Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -3

QUOTE(Iceland @ 2011 07 12, 10:12)
Skrydį parasparnių dovanojau ir aš - buvo patenkintas kaip niekad  thumbup.gif

maniškis irgi, sakė dar nori smile.gif dabar parašiutą reikės dovanoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelesaulyte @ 2011 07 28, 12:34)
maniškis irgi, sakė dar nori smile.gif dabar parašiutą reikės dovanoti wink.gif

Maniškis irgi taip pat užsikrėtė, net su instruktoriumi kalbėjo dėl kursų ir galimybės įsigyti parasparnį. Manau ateity tikrai tuo užsiims. Per visus gimtadienius dovanojau ir planuoju dovanoti panašias dovanas. Pernai dovanojau šią:
http://www.laisvalai...inkes-2asmenims
O šiemet planuoju dovanoti:
http://www.laisvalai...pamoka-vilniuje
Atsakyti
Reiktų patarimo, nes nieko neišmąstau...
Reikia vyriškos dovanos 51-ojo gimtadienio proga...

Bėda ta, kad žmogus, kuriam ta dovana bus teikiama:
1. Sportu, aktyviu laisvalaikiu nesidomi.
2. Į kultūrinius renginius nevaikšto.
3. Jokiom grožio procedūrom, masažais, kremais, kvepalais visiškai nesidomi.
4. Laikrodžių ir papuošalų nenešioja.
5. Knygų neskaito.

Ką dovanot?

Aš taip įsivaizduoju, kad tai galėtų būti kokia nors namų apyvokos prekė (bet būtinai praktiška! ) ...Bet kokia... g.gif ???
Atsakyti
tokiu atveju as dazniausiai dovanoju atvirute ir vokeli, gales nusipirkt ka nores, arba ceki, vistiek prausiasi ar rengiasi tai gales pats issirinkti ko nores:)
Atsakyti
as kaip tik savaitgali buvau vyriskio 51 gimtadieni, ir t.p nk nesidomi doh.gif cekio nepadovanosi nes neis pirkt, pinigu nereikia, nes bus isleisti kasdienem reikmem.kosmaras... Tai padovanojau odini dirza. Ne siurprizas, bet naudojama dovana ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2011 08 22, 22:30)
as kaip tik savaitgali buvau vyriskio 51 gimtadieni, ir t.p nk nesidomi  doh.gif  cekio nepadovanosi nes neis pirkt, pinigu nereikia, nes bus isleisti kasdienem reikmem.kosmaras... Tai padovanojau odini dirza. Ne siurprizas, bet naudojama dovana  ax.gif

Kas tiems penkiasdešimtmečiams atsitinka doh.gif
Čia irgi analogiškas atvejis...Jeigu padovanosi vokelį, tai išsiims pinigus, įsidės į piniginę, tiek ir tos dovanos tokiu atveju...
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2011 08 22, 14:03)
Reiktų patarimo, nes nieko neišmąstau...
Reikia vyriškos dovanos 51-ojo gimtadienio proga...

Bėda ta, kad žmogus, kuriam ta dovana bus teikiama:
1. Sportu, aktyviu laisvalaikiu nesidomi.
2. Į kultūrinius renginius nevaikšto.
3. Jokiom grožio procedūrom, masažais, kremais, kvepalais visiškai nesidomi.
4. Laikrodžių ir papuošalų nenešioja.
5. Knygų neskaito.

Ką dovanot?

Aš taip įsivaizduoju, kad tai galėtų būti kokia nors namų apyvokos prekė (bet būtinai praktiška! ) ...Bet kokia... g.gif  ???

Reikia senesnio amžiaus žmones prie 21 amžiaus pritraukt labiau, siūlau MP3/MP4 grotuvąsmile.gif
Atsakyti
Vaje vaje kaip sunku. Renku vyrui dovaną. Noriu nustebinti. Oro balionas būtų nereali dovana jam, bet kad kaina didoka kaip ne jubiliejui unsure.gif

Mėgsta juodą šokoladą. Gal ką įdomaus su tuo susijusį g.gif
Reikia žadintuvo, bet čia kaip ir laikrodis... susilaikau biggrin.gif

QUOTE(besteller @ 2010 07 23, 11:38)
Sena, bet gera ideja, padovanoti tiek skirtingu buteliu alaus, kiek sueina metu.

Šita mintis man visai patiko g.gif Įdomu kaip vyras sureaguotų. Alų mėgsta, tai neprapultų, o ir nustebtų tai garantuotai. Bet kaip pateikt tokią dovaną? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericaa: 24 rugpjūčio 2011 - 21:58
QUOTE(ericaa @ 2011 08 24, 22:58)
Bet kaip pateikt tokią dovaną? g.gif

mes draugui sudėjom į didesnę dėžę, supakavom ir tiek smile.gif tik pasirnkom alų skarbonkėse
Atsakyti
Sveikos! iki maniskio gimimo dienos liko dar visas menesis, bet jau kankina mintis, ka galeciau jam padovanoti.. sueis 22 metai, jam labai sunku isrinkti gera dovana kuri jam patiktu, nei kolekcionuoja ka, nei hobiu neturi, kiek esu pastebejus, tai labiausiai jis vertina gerus kvepalus, rubus, aksesuarus, bet nenoriu taip banaliai kvepalu padovanoti, noriu kazka originalaus padaryti.. smile.gif turejau ideja, kad gal koki gera zipp ziebtuveli isgraviruoti salia kvepalu, bet esame anglijoj, ir graviravimas cia didelius pinigus kainuoja, tai taip ir dar neapsisprandziau.. Kadangi kiemas pas mus didelis, galvoju, gal padaryti tokia kaip ir lobio paieska, kad galetu paieskoti savo dovanos, 21 vietose isslapstyti pasufleravimus, kur eiti toliau, o 22 jau butu skrynia su dovana smile.gif kaip manote? ar patiktu toks pasizaidimas vaikinui? smile.gif humoro jausma turi gera, tai manau turetu patikti jam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2011 08 24, 22:58)
Vaje vaje kaip sunku. Renku vyrui dovaną. Noriu nustebinti. Oro balionas būtų nereali dovana jam, bet kad kaina didoka kaip ne jubiliejui unsure.gif

Mėgsta juodą šokoladą. Gal ką įdomaus su tuo susijusį g.gif
Reikia žadintuvo, bet čia kaip ir laikrodis... susilaikau biggrin.gif 
Šita mintis man visai patiko g.gif Įdomu kaip vyras sureaguotų. Alų mėgsta, tai neprapultų, o ir nustebtų tai garantuotai. Bet kaip pateikt tokią dovaną? g.gif

Mb buvo 29m.. tai nupirkau daug skirtingu alaus buteliu ir nuveziau i baliomanija.. jos man ant tokiu graziu kartoniniu auksiniu lapu sudejo.. kietesnio nieko neturejo.. graziai atrode, tik kol nuo masinos iki namu nunesiau buvo sunkoka smile.gif bet dovana liko patenkintas..
zinoma nuo zmogaus priklauso.. ko nedovanociau tai bilietu i teatra biggrin.gif nes tik po to issikaiskinau, kad tokiu dalyku nemegsta..
gaves nuo manes laikrodi gera.. kaip sakoma pinigus, pirkosi pats..
kitais bus 30.. cia va klausimas didziausias.. galvojau apie tuos balionus oro, ale kad labai jau aukscio bijo..
Papildyta:
QUOTE(judesiukaz @ 2011 08 29, 17:54)
Sveikos! iki maniskio gimimo dienos liko dar visas menesis, bet jau kankina mintis, ka galeciau jam padovanoti.. sueis 22 metai, jam labai sunku isrinkti gera dovana kuri jam patiktu, nei kolekcionuoja ka, nei hobiu neturi, kiek esu pastebejus, tai labiausiai jis vertina gerus kvepalus, rubus, aksesuarus, bet nenoriu taip banaliai kvepalu padovanoti, noriu kazka originalaus padaryti.. smile.gif turejau ideja, kad gal koki gera zipp ziebtuveli isgraviruoti salia kvepalu, bet esame anglijoj, ir graviravimas cia didelius pinigus kainuoja, tai taip ir dar neapsisprandziau.. Kadangi kiemas pas mus didelis, galvoju, gal padaryti tokia kaip ir lobio paieska, kad galetu paieskoti savo dovanos, 21 vietose isslapstyti pasufleravimus, kur eiti toliau, o 22 jau butu skrynia su dovana smile.gif kaip manote? ar patiktu toks pasizaidimas vaikinui? smile.gif humoro jausma turi gera, tai manau turetu patikti jam smile.gif

ideja tikrai gerai smile.gif tik kad neperilgai ieskotu.. gali gal ir nusibosti smile.gif gal reiktu sumazinti skaiciu ieskojimo..
Atsakyti
Sveikutes, labai reikia pagalbos ieskant dovanos vyrui jubiliejaus proga. Noriu padovanoti jam pinigine ir dirza, kad butu grazus, odiniai. Parduotuviu yra daug, bet madoje nelabai orientuojuosi, kas dabar grazu, madinga nezinau, kuriose parduotuvese ieskoti.
Gal galite patarti puslapius internete geru brendu, kokybisku prekiu? Gali buti Anglijoje.
Atsakyti