmet is to repertuaro darosi nuobodoka..... doh.gif Nebezinau ka daryti.
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2010 05 13, 15:32)
Ka padovanoti teciu 55 -mecio proga. Hobbi- zvejyba ir knygos, bet jau kasmet is to repertuaro darosi nuobodoka.....  doh.gif  Nebezinau ka daryti.

kažkada dariau savo tėtukui : nupirkau didelius rėmelius nuotraukoms, surinkau sūnų dukrų juokingiausias nuotraukas, iškarpiau ir suklijavau gražiai smile.gif ir dabar stovi tas nuotraukų alia paveikslas matomiausioje vietoje namuose smile.gif šiaip dar ką esu dovanojusi linksmesnio: obelų sodinukai smile.gif kojinių skrynia smile.gif)) kažkada esu pirkusi enciklopediją apie žymiausius pasaulio žmones, kurioje įiklijavau vieną lapą prie atitinkamos raidės, ir prirašiau visako apie jubiliatą smile.gif šiaip iškart net nepastebėjo, perskaitė tik kai skaitė knygą smile.gif)) reakcija buvo labai teigiama
Atsakyti
IR man atsirado naujas galvos skausmas, MB 27-as gimtadienis uz dvieju savaiciu. Taip norisi, kad dovana butu isimintina ir patiktu... gyvenam anglijoj, o as dar ir studente doh.gif
bet manau, kad snd radau puikia dovana, tai jau apsisprendziau pirkti - suolis su guma, bus prie juros, tai manau grazus vaizdas is virsaus ir dar galima uzsisakyti 20min trukmes filmuka su pasiruosimu ir paciu suoliu. Na bent jau tikrai nepamirs sito ispudzio smile.gif
Atsakyti
o sveikinima parasiau toki:
"Aš tikrai nesikesinu i tavo gyvybe tik gimtadienio proga siunciu daug C9H13NO3, nes jis stiprina širdies veikla, didina kraujospudi ir gliukozes kieki kraujyje, stimuliuoja medžiagu apykaita bei letina žarnyno peristaltika. Gyvenk sveikai, ilgai ir laimingai! smile.gif"
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2010 05 13, 13:32)
Ka padovanoti teciu 55 -mecio proga. Hobbi- zvejyba ir knygos, bet jau kasmet is to repertuaro darosi nuobodoka.....  doh.gif  Nebezinau ka daryti.

Galima padaryti kalendorių iš nuotraukų.Surenki vaikų,anukų nuotraukas, el.paštu nusiunti kur daro kalendorius, nes praktiškai visuose miestuose daro, jie padaro maketą ir atsiunčia, jei tinka atspausdiną 4u.gif , dariau tėvukui prieš du metus, tai kainavo 60 lt, bet tikrai buvo dovana thumbup.gif , viesiems svečiams labai patiko
Atsakyti
Ir man problema atsirado =] Draugui 25 sueis. Ir jis nelabai megsta svesti gimtadienius. Tai niekaip nesugalvoju, kaip ji subtiliai nustebinti. Kazkaip jokiu dovanu cekiu ir pan. nesinori. Gal turit ideju mazoms mieloms smulkmenoms?
Atsakyti