Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -3

Sveiki,

gal kas zinot, kur nebrangiai galima butu nusipirkti skraidanti zadintuva? Toki, kur propeleris pakyla suskambant?smile.gif
Atsakyti
o aš šiemet norėčiau sau ir brangiausiam pasidovanoti profesionalią fotosesiją arba nueiti į gerą spektaklį, koncertą rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif nelabai noriu kurti nauja tema, tai paklausiu cia, gal kuri mestels nauju ideju, buciau labai dekinga. 4u.gif
Arteja senelio gimtadienis, nelabai zinau ka jam padovanoti. Buvau sumasciusi padovanoti knyga jam idomia tema, bet pasizvalgiau ir tokios knygos yra pakankamai brangios (taigi teks tokia dovana atideti kitam kartui, geresniems laikams). Mastau nupirkti vazonine gele (nes jie su senele megsta auginti, priziureti geles) ir dar ka nors nebrangaus noreciau prideti. O ka? g.gif deze saldainiu - jau kazkaip daznai ir taip dovanojame deze saldainiu, vat taip ir nebesumastau ka galima butu dar padovanoti...siaip kadangi jie jau pagyvene zmones, daug ko turi, ir savo gyvenima, buiti yra apsirupine butinais, reikalingais daiktais...noretusi kazka butent seneliui skirto padovanoti... g.gif
Atsakyti
user posted image
toki masazuokli pries gerus metus pirkau 1euro parduotuvej smile.gif ir aisku mokejau 3.50lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 31 sausio 2011 - 15:07
Sveikos, merginos, noriu pasidalinti savo ideja vyro gimtadieniui smile.gif
Jis bus po menesio, taciau pradejau is anksto galvoti, nes labai sunku ka nors jam padovanoti, atrodo, viska turi, ko reikia. o musu seimoje 10 dienu po jo gimtadienio turetu pasauli isvysti antras vaikiukas (pirmajai du metukai), taigi namuose jau svenciu nedarysim, tuo metu busim ramiai, nes man jau sunku. Taigi ilgai sukau galva, kaip ji nudziuginti. Tai uzsakiau nedidele pirtele su nakvyne, sukvieciau jo artimiausius draugus - vyrukus, pati uzraugsiu saslykiuka, papjaustysiu mesyciu, misrainyciu, iduosiu draugams nuvezti,na o pacia gimtadienio diena jo draugas pasikvies ji neva apziureti,kodel masina uzia, gal kazkas sugedo (mano vyras masinose nusimano), tai tipo, palekim kur uz miesto, paklausyti. Ir nuves ji i ta pirtele, o ten lauks jau kiti draugai. O as jau busiu sudejusi jo drabuziukus, ranksluoscius ir kt. Tai issiverciau su nedideliu biudzetu (kadangi dalyvaus tik vyrai, tai pirtele radau smagia, tvarkinga, bet nedidele - su viena miegamaja patalpa - daug lovu antram aukste, pirmam aukste - medinis didelis stalas, virtuvele mini, saldytuvas, minkstas kampas, pirtele, dusas, wc, langai per visa siena i pruda, kur issimaude jie gales ipulti) - maista ruosiu namie, o su vyrukais sutarem, kad vietoj dovanos vyrui jie pasirupins alkoholiniais gerimais (kas paprastai sudaro didele suma sventes). Taigi laukiu dabar pati tos dienos, vyro reakcijos, tai bus jam tikrai fainas atsipalaidavimas su draugais vyriskoje kompanijoje, o ir man ramu - namai tvarkingi ir as pailsesiu smile.gif. O jau kai ateis leliukas, bus sunkiau istrukti taip - tai taip ir sugalvojau, kad butu jam smagu pasiausti.
Tai tikiuosi, staigmena pavyks smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2011 01 30, 15:22)
Sveikos 4u.gif  nelabai noriu kurti nauja tema, tai paklausiu cia, gal kuri mestels nauju ideju, buciau labai dekinga.  4u.gif
Arteja senelio gimtadienis, nelabai zinau ka jam padovanoti. Buvau sumasciusi padovanoti knyga jam idomia tema, bet pasizvalgiau ir tokios knygos yra pakankamai brangios (taigi teks tokia dovana atideti kitam kartui, geresniems laikams). Mastau nupirkti vazonine gele (nes jie su senele megsta auginti, priziureti geles) ir dar ka nors nebrangaus noreciau prideti. O ka?  g.gif  deze saldainiu - jau kazkaip daznai ir taip dovanojame deze saldainiu, vat taip ir nebesumastau ka galima butu dar padovanoti...siaip kadangi jie jau pagyvene zmones, daug ko turi, ir savo gyvenima, buiti yra apsirupine butinais, reikalingais daiktais...noretusi kazka butent seneliui skirto padovanoti... g.gif

Padovanokit Cekuolio kuria nors knyga ir arbatos prie jos wink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kuri turite minciu, kokia padovanoti dovana, kad ja butu galima isgraviruoti g.gif Galvoju apie gera buteli, bet gal nelabai jubiliejui tinka g.gif
Atsakyti
o vat ką dovanot 18to gimtadienio proga? doh.gif
Atsakyti
O man kokia dilema iskilo... Net nenutuokiu ka vyrams dovanoti siaip bet kokia proga, o stai cia ir mano draugo svogerio gimtadienis. Zmogaus nei pazistu, nei esu maciusi, tai pirmas susitikimas tuuo paciu.
Gal kas nors turesit minciu, kokia dovana nupirkti? Buciau be galo be krasto dekinga uz idejas 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o gal kur nors esate maciusios graziu pasveikinimu Valentino dienos proga?O gal pacios turite? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaites
reikia patarimo mano tevui
Eina pas geriausia drauga i jubilieji, draugui 60 metu bus.
Ka padovanuoti? ax.gif
Gimtadienis jau sestadieni bus smile.gif
Pinigai netinka.
Atsakyti
Sveikos, as suradau man patikusia ideja dovanai- plesomo stalinio kalendoriaus iremintas lapelis. Gal 18 gimtadienio proga ir netiktu, bet vyresniems manau visai originalu. Tik ta dovana nepigi. Man reikia 1971m. kalendoriaus lapelio, tai tas lapelis 100 lt+ remas apie 30-50 lt.
Prie to pacio paklausiu, gal kuri turit minciu kur gauti toki sena kalendoriu, nors nuskenavimui. Tada dovana zenkliai atpigtu.
Gal kam as padejau su ideja, gal kas galesit padeti ir man, nes laukia siais metais 5 40-meciai ir visi vyru doh.gif

Cia nuoroda:
http://www.tadiengim.../galerija-3/lt/

labai lauksiu minciu kur gauti ta kalendoriu i az
Atsakyti