Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -3

Vyras labai laukia gimtadienio. Siemet dovanosim salika verysad.gif wub.gif
Atsakyti
As tai ir uz ispudziu dovanojima: suolis parasiutu, pasiplaukiojimas, paskraidymas, jojimas, kartingai, saudymas ir pan., thumbup.gif
Atsakyti
Vat toki grazuoli padovanojau kaimynui... biggrin.gif

https://fbcdn-sphoto...244167426_n.jpg
Atsakyti
QUOTE(*Selena* @ 2013 07 03, 18:36)
As tai ir uz ispudziu dovanojima: suolis parasiutu, pasiplaukiojimas, paskraidymas, jojimas, kartingai, saudymas ir pan.,  thumbup.gif

Pritariu, kaip tik MB užsakiau šuolį parašiutu biggrin.gif Kvepalus norėjau pirkti, bet pagalvojau, kad labai jau nuobodi tokia dovana, o proga neeilinė doh.gif
Atsakyti
O aš vyrui artimiausia proga ketinu iš lietis.lt pirkti odinį diržą žalvarine sagtimi 4u.gif Tikrai žinau, kad apie tokį jis svajoja jau gana seniai smile.gif
Atsakyti
Gal kas yra skridęs parasparniu? Gal kas galėtų ką parekomenduoti? Nes tų pasiūlymų daug, o paskaitai atsiliepimus, tai neina susitart dėl vietos ar laiko. Ir kaip su ta fotosesija, kas ją atlieka? Labai norėčiau saviškiui per gimtadienį padovanot, ir kad liktų atsiminimui kokia nuotrauka.... Prašau, patarkit 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, galvoju savo vyrui 30-mečio proga dovanoti kaitavimo pamokas. Gal kas yra bandę?Ar galite parekomenduoti? Kaina kokiom 6 val. yra nuo 600 Lt. Žinau vyrui beproto patiktų, tik kaina šiek tiek baugina. Kaip alternatyvą mačiau laisalaikio dovanose ekstremalų pasiplaukiojimą vandens slidėmis, kainuoja apie 200 Lt. Vis gi kaitaimas labiau patiktų, todėl gal bus bandžiusių ar galinčių patarti?
Atsakyti
QUOTE(Lapkritine @ 2013 07 05, 18:58)
Gal kas yra skridęs parasparniu? Gal kas galėtų ką parekomenduoti? Nes tų pasiūlymų daug, o paskaitai atsiliepimus, tai neina susitart dėl vietos ar laiko. Ir kaip su ta fotosesija, kas ją atlieka? Labai norėčiau saviškiui per gimtadienį padovanot, ir kad liktų atsiminimui kokia nuotrauka.... Prašau, patarkit 4u.gif

Labai gera idėja. Mes esame skridę, gavom daug foto ir video. Kėlė Rytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatienė: 08 rugpjūčio 2013 - 10:54
Savaitgali su vyru svesim 10 m. pazinties sukakti. Tik niekaip nesugalvoju tai progai deramos dovanos... Gal kuri gali patarti?
Atsakyti
QUOTE(As mama 99999 @ 2013 08 27, 16:11)
Man viena graziausiu dovanu Meiles kuponai JAM, SVARBIAUSIA, kad tokia dovana galima pasidaryti ir paciam:))))
o ir buti ji gali ne kaip pagrindine, bet kaip priedas prie pagrindines dovanos:)) o kaip jus manote?

Dovanojau tokiu saviškiui, pati dariau. Iš pradžių labai labai džiaugėsi, po to vis pagąsdindavo, kad panaudos vieną ar kitą kuponą, bet dabar jau praėjo beveik metai, o išnaudotas tik vienas kuponiukas unsure.gif
Atsakyti
aš manau, kad tai "mergaitiška" dovana ir tikrai ne kiekvienam vyrui tiktų.
Atsakyti
QUOTE(bloomrain @ 2013 08 29, 12:44)
Jeigu vyras nekenčia nuo per mažo vyriškumo komplekso tuomet neturėtų jam tokia dovana pasirodyti mergaitiška smile.gif

turėjau omeny, kad tokia dovana labiau patiktų moteriai negu vyrui smile.gif vyrams reikia apčiuopaimo daikto (būtinai praktiško) čia ir dabar, taip pat gali būti pramoga. nors visokių vyrų yra, aš sprendžiu pagal mane supančius vyrus.

mano vyras paskutiniu metu vis užsimena, kad reikia jam išmokti būgnais mušti.. sakau reikia, nes tikrai reikalas bręsta, jei ne kiekvieną dieną, tai kas antrą vis pamatau jį mušant įsivaizduojamais būgnais smile.gif tai reik prisiruošti ir paieškoti kokių kursų padovanot, nes pats neprisiruoš nueit.. paskui reiks dovanot, būgnus.. paskui garažą, kur jais mušti.. žodžiu, dovanų idėjų turiu, reik tik pinigų laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 29 rugpjūčio 2013 - 12:50