Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -3

sveikos 4u.gif
turiu galvos skausma ir as. po keliu savaiciu mums bus metukai, kaip esam kartu ir norisi padovanoti ka nors tokio, kas simbolizuotu mus. ideju jo gimtadieniui ar kaledoms turiu gal kokiems desimciai metu i prieki biggrin.gif bet va su metinem ir valentino diena tai neisivaizduoju ka daryti... doh.gif nuotraukyciu nelabai noriu daryt, nes dariau jau per valentino diena, sugalvoti kokia pramoga yra gan sunku, nes bus eiline darbo diena, maniskis dirba 6 dienas i savaite ir nuo pietu, tai turiu praktiskai tik pirmaja dienos pusele... gyvenam uk, cia nelabai daug pramogu galima rasti, nebent vaziuot i kita miesta, o kadangi jis dirbs tai nesigauna... doh.gif tortuka tikrai iskepsiu, ir siaip visko prigamint galiu, bet manau, kad tai jau jo nenustebins (kartais tokius dalykus darau turedama laisvo laiko) noreciau nupirkti gera ziebtuveli ar ka nors panasaus, bet noreciau ir isgraviruoti, tik labai abejoju ar cia kas nors man ji isgraviruotu lietuviskai... unsure.gif dovanu susijusiu su pomegiais pirkti nelabai noriu, nes jo pomegiai keiciasi kas 5min... doh.gif biggrin.gif nezinau ka daryti!! g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilialia1 @ 2013 07 03, 23:04)
Vat toki grazuoli padovanojau kaimynui...  biggrin.gif

Pasiskolinu ideja biggrin.gif
Atsakyti
Vyrui dovanojau:
grandinėlę (pati pirma dovana)
orinį šautuvą
laisvalaikio/kalnų batai (iš žvejybos parduotuvės)
šuolis parašiutu
skrydis oro balionu
Nimfa papūgą
laikrodis
pietūs Hazienda restorane, masažai spa salone
Kvepalai, kuprinė ir kiti niekučiai smile.gif

Atsakyti
Aš esu dovanojusi vyrui personalinį ir metinį horoskopą (detalius, rimtus abu sudarė SM narė). Liko labai patenkintas biggrin.gif Ir draugės liko patenkintos kai dovanojau smile.gif
Atsakyti
Dovanojusi vyrui esu:

puodelis su isgraviruotu uzrasu;
kvepalai (daug padovanota...)
Maikute su Pasaulio zemelapiu kur pavaizduota Lietuva ir puzle su mano nuotrauka (cia siunciau i Anglija kai jis dirbo beveik metus laiko), su prierasu, kad zinotu kur sugrizti ir kas taves pasiilgo.
Jo megstamu saldainiu, gera brendzio buteli i kolekcija
Pinigine
Audimo cekis
Sachmatai is onikso (cia buvo lauktuves is Turkijos)
BMW modeliukas (jam sios markes masinos labai patinka);
Sokoladines raides (reikejo paciam sudelioti uzrasa)
Raktu pakabukas 3D stikle
Maikute su uzrasu: Laimingai vedes, (iteikiau vestuviu nakti)
na ir visokiu ideju ir niekuciu buvo.... jau net nebepamenu visu...
Atsakyti
Paskutine praktiska dovanele:

Kojines SAVAITELE

Atsakyti
QUOTE(Karabama @ 2013 09 25, 17:39)

Kojines SAVAITELE

thumbup.gif reikes prideti prie dovanu saraso
Atsakyti
Artėja ir mano vyriškio 40-tis.Jokio baliaus neplanuojam nes jis nenori (tik truputuka su savais)aš ruošiu jam staigmeną ax.gif nupirkau gerą vaizdo registratorių (jis jo labai nori) dar nupirksiu 40 raudonų,raudonų gvazdikų.Užsakiau visai šeimai viešbutį nuostabiame miestelyje Mikolaiki,ant ežero kranto Lenkijoje su pusryčiais į lovą.Aplankysim Hitlerio būstinę,pasilepinsim vandens parke,,tropikana,,vakarą praleisim su šeima viešbutį.Kvietimą su visu kelionės planu ir sveikinimais atsiūsiu paštu.Grįžus namo lauks kažkoks super tortas blush2.gif ir vakaras žvakių šviesoje... ką manot?
Atsakyti
QUOTE(Karabama @ 2013 09 25, 17:39)

Kojines SAVAITELE

Sakykit, gal kuri zinot, o kur ju galima dabar isigyti? Si akcija nebegalioja, bet pirkciau ir be akcijos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
vyriska dovanele tongue.gif

user posted image

o cia nesupokuota, nes per celafana nelabai turinys matosi tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aurora11 @ 2013 10 20, 20:03)
Sakykit, gal kuri zinot, o kur ju galima dabar isigyti? Si akcija nebegalioja, bet pirkciau ir be akcijos  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

radau thumbup.gif

http://www.idejusali...p...ch=kojinės
Atsakyti
QUOTE(jolitukas80 @ 2013 10 30, 22:28)

Aciu, as irgi radau thumbup.gif ir jau nupirkau thumbup.gif Virsuliskiu Madoje jie turi parduotuve, kam aktualu 4u.gif
Atsakyti