Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -3

QUOTE(giedre_giee @ 2011 11 20, 17:23)
http://www.alkotesteris.lt/?id=103 pirkau toki. bet ne internetu, o kaune akropoly antram auskte buvo tokia salele kur alkotesterius pardavineja. Sitas pigiausias, bet jau metai laiko patikimai veikia, be alkotesterio i nei viena baliu nevaziuoja. labai praktiskas daiktas, o jis pas mane tokius megsta smile.gif

aha, jau apsižiūrėjau šitą svetainę, gal tikrai orginali, praktiška ir naudojama dovana būtų rolleyes.gif o tai gal akropolį ir pigiau išėjo, ar kaina ta pati?
o vyro gimtadieniui ar Kalėdoms dovanojot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blundus @ 2011 11 20, 18:39)
aha, jau apsižiūrėjau šitą svetainę, gal tikrai orginali, praktiška ir naudojama dovana būtų  rolleyes.gif o tai gal akropolį ir pigiau išėjo, ar kaina ta pati?
o vyro gimtadieniui ar Kalėdoms dovanojot?  4u.gif

mokejau 150 kazur. Bet cia lygtai svetainej raso kaina be pvm, tai sudejus panaisai butu. Dovanojau praeitom kaledom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2011 11 20, 14:57)
maniskiu labai patiko dovana - alkotesteris smile.gif

Alkotesteris maniskiam neaktualus, bet ka dovanoti, issisėmiau...
Atsakyti
Kur būtų galima įsigyti vyrišką kosmetinę su kūno priežiūros priemonėm/Ačiū
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2011 11 28, 15:21)
Alkotesteris maniskiam neaktualus, bet ka dovanoti, issisėmiau...

cia ne reklamai bet siaip gal kuriai pagelbesiu, mano vyras mego zvejoti tai jis manes visad prasydavo ka nors is zvejybos jam dovanot, tai as eidavau i zveju parduotuves ir pasitarusi su pardaveju nupirkdavau ka nors, dabar mano vyras pats turi zvejybos iranga prekiaujancia firma, tai galvoju jei kuriai aktualu galima vyrui butu koki vobleri padovanot manau tikrai apsidziaugtu, vyro firmos psl yra www.martis.us, bet galit man i az parasyt as zveju zmonas galeciau pakonsultuoti, ka nuejus i parduotuve vyrui nupirkti:)
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2011 11 11, 11:59)
Gal kas turite geru minciu del dovanos vyrui ?

mano vyras 30m. proga gavo labai faina dovana.
konjako butelis dezuteje ir ta dezute pilna (50euru) po 5 centus biggrin.gif

ir uzrasas; cia tau juodai dienai biggrin.gif , bet linkiu nesulaukti nei vienos is ju .

p.s taip ir stovi ta dezute, sakem kad konjaka isgersim 50 metu proga 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oxsana79 @ 2011 12 01, 11:43)
mano vyras 30m. proga gavo labai faina dovana.
konjako butelis dezuteje ir ta dezute pilna (50euru) po 5 centus  biggrin.gif

ir uzrasas; cia tau juodai dienai  biggrin.gif , bet linkiu nesulaukti nei vienos is ju .

p.s taip ir stovi ta dezute, sakem kad konjaka isgersim 50 metu proga  4u.gif  mirksiukas.gif

thumbup.gif kaip fainai ir originaliai! Dar alkotesterio ideja suzavejo, tik beda kad maniskiui sitie dalykai neaktualus..
tai va kaip ir kiekvienais metais, arteja kaledos ir milziniskas galvosukis ka jam padovanoti, nes nepraktisku daiktu nelabai megsta, o praktisku turi gerokai daugiau negu reikia doh.gif kiekviena proga didelis vargas ka padovanoti, o dar tas jo isrankumas, kai ka pamatau kad tiktu, tai ar kokybe prastoka ar dar kas doh.gif

Atsakyti
Maniškis išrankus TIK drabužiams ir maistui biggrin.gif visos kitos dovanos patinka ir labai jomis džiaugiasi, todėl stengiuosi pirkti praktiškus daiktus, kurių jam tuo metu tikrai reikia. Tiek gimimo dienos proga, tiek Kalėdoms. Mąsčiau ir aš apie alkotesterį (nors MB visiškai ne gėrėjas, bet jaučiu būtų smagu su draugais kokiam vakarėly išbandyti kas kiek įpūs biggrin.gif ), bet... beveik galutinai apsisprendžiau šiemet padovanoti pinigėlius konkrečiam daiktui - švarkui, kurio jau senokai nori arba GPS navigacijai, kuri taip pat labai praverstų, nes mėgėjai pakeliauti smile.gif
Atsakyti
[quote=Karikima,2011 12 09, 02:04]

tai va kaip ir kiekvienais metais, arteja kaledos ir milziniskas galvosukis ka jam padovanoti

o ka jau esate dovanojusi? pati turiu panasia problema, be to dar visai neseniai esame kartu, tad ne itin gerai pazystu zmogu 4u.gif
Atsakyti
[quote=SprayColour,2011 12 10, 23:53]
[quote=Karikima,2011 12 09, 02:04]

tai va kaip ir kiekvienais metais, arteja kaledos ir milziniskas galvosukis ka jam padovanoti

o ka jau esate dovanojusi? pati turiu panasia problema, be to dar visai neseniai esame kartu, tad ne itin gerai pazystu zmogu 4u.gif
[/quote]

man rinkti dovanas pats sunkiausias darbas... verysad.gif o ir pati niekada negaunu dovanų tokių, kokios man patinka... unsure.gif neseniai atradau tinklapį www.norusalis.lt, kuriame galima sudėti savo dovanų sąrašus, prisijungiau, stengiausi, sudėjau savo pageidavimus, bet dabar niekaip negaliu prikalbinti ten prisijungti draugų... visi TINGI?... blink.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu pasiteirauti jusu - ketinu padovanoti zurnalo premumerata. Ar kuri esat dovanojusi toki dalyka? Nes galvoju ar kai uzsiprenumeruoji duoda koki kupona ar kazkoki nu lapa, kur matytusi kad cia zurnalo prenumerata tam tikram laikui biggrin.gif Na turbut supratot.. Nes kazkaip tokia dovana reikia padovanot, o neuzrasysi ant lapo - prenumerata "X" metams... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(medi @ 2011 12 20, 00:14)
Sveikos, noriu pasiteirauti jusu - ketinu padovanoti zurnalo premumerata. Ar kuri esat dovanojusi toki dalyka? Nes galvoju ar kai uzsiprenumeruoji duoda koki kupona ar kazkoki nu lapa, kur matytusi kad cia zurnalo prenumerata tam tikram laikui biggrin.gif  Na turbut supratot.. Nes kazkaip tokia dovana reikia padovanot, o neuzrasysi ant lapo - prenumerata "X" metams...  biggrin.gif

Sveiki. Taip, duoda lapelį. Esu gavusi būtent tokią dovaną. Tai parašytas žurnalo pavadinimas ir kiek mėnesių gausiu prenumeratą. Viskas aiškiai ir be jokių nesklandumų mirksiukas.gif
Atsakyti