Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -3

QUOTE(mencija @ 2012 10 29, 10:20)
VISADA 100 % patiks oralinis. Paklauskit bet kurio vyro.

Saviskio paklausiau, tai net akis ispute: "DOVANA tipo???? blink.gif Ne, tokia DOVANA tikrai nepatiktu".
Materialistai mes matyt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Šį kartą ir aš pritrūkau įdėjų. Maniškis, kaip ir dauguma vyrų, visko turi ir nieko nereikia.Bet gimtadienis vis artėja (sausio viduryje) o aš dar nesugalvojau ką jam dovanoti. Bet pasidalinsiu keliomis įdėjomis,ką esu dovanojusi,gal kam pagelbėsiu:
-į didelę dėžę pridėjau jo mėgstamų saldainių, o viduje paslėpiau raštelį su užuomina,kur ras pagrindinę dovaną. Pilant saldainius į vazą,iškrito raštelis,kuris jį suintrigavo. O pagrindinė dovana buvo gražiai supakuotas albumas su mano fotosesija.Buvo šokas,gerąja prasme. Ilgai apie tai kalbėjo ir ne tik kalbėjo... rolleyes.gif
-30mečio proga, pripūtėm daug daug balionų(visa šeimyna buvo įdarbinta) ir jais apklijavom mašiną bei prigrūdom jų į vidų(nemažai balionų prireikė,nes vyras tuo metu mini veną turėjo), o ant vidinio veidrodėlio priklijavau pakvietimą į jo gimtadienio šventę,kurią suruošėm kavinėje. Vyras pasakojo,kad vos atidarė garažo duris-išsižiojo-visur balionai.Taip ir važinėjo tą dieną po miestą su nukabinėtais balionais mašina. O balionus vėliau išdalino vaikams.
-dar padovanojom skrydį oro balionu. Nors gimtadienis žiemą,bet labai laukė pavasario,kad galėtų išbandyti skrydį,kuris įvyko gegužės mėnesį.Pasiruošimas skrydžiui irgi buvo lyg šventė-sukviesti draugai ir visi kas prisidėjo prie dovanos,o skrydis pasibaigė krikštynom.
Atsakyti
dovanojau chalata smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Reikia Jusu patarimu arba net pagalbos ax.gif
Gimtadienio proga, vietoj geliu sakyciau biggrin.gif zadu MB dovanoti 33 alaus butelius (kiek metu tiek buteliu , radau sia minti SM thumbup.gif ) , tai va , kaip jos butu galima idomiau supakuoti ar ipakuoti ? g.gif ax.gif doh.gif as nelb isivaizduoju doh.gif smile.gif Gal Jus kazkuri turit minciu ? blush2.gif
Dovanu ipavimo temeleje kolkas niekas minciu neturi g.gif
Atsakyti
Noriu vyrui padovanoti aparačiuka plaukams šalinti iš nosies ,ausų gal kurios vyras turi tokį ir galite parekomenduoti, koks tikrai geras. Nes maniškis viena tokių turėjo bet jis neatliko savo funkcijos
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2013 01 18, 09:08)
Noriu vyrui padovanoti aparačiuka plaukams šalinti iš nosies ,ausų gal kurios vyras turi tokį ir galite parekomenduoti, koks tikrai geras. Nes maniškis viena tokių turėjo bet jis neatliko savo funkcijos

AŠ tėčiui pirkau kalėdų progą. Philips atrodo vadinasi Philips NT 9110, iš pigu.lt. Kaina bovo nebepamenu apie 60 lt nes akcija buvo, man atrodo ir dabar yra.
Labai gerai plaukelius skuto iš nosies ir ausų smile.gif liko laaaabai patenkintas smile.gif
Atsakyti
Siais metais MB gimtadienio proga gaus:
1. Monogamy zaidima;
2. Armani Code kvepalus;
3. Gilette skustuva;
4. Minksta ranksluosti;
5. Dar greiciausiai pirksiu grazius apatinius kad butu kuo pasipuost dovanojant Monogamy biggrin.gif

Dar esu dovanojus seniau (MB arba teciui):
1. Uzrasu knygute odiniu virseliu ir savo nuotrauka;
2. Kelione dviems i Nica, Prancuzijoj;
3. Silta chalata;
4. Spyna su musu vardais, kuria prirakinom ant tilto ir rakta ismetem i upe (valentino dienai);
5. Pacios padaryta koliaza su musu nuotraukom atspausdinta, na kaip paveiksla vos ne.

Neatsimenu daugiau...bet atrode visi buvo patenkinti tomis dovanomis, ypac MB dazniausiai nutaikau, tai patenkintas buna smile.gif
Papildyta:
Och, dar pamirsau pamineti, kad MB dar gaus siemet ir siurprizini gimtadienio vakareli su draugais ir ta proga dar romantiska pasivaiksciojima arba vakariene kur nors, kad is namu istempciau biggrin.gif
Atsakyti
Laba visiems smile.gif

Artėja draugo gimtadienis ir galvoju padovanoti ką nors simboliško, bet suvalgomo. biggrin.gif kad nesivoliotų daiktas, o ir pats nenori nieko tokio. galbūt turite kokių nors minčių, ką galima būtų suderinti ir panašiai?
Atsakyti
Galvoju draugui padovanot pašaudymą. Na, jeigu tire, su tiesiog tikrų ginklų kopijom, tokiu atveju ir pati ten galvoju pakonkuruočiau su juo, pasirinktume, kad kartu vienu metu pašaudyt. Tačiau čia kaip ir dovana kartu ir sau atrodys doh.gif Na arba pašaudymą į taikinį su tikrais ginklais, na ten jau ir rimčiau, ir jam šiuo atveju grynai dovana ax.gif Na bet ir kaina visgi kita, o aš dar studenčiokė doh.gif Tai taip ir neapsisprendžiu kas gi geriau būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coral: 06 vasario 2013 - 20:53
Tai ka idejos baigesi, kad liko tik uzgauliojimai g.gif
Maniskiui 40 siemet ax.gif
Jau visokiu siurprizu esu prigalvojus, issisemiau tikraiusiai ax.gif
Gal ka patartumet?
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2013 06 07, 16:36)
Tai ka idejos baigesi, kad liko tik uzgauliojimai  g.gif
Maniskiui 40 siemet ax.gif
Jau visokiu siurprizu esu prigalvojus, issisemiau tikraiusiai  ax.gif
Gal ka patartumet?

Aš saviškiui šalia dovanos dar paruošiau "Meilės kuponų" mirksiukas.gif
O jie gali būti patys įvairiausi... ax.gif
Atsakyti
Gal galėtumėt patarti kur įsigyti cigarų degustaciją 2 žmonėms Vilniuje, Kaune, Panevėžyje arba Druskininkuose smile.gif
Atsakyti