As saviskiui siemet padovanojau skrydi lektuvu. labai patiko ir jam, ir man pirmai pasitaikius vel kartosim ir kas mane labiausiai nustebino, tai kainos. galvojau, kad bus brangu, bet visai ne . jei kam reikes, cia mus skraidinusio vyro tel :
+37067982577
MB gimtadienis daugiau nei už mėnesio, tai jau pradėjau po truputį galvoti, ką čia būtų galima padovanoti Kadangi kartu esame dar neilgai, tai kažko labai išlaidauti nesiruošiu, tuolab, kad joks jubiliejus ar panašiai
Tai va, mano apmąstymai:
- 24 plyteles šokolado ( mėgsta jį labai) +fondiu + vaisių, zefyriukų.
- šokolado fontaną + specialaus šokolado jam
- Viso kūno masažas + masažo aliejus
- Graviruotą alaus bokalą + jo mėgstamo alaus dėžę
- Kokį įdomesnį vyno laikiklį + vynas
Tai va, mano apmąstymai:
- 24 plyteles šokolado ( mėgsta jį labai) +fondiu + vaisių, zefyriukų.
- šokolado fontaną + specialaus šokolado jam
- Viso kūno masažas + masažo aliejus
- Graviruotą alaus bokalą + jo mėgstamo alaus dėžę
- Kokį įdomesnį vyno laikiklį + vynas
Sveiki,
artėja draugo gimtadienis ir nežinau iš tikro ką jam padovanoti... Mes dar mažai pažįstami, mažai tesusitikę esam... Kažkokių kvepalų, suvenyrų, laikrodžių nesinori pirkti, nes dar per daug jo nepažįstu, nežinau, ko jam trūksta, ką mėgsta ir pan... Taigi, kaip manot, ar būtų gerai jei tiesiog jį nusivežčiau į kokį impuls, pasportuotumėm, pasimaudytumėm ir taip laiką praleistumėm. Klausiu, nes kažkaip pabijojau iš pradžių tų maudynių, žinot, vien su maudymukais, kažkaip gal ne per labiausiai drąsu su neilgai pažįstamu žmogum.
Būčiau dėkinga, jei patartumėt
artėja draugo gimtadienis ir nežinau iš tikro ką jam padovanoti... Mes dar mažai pažįstami, mažai tesusitikę esam... Kažkokių kvepalų, suvenyrų, laikrodžių nesinori pirkti, nes dar per daug jo nepažįstu, nežinau, ko jam trūksta, ką mėgsta ir pan... Taigi, kaip manot, ar būtų gerai jei tiesiog jį nusivežčiau į kokį impuls, pasportuotumėm, pasimaudytumėm ir taip laiką praleistumėm. Klausiu, nes kažkaip pabijojau iš pradžių tų maudynių, žinot, vien su maudymukais, kažkaip gal ne per labiausiai drąsu su neilgai pažįstamu žmogum.
Būčiau dėkinga, jei patartumėt
Aš po daugelio vyro gimtadienių ir Kalėdų, nusprendžiau, kad nieko jam dovanoti neverta Jis nevertina kito žmogaus pastangų! Jis apskritai nieko nevertina... O ir su jokiom dovanom neįtiksi: dovanos "dėl grožio" arba "mielos" - jam negražios ir nemielos, o jokie praktiški daiktai jam nereikalingi, nes jei išsirinko ne pats, vadinasi daiktas blogas.
Pasidalinsiu ir aš savo mintimis, be to, kad kaip tik artėja mano MB gimtadienis. Visada ir visomis progomis jo klausiu ko jam reikėtų, ką norėtų, tačiau dažniausiai išgirstu atsakymą, jog jam nieko netrūksta, jis viską turi ir t.t. Taigi artėjant gimtadieniui vėl sukau galvą ką čia jam padovanojus labai ilgai galvojau, iš pradžių galvojau kokią romantišką vakarienę kur nors užsakyti, be to kad ir mano gimtadienis dvi dienos iki jo , bet paskui kažkaip pinigų pagailo, tai masčiau ir sumasčiau jog romantišką vakarienę galiu padaryti ir pati, bet kad būtų įdomiau ją ruošiuosi patiekti ne namie, o padaryti pikniką gamtoje. Tikiuosi man viskas pavyks ir MB bus nustebintas manau kad tai visai nebloga idėja kai nežinai ką padovanoti, nori nustebinti, o ir fantazijai ribų nėra
labas mergaites,
ir as noriu pasidalinti su jumis mintimis, o tuo paciu ir pasiteirauti ar tinkama dovana vyrukui(jaunesnio amziaus) dovana-pramoga kukuruzu labirintas?cia tiksliau butu dovanu cekis.
ir as noriu pasidalinti su jumis mintimis, o tuo paciu ir pasiteirauti ar tinkama dovana vyrukui(jaunesnio amziaus) dovana-pramoga kukuruzu labirintas?cia tiksliau butu dovanu cekis.
QUOTE(devolesa @ 2011 06 17, 16:07)
labas mergaites,
Jeigu tas vyrukas mėgsta aktyvų sporta ir pramogas - kodėl gi ne? Maniškiui tai patiktų tokia dovana/atrakcija beje, kokia dabar ten kaina vienam asmeniui? Ir ar veikia rudenį?
QUOTE(Safe @ 2011 06 18, 12:27)
Jeigu tas vyrukas mėgsta aktyvų sporta ir pramogas - kodėl gi ne? Maniškiui tai patiktų tokia dovana/atrakcija beje, kokia dabar ten kaina vienam asmeniui? Ir ar veikia rudenį?
siaip ten viskas prasideda nuo rugpjucio men iki spalio, kaina 4 asm. 28 LT, tai manau, kad ner brangu
labukas va kokia dovana as savo draugui padovanojau : My Webpagehttps://www.youtube.com/watch?v=RKTTEM3oJy8&
ziauriai jam patiko
ziauriai jam patiko
na kadangi as dar kelias dienas turejau rezerve, tai sugalvojau kita-skrydi per nemuna tikiuosi liks ppatenkintas manau, kas megsta kazka tokio isimintino, tai dovana super.
QUOTE(Gera_diena @ 2011 06 16, 07:30)
Aš po daugelio vyro gimtadienių ir Kalėdų, nusprendžiau, kad nieko jam dovanoti neverta Jis nevertina kito žmogaus pastangų! Jis apskritai nieko nevertina... O ir su jokiom dovanom neįtiksi: dovanos "dėl grožio" arba "mielos" - jam negražios ir nemielos, o jokie praktiški daiktai jam nereikalingi, nes jei išsirinko ne pats, vadinasi daiktas blogas.
va va ir man lygiai su saviskiu taspats