Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -3

QUOTE(olgunia_2006 @ 2011 02 09, 18:08)
Labas mergaites
reikia patarimo mano tevui
Eina pas geriausia drauga i jubilieji, draugui 60 metu bus.
Ka padovanuoti?  ax.gif
Gimtadienis jau sestadieni bus  smile.gif
Pinigai netinka.

Na, jei dar ne velu, tai as siulyciau Atgal einanti laikrodi, kaip tokiam jubiliejui arba kaip senesnio amziaus zmones daznai kortom megsta zaist, tai buna tokios gigantiskos, A4 dydzio kortos, tai gal visai nieko butu
Atsakyti
QUOTE(justina77a @ 2011 02 03, 02:17)
Sveikos 4u.gif  Gal kuri turite minciu, kokia padovanoti dovana, kad ja butu galima isgraviruoti g.gif Galvoju apie gera buteli, bet gal nelabai jubiliejui tinka g.gif

Dovanojau draugui zieda, tik padovanojus sumasciau kad galejau dar ishgraviruot dar ir db gaila, kad anksciau to nesumasciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanelle @ 2011 02 20, 14:55)
Dovanojau draugui zieda, tik padovanojus sumasciau kad galejau dar ishgraviruot dar ir db gaila, kad anksciau to nesumasciau smile.gif

Tai galit dabar tą padaryti, nemanau, kad būtų per vėlu, gal jį netgi nustebintumėte mirksiukas.gif aš irgi kažkada MB dovanojau sidabrinį žiedą, o vidinėj pusėj graviravau jo vardą (na, galima ir ką nors kita aišku, pvz. jums abiems prasmingus žodžius, trumpą frazę ir pan.) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Safe @ 2011 02 20, 15:40)
Tai galit dabar tą padaryti, nemanau, kad būtų per vėlu, gal jį netgi nustebintumėte  mirksiukas.gif aš irgi kažkada MB dovanojau sidabrinį žiedą, o vidinėj pusėj graviravau jo vardą (na, galima ir ką nors kita aišku, pvz. jums abiems prasmingus žodžius, trumpą frazę ir pan.)  smile.gif

kad jis jo niekad nenusiema smile.gif o prashyti atiduoti kazkaip itartina butu smile.gif manau ishaiskintu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanelle @ 2011 02 21, 02:07)
kad jis jo niekad nenusiema  smile.gif o prashyti atiduoti kazkaip itartina butu smile.gif manau ishaiskintu  lotuliukas.gif

Galima nueiti kartu pas graverį... truktų keletą minučių... 4u.gif Būtų kaip priedas prie dovanos.
Atsakyti
QUOTE(rasazar2 @ 2011 02 23, 12:19)
Galima nueiti kartu pas graverį... truktų keletą minučių... 4u.gif Būtų kaip priedas prie dovanos.

gal ir visai neblogai butu smile.gif
Atsakyti
siaip kartais net nesusimastom kiek daug dalyku galima graviruoti, t.y. ne tik juvelyrinius dirbinius,bet ir pvz, taure, bokala,rasikli, vizitiniu korteliu dekla, raktu pakabuka ir t.t. is patirties sakau, kad graviruotas daiktas daug mielesnis, nes jis jau tampa toks vienintelis, isskirtinis, skirtas tik tam, kam ji dovanoji, kartu parodo demesi ir pagarba tam zmogui smile.gif
Atsakyti
Sveikos , kita menesi mano vyro 30-mtmetis ilgai galvojom su pusesere ka jam padoanoti tokio kad prisimintu, ir sumastem uzsakyti pilvo sokeja 4u.gif idomu kaip sureguos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gustee1 @ 2011 03 05, 16:27)
Sveikos , kita menesi mano vyro 30-mtmetis ilgai galvojom su pusesere ka jam padoanoti tokio kad prisimintu, ir sumastem uzsakyti pilvo sokeja 4u.gif  idomu kaip sureguos  smile.gif

Na greit ir mano vyrui 30 bet aš su tokia dovana nerizikuočiau. Nežinau kodėl bet kokiam draugui ir galima užsakyti, bet vyrui... na bent jau saviškio tai manau likčiau nesuprasta. Tai vat einu panaršyti temoje ka kita ka galima vyrui padovanoti kai ant nosies 30
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 03 12, 18:13)
Na greit ir mano vyrui 30 bet aš su tokia dovana nerizikuočiau. Nežinau kodėl bet kokiam draugui ir galima užsakyti, bet vyrui... na bent jau saviškio tai manau likčiau nesuprasta. Tai vat einu panaršyti temoje ka kita ka galima vyrui padovanoti kai ant nosies 30

na, cia kiekviena pazistam savo vyrus smile.gif maniskiui tai patiktu biggrin.gif nes kelis kart matem kaip soka, tai tikrai faina yra, o jei dar ir balius vyksta, tai visus isjudina biggrin.gif
Atsakyti
Tai jei kokios dovanos smulkios ieskote tai tarkim koki dirzo sagty ar led maikute, o jei vyras gaminti moka seksuali prijuoste irgi tiktu cia kelios nuorodos kaip atrodo jos.
http://belenkas.com/dirzu_sagtys
http://belenkas.com/led_marskineliai
http://belenkas.com/pramogines_prekes
http://belenkas.com/jam_ir_jai
smile.gif as kaskaip perku per interneta, nes vazinetis ir ieskoti per dauk jau atima laiko smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif noreciau pasikonsultuoti wink.gif Turiu drauga, pas mus kaip ir sudetingi santykiai smile.gif skiremes taikemes ir vel viskas is naujo smile.gif dabar vel kartu, gal, nzn smile.gif santykiai lyg druagautume, viskas puiku ir artejo jo gimtadienis smile.gif neturiu galimybes isleisti daug pinigeliu, taciau noriu kazkaip nsutebinti rolleyes.gif kazkaip mielai ir kad ilgai atsimintu.... pagelbekit, gal turit ideju? ax.gif
Atsakyti