O kuriam mieste cia saudymas? gal galite placiau pasidalinti ispudziais
As savo brangenybei artejancio gimtadienio proga uzsakiau sasagas su jo inicialais ir kadabgi jam labai patinka masinos ir motociklai, nupirkau Top gear zurnalo metine prenumerata
Pas mane artėja du gimtadieniai. Vienas vyro, o kitas - draugo. Vyras mano neįmantrus, mąsčiau apie masažą, bet jau kuris lailkas zyzia, kad piniginė suplyšus, tai pametė draugė mintį, jog padovanočiau piniginę, o masažą padaryčiau pati su kokiu aliejuku, tai turbūt taip ir darysiu. O va su draugu, tai galvaskausmis man, reikia, kad ir žmona suprastų, t.y. nereikalingos jokios striptizo šokėjos, jokie masažai. Mąstau apie šaudymą, nes pernai kai su maniškiu buvo, jam patiko, sakė vėl norėtų, ir dar apie plaukimą. Jis nemoką plaukt, bet vienos ar dviejų pamokų neužteks, o daugiau kainuoja brangiai.
Žodžiu, reikia idėjų, minčių, nes aš fantazija nepasižymiu..
Žodžiu, reikia idėjų, minčių, nes aš fantazija nepasižymiu..
Sveikutes, noriu savo busimam vyrui grazaus jubiliejaus proga padovanoti auskine lentele, kurioje ka nors uzrasyti.......gal turit kokiu graziu ideju, ka galima butu uzrasyti.....ir sakykit, ar nieko jei padovanociau tik ta pakabuti su uzrasu isgraviruotu, bet be grandineles, nes itariu, kad grandineles nupirkti neleis finansine padetis...aciu uz isreikstas nuomones
QUOTE(Lialondra @ 2012 02 20, 20:14)
Sveikutes, noriu savo busimam vyrui grazaus jubiliejaus proga padovanoti auskine lentele, kurioje ka nors uzrasyti.......gal turit kokiu graziu ideju, ka galima butu uzrasyti.....ir sakykit, ar nieko jei padovanociau tik ta pakabuti su uzrasu isgraviruotu, bet be grandineles, nes itariu, kad grandineles nupirkti neleis finansine padetis...aciu uz isreikstas nuomones
na manau butu saunu isgraviruoti kazka tik jums vieniems suprantamo ir mielo, prisimenant koki nuostabu ivyki nutikusi kartu. na bet cia tik mano nuomone. zinoma galima graviruoti ir kazka siaip grazaus, silto (tures kuom pries draugus pasipuikuoti). o dovanoti manau galima vien tik ir pakabuti, be grandineles (dovana ateiciai).
Papildyta:
man problema panasi, mb gimtadienis uz savaites, o as giliai pasimetusi. kartu esame jau netrumpa laika, tad progu buvo visokiu lb daug, ir jau lb daug kas isdovanota. norejau kazko isimintino, bet kad galvele neisnesa ateinanciu vestuviu proga zadu dovanoti diploma ir taure graviruota, kaip, kad buvo cia mintis (aciu uz ja ), o dbr tai apsistosiu turbut ties raktu pakabuku, nes jam patinka tokios smulkmeneles, tik kur rasti toki, kad butu tvirtas ir dar pagal jo skoni
QUOTE(Dereša @ 2012 02 03, 17:26)
gal jau pasikartosiu, bet vyrui esu dovanojus saudymas, na ir as prie to pacio pasaudziau
gal Kaune kazkas panasaus yra?noreciau kazka panasaus padovanoti
SM jus nuostabios! kupinos ideju! lb patiko ansciau issakyta mintis apie sirdeles su komplimentais, turejau vakar laisvesnio laiko kol mb buvo darbe prisipiesiau ir prisikarpiau daugybe ju, su linkejimas ir komplimentais. tikiuosi jam patiks ACIU uz sia saunia ideja
Sveikos, visos! Aš suku galvelę, artėja vyro jubiliejus, noriu nustebinti, staigmeną tokią gerą padaryti. Gal galite padėti? Mano idėja: Užsakyti limuziną tokį gražų- prabangų, nieko jam nežinant, atvažiuoja mūsų abiejų pasiimti, mus apveža aplink keletą vietų, na neilgai, kokiai valandai nuomočiau ir tada veža į kokį gerą viešbutį. Tik štai klausimas. Kokios kainos limuzinų? Na jei parašyta, kad valandai du šimtai litų, tai čia tik nuoma, o už kurą atskirai skaičiuojasi? Ir ar atsiskaitoma iš anksto. Nes nesinorėtų ten atsiskaitinėti prie vyro per jo šventę. Ačiū
QUOTE(Gabriele741 @ 2012 02 22, 20:14)
Sveikos, visos! Aš suku galvelę, artėja vyro jubiliejus, noriu nustebinti, staigmeną tokią gerą padaryti. Gal galite padėti? Mano idėja: Užsakyti limuziną tokį gražų- prabangų, nieko jam nežinant, atvažiuoja mūsų abiejų pasiimti, mus apveža aplink keletą vietų, na neilgai, kokiai valandai nuomočiau ir tada veža į kokį gerą viešbutį. Tik štai klausimas. Kokios kainos limuzinų? Na jei parašyta, kad valandai du šimtai litų, tai čia tik nuoma, o už kurą atskirai skaičiuojasi? Ir ar atsiskaitoma iš anksto. Nes nesinorėtų ten atsiskaitinėti prie vyro per jo šventę. Ačiū
Uz kura kiek man teko nuomuotis atskirai niekada neskaiciuoja, i nuomos kaina ieina viskas
Gal patartumėte, kokia dovanėlė tiktų priedo prie vitaminų vyrams? kad į temą būtų
QUOTE(bitute737 @ 2012 03 28, 15:47)
Gal patartumėte, kokia dovanėlė tiktų priedo prie vitaminų vyrams? kad į temą būtų
tai juoko forma gali vaisiu nupirkti ivairiu
sveikos, gal kam pravers mano patatimas, kada su vyru buvom tik sisipazine, gimtadienio proga dovanojau bilietus i vandens cirka, jis liko suzavetas:))