na patarkit jus man, mano durnai tai galvai noriu MB padovanoti laikrodi, ne pati ta laikrodi bet tik pinigus, nes tas prietaras galvoj kirba, kad negalima mylimam zmogui dovanoti laikrodzio... tai ir galvoju dabar kaip cia skaitysis ar dovanoju pinigu ar dovanoju laikrodi nes pasakysiu, kad uz tuos pinigelius nusipirktu laikrodi...
et, gal tik nusisraminimo reikia... ir netiketi tais prietarais....
QUOTE(saldūška @ 2010 03 01, 08:55)
na patarkit jus man, mano durnai tai galvai noriu MB padovanoti laikrodi, ne pati ta laikrodi bet tik pinigus, nes tas prietaras galvoj kirba, kad negalima mylimam zmogui dovanoti laikrodzio... tai ir galvoju dabar kaip cia skaitysis ar dovanoju pinigu ar dovanoju laikrodi nes pasakysiu, kad uz tuos pinigelius nusipirktu laikrodi...
Na jai tiki prietarais , tai galbut padovanok pati padariusi toki kaip tikra dovanu kupona parasyk po sumos zvaigzdute (*), kuri reikstu papildomos salygos, jas surasyk apacioje, tai gali buti jumoro forma, fantazija gali buti beribe
o tai nenorit kartu nueiti ir issirinkti to laikrodzio, pasakyk is karto vyrui kad einam tau dovanos pirkti ir tiek, as kazkada esu savo dar tada tik draugui taip zieda pirkus, juk bijai dydzio neatitaikyt ir pan.
QUOTE(Dzenete @ 2010 03 02, 13:45)
o tai nenorit kartu nueiti ir issirinkti to laikrodzio, pasakyk is karto vyrui kad einam tau dovanos pirkti ir tiek, as kazkada esu savo dar tada tik draugui taip zieda pirkus, juk bijai dydzio neatitaikyt ir pan.
tai cia taip ir bus, kad po to eisim kartu
bet galvoju idet pinigus gal i koki maiseli su laikrodziu, arba i voka is baliona prideti su laikrodzio imitacija...
QUOTE(saldūška @ 2010 03 02, 15:27)
bet galvoju idet pinigus gal i koki maiseli su laikrodziu, arba i voka is baliona prideti su laikrodzio imitacija...
as kazka panasaus norejau sakyti. Padaryk laikrodzio imitacija(piesinuka), ir kur dirzelio skylutes perverk pinigelius ir supakuok i daug dezuciu, o paskutine kaip dovanu dezute padaryk su kaspinu ar maza gelyte, na cia fantazuoti reikia. Gal megsta saldainius, riesutus graikiskus, geriau atrodo, tai idek i stiklaini ir pinigeli,supakuok ir uzrasyk ( kai pasistiprinsi keliausim i laikrodziu muzieju. Arba bilietas i laikrodziu muzieju) na kazka tokio.
o aš,nupirkau dovanų kuponą, valandai laiko,erotinio masažo labai noriu pamatyt ,kokia MB reakcija bus,kai įteiksiu dovanėlę
QUOTE(*Blonde* @ 2010 03 06, 17:39)
o aš,nupirkau dovanų kuponą, valandai laiko,erotinio masažo labai noriu pamatyt ,kokia MB reakcija bus,kai įteiksiu dovanėlę
idomu, o dar slapta kamera nufilmuoti. O MB tai neitu, nes jis net paprasto masazo neina pasidaryt,kiek siulem, kad dovanosim ceki , sako ne ne ne.
turiu ir aš galvos skausmą vaikinui kitą mėnesį sukaks 30m. (bendraujam dar neseniai ). Jis pamišęs dėl dviračių sporto, šiaip mėgsta ekstremalias pramogas... vertina rankų darbo dovanas ir yra romantiškas.
Kulinariniais sugebėjimais negaliu nustebinti nes pats retkarčiais pyragus kepa, plius norėtų numest "pilvuką".
Kulinariniais sugebėjimais negaliu nustebinti nes pats retkarčiais pyragus kepa, plius norėtų numest "pilvuką".
na kai zmogus turi kazkokiu pomegiu ar hobi tai visada manau lengviau yra kazka sugalvoti, jau gali orentuoti i ta puse. mano vyras zvejys, dar siemet ir medzioti pradejo tai jau sakau blogiausiu atveju kai nebus ka sugalvoti tai soviniu pora dezuciu padovanosiu su uziuomina kad mesos namo parnestu, bet dar to krastutinio varianto vis neprireikia.
Kazkur buvau skaicius ideja apie karikaturas, tai pamaniau kad idomu butu, jau buvau ir internetini puslapi susiradus viska , bet nusprendziau ta ideja gal jubiliejui palaikyti. (kita meta bus.) arba surinksiu jo nuotraukas su visais trofejais ir zuvim didelem ir iremisiu, tai ce galva taip sukas apie jubilieju, o siemet sakiau kukliau apseisiu, isirengem pirti tai reiketu kepuriu uzpirkti. pas mane vyriskis praktiskas,
nors pati ir siuvineju paveikslus kryzeliu bet juos dazniausiai dovanoju kitiems o ne vyrui
Kazkur buvau skaicius ideja apie karikaturas, tai pamaniau kad idomu butu, jau buvau ir internetini puslapi susiradus viska , bet nusprendziau ta ideja gal jubiliejui palaikyti. (kita meta bus.) arba surinksiu jo nuotraukas su visais trofejais ir zuvim didelem ir iremisiu, tai ce galva taip sukas apie jubilieju, o siemet sakiau kukliau apseisiu, isirengem pirti tai reiketu kepuriu uzpirkti. pas mane vyriskis praktiskas,
nors pati ir siuvineju paveikslus kryzeliu bet juos dazniausiai dovanoju kitiems o ne vyrui
gerai būtų kad nusimanyčiau ką nors jo hobyje, norisi kokios šiltesnės dovanos, bet ne per saldžios (vis gi bendraujam tik kelis mėnesius ir retai susitinkam).
QUOTE(saridon'e @ 2010 03 07, 13:42)
gerai būtų kad nusimanyčiau ką nors jo hobyje, norisi kokios šiltesnės dovanos, bet ne per saldžios (vis gi bendraujam tik kelis mėnesius ir retai susitinkam).
vyriškiams siūlau dovanoti vyriškas pramogas - pvz. šaudymą šratais... bent aš rinkau iš http://www.airsoftas.ucoz.com/... visi lieka patenkinti kiek žinau, vyrukai dar ir kitokių idėjų gimtadieniams turi
QUOTE(Lialius @ 2010 03 07, 14:31)
vyriškiams siūlau dovanoti vyriškas pramogas - pvz. šaudymą šratais... bent aš rinkau iš http://www.airsoftas.ucoz.com/... visi lieka patenkinti kiek žinau, vyrukai dar ir kitokių idėjų gimtadieniams turi
ačiū už pasiūlymą, bet nemanau, kad jam patiktų
nors pabandysiu pasiklausti