QUOTE(ericaa @ 2011 08 24, 22:58)
Vaje vaje kaip sunku. Renku vyrui dovaną. Noriu nustebinti. Oro balionas būtų nereali dovana jam, bet kad kaina didoka kaip ne jubiliejui
Mėgsta juodą šokoladą. Gal ką įdomaus su tuo susijusį
Reikia žadintuvo, bet čia kaip ir laikrodis... susilaikau
Šita mintis man visai patiko
Įdomu kaip vyras sureaguotų. Alų mėgsta, tai neprapultų, o ir nustebtų tai garantuotai. Bet kaip pateikt tokią dovaną?
Mb buvo 29m.. tai nupirkau daug skirtingu alaus buteliu ir nuveziau i baliomanija.. jos man ant tokiu graziu kartoniniu auksiniu lapu sudejo.. kietesnio nieko neturejo.. graziai atrode, tik kol nuo masinos iki namu nunesiau buvo sunkoka
bet dovana liko patenkintas..
zinoma nuo zmogaus priklauso.. ko nedovanociau tai bilietu i teatra
nes tik po to issikaiskinau, kad tokiu dalyku nemegsta..
gaves nuo manes laikrodi gera.. kaip sakoma pinigus, pirkosi pats..
kitais bus 30.. cia va klausimas didziausias.. galvojau apie tuos balionus oro, ale kad labai jau aukscio bijo..
Papildyta:
QUOTE(judesiukaz @ 2011 08 29, 17:54)
Sveikos! iki maniskio gimimo dienos liko dar visas menesis, bet jau kankina mintis, ka galeciau jam padovanoti.. sueis 22 metai, jam labai sunku isrinkti gera dovana kuri jam patiktu, nei kolekcionuoja ka, nei hobiu neturi, kiek esu pastebejus, tai labiausiai jis vertina gerus kvepalus, rubus, aksesuarus, bet nenoriu taip banaliai kvepalu padovanoti, noriu kazka originalaus padaryti..
turejau ideja, kad gal koki gera zipp ziebtuveli isgraviruoti salia kvepalu, bet esame anglijoj, ir graviravimas cia didelius pinigus kainuoja, tai taip ir dar neapsisprandziau.. Kadangi kiemas pas mus didelis, galvoju, gal padaryti tokia kaip ir lobio paieska, kad galetu paieskoti savo dovanos, 21 vietose isslapstyti pasufleravimus, kur eiti toliau, o 22 jau butu skrynia su dovana
kaip manote? ar patiktu toks pasizaidimas vaikinui?
humoro jausma turi gera, tai manau turetu patikti jam
ideja tikrai gerai
tik kad neperilgai ieskotu.. gali gal ir nusibosti
gal reiktu sumazinti skaiciu ieskojimo..