Sveikos. Šį kartą ir aš pritrūkau įdėjų. Maniškis, kaip ir dauguma vyrų, visko turi ir nieko nereikia.Bet gimtadienis vis artėja (sausio viduryje) o aš dar nesugalvojau ką jam dovanoti. Bet pasidalinsiu keliomis įdėjomis,ką esu dovanojusi,gal kam pagelbėsiu:
-į didelę dėžę pridėjau jo mėgstamų saldainių, o viduje paslėpiau raštelį su užuomina,kur ras pagrindinę dovaną. Pilant saldainius į vazą,iškrito raštelis,kuris jį suintrigavo. O pagrindinė dovana buvo gražiai supakuotas albumas su mano fotosesija.Buvo šokas,gerąja prasme. Ilgai apie tai kalbėjo ir ne tik kalbėjo...
-30mečio proga, pripūtėm daug daug balionų(visa šeimyna buvo įdarbinta) ir jais apklijavom mašiną bei prigrūdom jų į vidų(nemažai balionų prireikė,nes vyras tuo metu mini veną turėjo), o ant vidinio veidrodėlio priklijavau pakvietimą į jo gimtadienio šventę,kurią suruošėm kavinėje. Vyras pasakojo,kad vos atidarė garažo duris-išsižiojo-visur balionai.Taip ir važinėjo tą dieną po miestą su nukabinėtais balionais mašina. O balionus vėliau išdalino vaikams.
-dar padovanojom skrydį oro balionu. Nors gimtadienis žiemą,bet labai laukė pavasario,kad galėtų išbandyti skrydį,kuris įvyko gegužės mėnesį.Pasiruošimas skrydžiui irgi buvo lyg šventė-sukviesti draugai ir visi kas prisidėjo prie dovanos,o skrydis pasibaigė krikštynom.