Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -3

QUOTE(mickute7 @ 2013 10 27, 13:19)
vyriska dovanele  tongue.gif

Tikrai superine dovana, manau daugeliui vyru patiktu thumbup.gif
Atsakyti
O aš saviškiui dažniausiai aksesuarus dovanoju. Pernai dovanojau laikrodį, o šiemet tokį dalyką: http://www.sevathege...ortfolio/harrow
Tai liko baisiai patenkintas smile.gif
Atsakyti
cia ir bet kam tiktu ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2013 11 24, 09:26)
cia  ir bet kam tiktu  ax.gif

schmoll.gif nevartojantiems alkoholio netiktu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes sugalvojau dovanoti asmenini horoskopa 2014m gal esate darusios? jeigu taip tai kur pasiulitumet? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
o pas mus kolega išeina į pensiją.. Pirksim šiaurietiško ėjimo lazdas ir dar reiktų kažko... unsure.gif
Gal pasidalinsit idėjomis ką dovanoti žmogui 66 metų pensijos išėjimo proga? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, o esate kas dovanoje alaus kelia Vilniuje ar viskio degustacija? Svarstau siuos variantus g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagelele1 @ 2014 03 12, 12:09)
Sveikos, o esate kas dovanoje alaus kelia Vilniuje ar viskio degustacija? Svarstau siuos variantus  g.gif

mes buvome gavę abi šias dovanas. Tik degustacija Kaune. Tai alaus kelias labiau patiko tiek man, tiek MB smile.gif bet čia žiūrint kas ką mėgsta. Alaus kelyje tai papasakoja visokiu istoriju. Buvome tiek kaune, tiek vilniuje. Dar aišku priklauso ir nuo chebros, kuri susirenka.
Atsakyti
tailandietiskas masazas,labai smagi dovana vyrui.
Atsakyti
Sveikos, norejau paprasyti pasiulymu, ka padovanoti vyrui gimtadienio proga? Praeitais metais dovanojau sutveriama plastikini megstamo automobilio modeliuka tai buvo super patenkintas. Kelis kartus kartojo kaip patinka. Svarstau ar siemet pasikartoti ir nupirkti kazkoki kita modeli ar pereiti prie kvepalu, chalatu ir panasiai? Ka patartumet? 4u.gif
Atsakyti
o jeigu tiesiog paklausus ko jis noretu?
Atsakyti
Esu dovanojusi savo megztas pirstines, bilietus abiems i opera, spektakli, vandens pramogu parka, marskinius, jo labai megstamo paveiklso plakata. Maniskis toks labai sentimentalus, jam tos mano megztos pirstines ir atvirukai piesti taip patinka, kad dar iki siol visiems giriasi ir dziaugiasi. Bet dabar va gimtadienis jau tuoj tuoj, ir niekaip nesumastau....
Atsakyti