Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -3

QUOTE(Iktiandrija @ 2012 08 03, 02:02)
Draugui 40 ant nosies, dievina muziką ir kulinariją. Kartu metus. Nesugalvoju nieko doro (ir nedoro  biggrin.gif )  ar tiktų koks įmantresnis masažas ( ne tie klasikiniai, o būna su visokiais akmenim, šokoladais, medum, erotiniai biggrin.gif  ), arba į mėgst. muzikos koncertą bilietai, gal net ir užsieny netolimam kur nors  g.gif  Bet ar ne pernelyg paprasta?

nu gi tik metus, ne dešimt smile.gif
šiaip tai manau puiki dovana, o jei nori nepaprastai, tai geriau įteikimą originalų sugalvok, gal pvz su užduotim: dešimt kartų pamylėk ir siurprizas tavo bus lotuliukas.gif (ok, nusišnekėjau, bet idėja gera, nesakyk smile.gif )
Atsakyti
Vaje, uz poros savaiciu ir mano vyro gimtadienis. Kartu jau gal 10 metu, bet per visus tuos metus nei karto neisgirdau, kad jis kazko noretu/neturi, jam grazu ar pan. Kiekvienais metais dovanotos mano dovanos (nuo papuosalu, laikrodziu, telefonu), guli nenaudojamos. Mergytes, gal ka pasiulysit (motociklu ir masinu neipirksiu smile.gif) ??
Atsakyti
QUOTE(Iznija @ 2012 08 19, 00:21)
Mergytes, gal ka pasiulysit (motociklu ir masinu neipirksiu smile.gif) ??

jei daiktai nedžiugina, tada pramogą dovanokit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iznija @ 2012 08 19, 00:21)
Vaje, uz poros savaiciu ir mano vyro gimtadienis. Kartu jau gal 10 metu, bet per visus tuos metus nei karto neisgirdau, kad jis kazko noretu/neturi, jam grazu ar pan. Kiekvienais metais dovanotos mano dovanos (nuo papuosalu, laikrodziu, telefonu), guli nenaudojamos. Mergytes, gal ka pasiulysit (motociklu ir masinu neipirksiu smile.gif) ??

turiu ir aš tokį džiaugsmą namie. Ne tai, kad jam nieko nereikia, tiesiog mano dovanos niekaip neįtinka smile.gif tai paskutinį kartą padovanojau daaauuug juodų kojinių smile.gif (praktiška, tai naudoja), čekį į rūbų parduotuvė (nes dejuoja, kad neturi ko apsirengti, o parduotuvių nemėgsta, tai vienu metu trims metams į priekį apsipirko, dabar nedejuoja). Tai manau, kažką panašaus ir jūs galite. Vyrai ne tokie mėgėjai ieškoti simbolinės dovanos prasmės kaip moterys, todėl galima nupirkti praktišką daiktą nesukant galvos, jog prisigalvos kažko tokio doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2012 08 19, 10:43)
turiu ir aš tokį džiaugsmą namie. Ne tai, kad jam nieko nereikia, tiesiog mano dovanos niekaip neįtinka smile.gif tai paskutinį kartą padovanojau daaauuug juodų kojinių smile.gif (praktiška, tai naudoja), čekį į rūbų parduotuvė (nes dejuoja, kad neturi ko apsirengti, o parduotuvių nemėgsta, tai vienu metu trims metams į priekį apsipirko, dabar nedejuoja). Tai manau, kažką panašaus ir jūs galite. Vyrai ne tokie mėgėjai ieškoti simbolinės dovanos prasmės kaip moterys, todėl galima nupirkti praktišką daiktą nesukant galvos, jog prisigalvos kažko tokio  doh.gif  biggrin.gif

Na, čia labai jau priklauso nuo pačio vyro. Maniškis, pavyzdžiui, nenori gauti nieko praktiško doh.gif Jam daug mieliau gaut bet kokią smulkmenėlę, bet su paslėpta prasme bigsmile.gif
Atsakyti
Leveret, ir ačiū Dievui, kad visi skirtingi smile.gif aš net truputėlį pavydžiu tau tokio slaptų prasmių ieškotojo, nes tai skatina ir tavo pačios vaizduotę bei kūrybingumą smile.gif (nors man būtų šakės, ne dėl vaizduotės trūkumo, o todėl, kad aš amžinai nieko neprisimenu: nei kada pirmas bučinys buvo, nei kuo tada vilkėjau, nei kokia muzika skambėjo, tai sukurti visokių slaptų prasmių, man būtų sunku)
Atsakyti
Sveikutės:)
Draugui bus 20m, tai pirmasis gimtadienis kartu smile.gif bet va gimtadienis gruodzio 21d, o veliau juk Kaledos, tai nezinau kaip daryt su dovanom. Manau, kad atskirai gimtadieniui ir atskirai Kaledom, bet didziausias klausimas KA DOVANOTI g.gif Nenoriu per daug islaidauti, kadangi negaliu sau to leisti. Gal pasidalintumete idejomis ka butu galima padovanoti?
Berniukas kazkokio hobio ar pomegiu kaip ir neturi, o papuosalu irgi nelabai megsta, kvepalus turi, pinigine, dirza taip pat.
Padekit, pasidalinkit idejomis ka pacios esate dovanojusios tokio gimtadienio proga:)
Atsakyti
Labas rytas, visų gimtadienio idėjų neperskaičiau, gal ir pasikartosiu. Buvau gimtadienyje, tai vyrui buvo nuo žmonos iteikta tokia dovana: sukabintos vyro nuotraukos (nuo 1m. iki...kiek tą dieną suėjo) prie kiekvienos nuotraukos pririštas vokelis, o vokelyje po 1,2,3 ir t.t.litų.Priklausė kiek metų toje nuotraukoje, tiek litų įdėta.Dar ir balionų buvo prikabinta. Na man laaaabai patiko idėja.
Atsakyti
QUOTE(rassta @ 2012 08 26, 10:07)
Labas rytas, visų gimtadienio idėjų neperskaičiau, gal ir pasikartosiu. Buvau gimtadienyje, tai vyrui buvo nuo žmonos iteikta tokia dovana: sukabintos vyro  nuotraukos (nuo 1m. iki...kiek tą dieną suėjo) prie kiekvienos nuotraukos pririštas vokelis, o vokelyje po 1,2,3 ir t.t.litų.Priklausė kiek metų toje nuotraukoje, tiek litų įdėta.Dar ir balionų buvo prikabinta. Na man laaaabai patiko idėja.

Visai tikrai įdomi idėja thumbup.gif Tik reikia ir pinigėlių nemažai, paskaičiavau, kad maniškiui jau vien 350 Lt reikėtų biggrin.gif
Mes kartu jau 7 metai, tai prasidėjęs praktiškų dovanų bumas (pradžioje visko prigalvodavau jam ir ne tik gimtadienio proga). Dovanosiu čekį kvepalų parduotuvėje, kad nusipirktų gerus kvepalus, nes jau nebeturi. Esu dovanojusi batų parduotuvės čekį, tai irgi jam tiko, bent jau buvo proga įsigyti naujus batus, nes taip tai niekaip neprisiruošia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2012 08 22, 22:50)
Sveikutės:)
Draugui bus 20m, tai pirmasis gimtadienis kartu smile.gif bet va gimtadienis gruodzio 21d, o veliau juk Kaledos, tai nezinau kaip daryt su dovanom. Manau, kad atskirai gimtadieniui ir atskirai Kaledom, bet didziausias klausimas KA DOVANOTI  g.gif  Nenoriu per daug islaidauti, kadangi negaliu sau to leisti. Gal pasidalintumete idejomis ka butu galima padovanoti?
Berniukas kazkokio hobio ar pomegiu kaip ir neturi, o papuosalu irgi nelabai megsta, kvepalus turi, pinigine, dirza taip pat.
Padekit, pasidalinkit idejomis ka pacios esate dovanojusios tokio gimtadienio proga:)

Gana anksti pradėjot galvot, tai bus laiko ir pinigelio daugiau pataupyt, ir apie tai, ko norėtų, atsargiai išklausinėti. Aš dovanočiau dvi dovanas atskirai - brangesnę - per gimtadienį, o per Kalėdas - ką nors paprastesnio, tiesiog simboliškai.
Atsakyti
Šveicarišką peilį, gerą skėtį, Iphonui saulės pakroviklį biggrin.gif
Atsakyti
Reikia patarimo dėl dovanos-pramogos. Labiausiai tiktų koks nors žygis pelkėmis. Pagooglinus randu kelis variantus, bet apie tuos organzatorius nieko nežinau unsure.gif Gal esate išbandę tokią pramgą ir galėtumėt ką nors rekomenduoti ar kaip tik nerekomenduoti?
Atsakyti