nupirkti torta su 30 zvakuciu ir sausio 1 d. susprogdinti su petardomis.
nors man paskui butu gaila torto.
paciam pries kelis menesius buvo 30 metu.
restorano tikrai nenoreciau. nebent vyrui patinka baliai, tralivaliai. o dar sausio 1.. pachmelingas restoranas .
nors kaip ir jubiliejus, bet nelabai as sureiksminau del sventimo. tik tiesiog galvoje, vaje greit bus 40 metu ).
zinai, jei imti, kad sakykim tai jubiliejus, butu saunu kazka prisiminti apie ta diena po 10 metu. ir cia standartines dovanos netiktu (jas tarp kitko gali po eglute padeti).
QUOTE(ragvel @ 2010 12 15, 12:09)
zinai, jei imti, kad sakykim tai jubiliejus, butu saunu kazka prisiminti apie ta diena po 10 metu. ir cia standartines dovanos netiktu (jas tarp kitko gali po eglute padeti).
As irgi panasiai galvoju, kad netinka paprasta dovana, pvz kvepalai, kuriuos gaunam vos ne kiekvienais metais po kelis kartus norisi kazko, kad ir bajerio bet kas isimintu tai vat ir suku galva, o dienos bega...
Per šias Kalėdas vyrui dovanojau jo svajonės bmw modeliuką, kadangi jis pats su bmw važinėja ir myli šitos markės mašinas labai. Buvau užsisakiusi modeliuką gegužės mėnesį, jau nesitikėjau, kad išvis jį kada nors gausiu (po tokios patirties, galiu pasakyti, kad "mini pasaulyje" nuolat tiesiai į akis meluoja).
Ir dar lacoste tašytę mažą (liaudiškai tariant pedarastkę). Vėl gi šita firma vyrui prie širdies.
Tai jaučiu buvo pirma dovana, kuri tikrai jam labai patiko:}
Ir dar lacoste tašytę mažą (liaudiškai tariant pedarastkę). Vėl gi šita firma vyrui prie širdies.
Tai jaučiu buvo pirma dovana, kuri tikrai jam labai patiko:}
Padėkit, nesugalvoju ką padovanoti vaikinui 24-ojo gimtadienio proga. Abu gyvenam skirtingose valstybėse ir per gimtadienį važiuosiu pas jį. Esam kartu jau beveik 6 metai, tad išbandžiau turbūt visas dovanų idėjas. Praktiškai, jis viską turi. Kažkokie klubai ar restoranai atkrinta, kosmetika, nuotraukos irgi. HELP.
QUOTE(konkreciai @ 2011 01 13, 16:56)
Padėkit, nesugalvoju ką padovanoti vaikinui 24-ojo gimtadienio proga. Abu gyvenam skirtingose valstybėse ir per gimtadienį važiuosiu pas jį. Esam kartu jau beveik 6 metai, tad išbandžiau turbūt visas dovanų idėjas. Praktiškai, jis viską turi. Kažkokie klubai ar restoranai atkrinta, kosmetika, nuotraukos irgi. HELP.
Sveika,
as visai neseniai savo vaikinui pvz padovanojau grandinele tokia is burbuliuku, sidabrine, ant kurios uzneriau paprasta sidabrini ziedeli... su tokia grazia mintim, kad jis visada su manim, net jei as ir nesu salia jo jusu atveju gal irgi tiktu...
bet kuriuo atveju sekmes dovanos paieskose
labas vakaras...arteja valentino diena kaip galvojate nustebinti svo mylimuosius? pasidalinkite mintimis...
mes valentino dienos proga eisim į koncertą
QUOTE(Seila @ 2011 01 15, 19:35)
labas vakaras...arteja valentino diena kaip galvojate nustebinti svo mylimuosius? pasidalinkite mintimis...
mes tai per vasario 14 eisime i poliklinika pilvukui nuotrauka daryti, ir pirma karta isgirsti sirdeles duzius ...Turim tokia ruzava palapine, na ne per didziausia bet minksti patalai drasiai telpa ... viduri kambario ja ishskleisiu, joje na zinoma visokiu dekoraciju prilipinsiu, (popierines bei sokoladines sirdutes ir ank kiekvienos ju bus isgraviruotos po zodi) padarysiu savo skaniausia sirdeles formos meduti, ir smulkiu uzkandziu. ir visa tai mus nunes i tuos laikus kai be gamtos ir jos sauksmo nei vieno savaitgalio nepraleisdavom ... o kadangi turiu dukryte tai ja man pora valandu priziures sesuo...
gal katrai ir pravers sita ideja
sekmes bekuriant
sveikos mergaites
iskilo ir man problema nezinau ka dovanoti vyrui 24 gimtadienio proga, kuris bus vasario 13d. o dar kita diena valentinas...
saves padovanoti negalesiu, nes po savaites turesim leliuka
visokie praktiski dalykai nedomina, vaziuoti i kita miesta ivykdyti kazkokia dovana bus sunkoka. juolab kad uz menesio isvaziuoja i uzsieni, tad kazkaip noretusi padovanoti kazka tokio ka galetu issivezti ir atsiminti ka galetumete patarti?
iskilo ir man problema nezinau ka dovanoti vyrui 24 gimtadienio proga, kuris bus vasario 13d. o dar kita diena valentinas...
visokie praktiski dalykai nedomina, vaziuoti i kita miesta ivykdyti kazkokia dovana bus sunkoka. juolab kad uz menesio isvaziuoja i uzsieni, tad kazkaip noretusi padovanoti kazka tokio ka galetu issivezti ir atsiminti ka galetumete patarti?
QUOTE(ladysonata @ 2011 01 21, 18:09)
sveikos mergaites
As tavo vietoje padaryciau savo nuotraukas grazias (fotosesija) ir pdaryciau kalendoriu su jomis
db fotosesija daryt kaip ir per velu bet jei surinkciau is seniau grazesnes foto butu visai nieko gera ideja