Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -3

QUOTE(Opapupaa @ 2011 02 02, 14:25)
Sveikos, merginos, noriu pasidalinti savo ideja vyro gimtadieniui smile.gif
Jis bus po menesio, taciau pradejau is anksto galvoti, nes labai sunku ka nors jam padovanoti, atrodo, viska turi, ko reikia. o musu seimoje 10 dienu po jo gimtadienio turetu pasauli isvysti antras vaikiukas (pirmajai du metukai), taigi namuose jau svenciu nedarysim, tuo metu busim ramiai, nes man jau sunku. Taigi ilgai sukau galva, kaip ji nudziuginti. Tai uzsakiau nedidele pirtele su nakvyne, sukvieciau jo artimiausius draugus - vyrukus, pati uzraugsiu saslykiuka, papjaustysiu mesyciu, misrainyciu, iduosiu draugams nuvezti,na o pacia gimtadienio diena jo draugas pasikvies ji neva apziureti,kodel masina uzia, gal kazkas sugedo (mano vyras masinose nusimano), tai tipo, palekim kur uz miesto, paklausyti. Ir nuves ji i ta pirtele, o ten lauks jau kiti draugai. O as jau busiu sudejusi jo drabuziukus, ranksluoscius ir kt. Tai issiverciau su nedideliu biudzetu (kadangi dalyvaus tik vyrai, tai pirtele radau smagia, tvarkinga, bet nedidele - su viena miegamaja patalpa - daug lovu antram aukste, pirmam aukste - medinis didelis stalas, virtuvele mini, saldytuvas, minkstas kampas, pirtele, dusas, wc, langai per visa siena i pruda, kur issimaude jie gales ipulti) - maista ruosiu namie, o su vyrukais sutarem, kad vietoj dovanos vyrui jie pasirupins alkoholiniais gerimais (kas paprastai sudaro didele suma sventes). Taigi laukiu dabar pati tos dienos, vyro reakcijos, tai bus jam tikrai fainas atsipalaidavimas su draugais vyriskoje kompanijoje, o ir man ramu - namai tvarkingi ir as pailsesiu smile.gif. O jau kai ateis leliukas, bus sunkiau istrukti taip - tai taip ir sugalvojau, kad butu jam smagu pasiausti.
Tai tikiuosi, staigmena pavyks smile.gif

O i kokia pirtele vaziuosit?
Atsakyti
sveikos smile.gif

ka galima butu padovanoti vyrui 1ieneriu vestuviu metiniu proga?
Atsakyti
QUOTE(Garbaniukė @ 2011 04 10, 13:15)
sveikos smile.gif

ka galima butu padovanoti vyrui 1ieneriu vestuviu metiniu proga?

Garbaniuke, na aš siūlyčiau kažką iš originalių, neįpareigojančių, įdomių dovanų, tuo labiau, jei neplanuojate išleisti daug pinigų.

Galėtų būti:

-Kaklaraištis "Alaus bokaliukas"
-Prijuostė "Verslininkas"
-Mini golfas - tualeto kilimėlis
-Knygos - barai

Ir kitos panašaus tipo dovanos
Atsakyti
O ka padovanoti 40-mecio proga svogeriui? g.gif
Atsakyti
Suprantantiems šmaikštumą ,,Prezervatyvų medelis" smile.gif

user posted image
Atsakyti

! 
Nuotraukų necituojame.
Atsakyti
Merginos,
Arteja mano vyro 30-metis,,,,planuoju padaryti draugu sveikinimo video, toki kaip klipuka, visa medziaga nesciau sumontuoti profesionalui,,,,taciau nezinau net nuo ko pradeti g.gif Ar paciai su kamera draugus apklausti ir toki mini interviu apie jubilieta daryti, ar tiesiog samdyti zmogu, kuris tai darytu nuo pradzios iki galo.... g.gif
O gl kuri jau daret kazka panasaus? Prasau patarkit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurpod @ 2011 05 05, 09:30)
Ar paciai su kamera draugus apklausti ir toki mini interviu apie jubilieta daryti, ar tiesiog samdyti zmogu, kuris tai darytu nuo pradzios iki galo.... g.gif
O gl kuri jau daret kazka panasaus? Prasau patarkit  blush2.gif

Mes tokią dovanėlę esam darę, tik ne gimtadieniui, o išleistuvių proga. pačios ėjom su kamera ir filmavome visus, kaip minėjot darėm mini interviu. net ir pačios viską ir sukūrėm (pas mane pc, buvo programėlė, kuri įrašo DVD diskus su muzika, su tekstais ir t.t.) tad mes į tą DVD diską įkėlėme interviu, bet prieš tuos interviu kėlėme ir foto su tuo asmeniu kuris pasakodavo (draugas nuo vaikystės, tai po kelias tokias foto iš vaikystės laikų ir jau kai užaugom sudėjau), ir dar tekstus užrašėm, visi vaizdai gražiai pasikeisdavo.
tam žmogui laaabai patiko, aišku tema buvo atsisveikinimas, tai ir tas filmukas buvo toks ale liūdnokas,atsisveikinimo, su lėta muzika (visgi gaila, kad emigravo geras draugas)... bet va ta pati idėja tai tikrai tikrai labai jam patiko, o ir mes didžiavomės tokiu savo kūriniu biggrin.gif
aišku kur daro profesionalai ten kokybė būna daug geresnė, bet bent jau man pačiai mieliau, kai žmogus pats viską padaro, mieliau gauti dovaną, kai žinai kaip stengėsi ją padaryti wub.gif
arba dar galite padaryti būtent judviejų gyvenimo ,,istoriją" labai gražu net ir iš nuotraukų sudėlioti mini filmuką mirksiukas.gif
Sėkmės kūryboje 4u.gif
Atsakyti
pritariu, kad vyrui tai ne pati geriausia dovana...

jau geriau paciai ismokt ir susokt blush2.gif

QUOTE(Dzenete @ 2011 03 12, 17:13)
Na greit ir mano vyrui 30 bet aš su tokia dovana nerizikuočiau. Nežinau kodėl bet kokiam draugui ir galima užsakyti, bet vyrui... na bent jau saviškio tai manau likčiau nesuprasta. Tai vat einu panaršyti temoje ka kita ka galima vyrui padovanoti kai ant nosies 30

Atsakyti
Sveikos smile.gif daug idėjų čia prisiskaičiau bigsmile.gif aš tai kažkuriam gimtadieniui vyrui dovanojau 24 valandas lotuliukas.gif aš nuo mokyklos rašiau dienoraštį, o kadangi mudu susipažinom dar mokykloj tai ten daug apie jį buvo paatvirauta 4u.gif tai sugalvojau tai dienai padovanoti savo dienoraštį parai, tai jo reakcija buvo thumbup.gif pabuciavo ir kelias valandas neatsitraukė nuo skaitymo lotuliukas.gif o vėliau miegamajame jam sušokau viliotinį, tai iki šiol tą gimtadienį prisimena su nostalgija thumbup.gif
Atsakyti
http://www.grupinis....iumi-Panevezyje

et.. taip norisi.. o dar reik, kad kas nupirktu viena kupona..
Atsakyti
Savo vyrui noriu padovanot tatuiruote.( Jis alpsta del jos), bet va reik dabar surast kur . Gal kas nors jau daret Klaipedoj. smile.gif Skaiciau forume bet taip tiksliai nera apie Klaipeda.
Atsakyti