Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -3

Sveikos, gal kuri zino kur Kaune grazia juoda vyriska kosmetine galima nusipirkt, tokia, kad kaip odine butu, nors nebutinai:)
Papildyta:
Nrs siaip internete maciau gan graziu, bet jas siustis reik, o noretusi paziurinet parduotuvej:)
Atsakyti
Savo ilgameciui vyrui,35m proga-35 kojines suvertas ant virves dovanojau biggrin.gif Liko patenkintas tokia praktiska dovanele thumbup.gif Ant kaklo pakabinau,kaip medali,vainika biggrin.gif
Atsakyti
Laiko dar daug, bet jau pradedu po truputį kaupti idėjas. Gal ir jūs kažką pasiūlysite 4u.gif

Brangiausiajam sueis dvidešimt, pirmas gimtadienis kartu.

Kiek iškamantinėjau, nenori gauti tik drabužių ir papuošalų.

Hobio jokio kaip ir neturi, tačiau pats aktyviai sportuoja ir augina raumenukus. Myli savo dviratį ir pasilakstymus su juo.

Nesinori dovanoti nieko abiems, nes po jo gimtadienio praėjus kelioms savaitėms bus mūsų metinės, tada ir galvosiu kažką romantiško ax.gif

Galvojau apie praktiškas dovanas, tačiau kaip ir viską turi - piniginė, diržas, laikrodis, kvepalai. Daugiau niekas neateina į galvą doh.gif

O mūsų pirmiesiems metams galvoju pa(si)dovanot romantišką mūsų abiejų fotosesiją kažkur gamtoje. Kaip manote, tinkama dovana? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2012 07 21, 17:05)
Hobio jokio kaip ir neturi, tačiau pats aktyviai sportuoja ir augina raumenukus. Myli savo dviratį ir pasilakstymus su juo. 

gal abonimenta i sporto kluba ar baseina?
Atsakyti
Gera turistine ar siaip kurine. Manau gera dovana vyrui! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2012 07 21, 17:31)
gal abonimenta i sporto kluba ar baseina?

Ačiū už idėja, traukiu į sąrašą bigsmile.gif Kaip tik neseniai užsiminė, kad nuo rudens norėtų į sporto klubą eit rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

gal ir man pagelbėsit smile.gif Mano problemėlė tokia, kad su savo antrąja puse dirbu vienam darbe, tad jį nustebinti sudėtingiau man. Kartu važiuojam į darbą, kartu namo... Gal turit idėjų ką padaryti, kad nustebinti jį darbo metu?

Ir dėl pačios dovanos esu pasimetusi gerokai. Jis jau kurį laiką svajoja apie motociklą, tad galvoju, kad gal dovanoti kokį šalmą ar pirštines kaip pirmą įnašą tokį į jo svajonę. Bet dvejoju, nes man greitis pačiai ne prie širdies ir žinoma, noriu, kad jis saugus būtų smile.gif

Antra idėja - jis vis nuėjęs į kokią namų dekoro parduotuvę su manim, nueina pasėdėt ant visokių foteliukų. Yra sakęs, kad norėtų tokio, bet galvoju ar ne keista dovana - baldas? biggrin.gif

Ką jūs manot?
Atsakyti
QUOTE(bamboleoo @ 2012 07 25, 22:51)
Ką jūs manot?

Manau, kad jam būtų galima padovanoti ekstremalaus vairavimo pamoką (paguglinti reikia, berods bmw mokykla tokias duoda). Būtų su instruktoriumi, saugu, jei žmogui patinka greitis, tai tikrai turėtų patikti. Yra ir variacijų, pasivažinėjimas su driftininku pvz.
O baldas yra liuks dovana smile.gif tik pažiūrėk, ar yra namuose kur statyti. O siurprizo dėlei ji reiktų kažkaip paslapčia suorganizuoti, į popierių suvynioti.. gali būti sudėtinga, jei visur kartu.
Atsakyti
QUOTE(bamboleoo @ 2012 07 25, 22:51)
Sveikutės smile.gif

gal ir man pagelbėsit smile.gif Mano problemėlė tokia, kad su savo antrąja puse dirbu vienam darbe, tad jį nustebinti sudėtingiau man. Kartu važiuojam į darbą, kartu namo... Gal turit idėjų ką padaryti, kad nustebinti jį darbo metu?

Ir dėl pačios dovanos esu pasimetusi gerokai. Jis jau kurį laiką svajoja apie motociklą, tad galvoju, kad gal dovanoti kokį šalmą ar pirštines kaip pirmą įnašą tokį į jo svajonę. Bet dvejoju, nes man greitis pačiai ne prie širdies ir žinoma, noriu, kad jis saugus būtų smile.gif

Antra idėja - jis vis nuėjęs į kokią namų dekoro parduotuvę su manim, nueina pasėdėt  ant visokių foteliukų. Yra sakęs, kad norėtų tokio, bet galvoju ar ne keista dovana - baldas? biggrin.gif

Ką jūs manot?

thumbup.gif Foteliukas labai faina dovana. Nusišperinsiu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal patarsit ką padovanoti vyrui 30-ečio proga.. Norisi kažko neeilinio, su išliekamąją verte, bet niekaip nesugalvoju ką. Masčiau nebent apie auksinę grandinėlę kurią dar išgraviruočiau, bet neesu 100% tikra, kad jis liks patenkintas. Gal patarsit ką nors? Ką jūs dovanojat per jubiliejus?
Atsakyti
QUOTE(JaNNeTe @ 2012 08 02, 21:44)

vyras vyrui nelygu. Maniskiui jokie papuosalai nepatiktu schmoll.gif
Jam labiausiai irankiai visokie, meskeres...
Niekad neklauset vyro ar nenoretu nusipirkti grandineles? Jei kada apie tai garsiai pasvarste, tai pirkit.
Atsakyti
Draugui 40 ant nosies, dievina muziką ir kulinariją. Kartu metus. Nesugalvoju nieko doro (ir nedoro biggrin.gif ) ar tiktų koks įmantresnis masažas ( ne tie klasikiniai, o būna su visokiais akmenim, šokoladais, medum, erotiniai biggrin.gif ), arba į mėgst. muzikos koncertą bilietai, gal net ir užsieny netolimam kur nors g.gif Bet ar ne pernelyg paprasta?
Atsakyti