mano gan neseniai rugs. men. buvo 30 metu gimtadienis .
teoriskai ji galvojo apie suoli su parasiutu (bet kad orai buvo nepalankus).
Tad nupirko sokoladini tortas is AG sokolado. - esu smalyzius. likau patenkintas.
ir nupirko dideli bonsa/fikusa. visada norejau toki tureti nuo pat musu pazinties.
likau patenkintas, man daug nereikia.
P.S. laikrodis gera ideja. as ji irgi noriu, bet cia reikia atsargiai, nenoreciau, kad man pirktu nepasitarus su manim... siaip metu begyje siunciau nuorodas is ineto mazdaug kokio noriu. 500-600 lt. pats tas uz laikrodi.
P.S.2 jei vyras megsta gaminti, pvz kaip as , buciau laimingas gaudamas tikrus gerus virtuves peilius pv.z Global markes. (ten 1 peilis apie 150 lt, tai 3 -ju uztektu)
QUOTE(galoshes @ 2010 10 14, 16:32)
O aš labai džiaugiuosi, jog šįkart nereikėjo ilgai mąstyti, ką šiais metais dovanoti MB. Tiesiog vaikštinėjau pramogų sostinėje ir netikėtai pamačiau, tuomet pagalvojau, kad visai nieko būtų ir nusprendžiau dovanoti.
O tai buvo skrydis dviviečiu parasparniu su instruktoriumi. Dar ir akcija pasitaikė. Vietoj 130 Lt dabar kainuoja 99 Lt. Tik reik paskubėt nupirkt, kad nesibaigtų netyčia ta akcija. Ir dar nusprendžiau, jog pasidovanosiu ir sau šią dovaną, nes negi aš stovėsiu vidury lauko ir spoksosiu, kaip mano MB šauniai skraido??
O tai buvo skrydis dviviečiu parasparniu su instruktoriumi. Dar ir akcija pasitaikė. Vietoj 130 Lt dabar kainuoja 99 Lt. Tik reik paskubėt nupirkt, kad nesibaigtų netyčia ta akcija. Ir dar nusprendžiau, jog pasidovanosiu ir sau šią dovaną, nes negi aš stovėsiu vidury lauko ir spoksosiu, kaip mano MB šauniai skraido??
Dovanojau MB pernai per gimtadienį. Labai labai patiko
O aš stovėjau ir labai džiaugiausi už jį
QUOTE(Be_penkiu_pavasaris @ 2010 10 28, 11:42)
dovanojau dvi pamokas. tai vienos uzteko,i antra nebejo sake atitranke visus k.....s
Dovanojau ne pamokas, o romantišką pasijodinėjimą, todėl nieko nenutrankė Va čia:
http://www.laisvalai...nkes-2asmenims/
o ka padovanoti broliui 30m proga, kai zmogus viska turi ?
juokingi marskineliai, visai fainai man patinka ir tokie prikolai
pasakysiu, kokios idėjos pas mane, nes po naujų čia pat ir vyro gimtadienis:
tašė kompui (gavo didesnį kompą, tai į seną niekas nebetelpa)
odinės pirštinės (kaip tik vieną pamėtė)
darbo kalendorius (jau tradiciškai)
marškiniai (reik truputį atsinaujinti)
ortopedinė pagalvė (senai nori)
kelios mušamųjų pamokos
tai dabar galvos skausmas išsirinkti dvi mažesnes arba vieną didelę dovaną
neasmeninės svarstytinos dovanos:
kelialapis į druskininkus (pailsėti nuo darbo)
bilietai į teatrą (100 metų nebuvo)
tašė kompui (gavo didesnį kompą, tai į seną niekas nebetelpa)
odinės pirštinės (kaip tik vieną pamėtė)
darbo kalendorius (jau tradiciškai)
marškiniai (reik truputį atsinaujinti)
ortopedinė pagalvė (senai nori)
kelios mušamųjų pamokos
tai dabar galvos skausmas išsirinkti dvi mažesnes arba vieną didelę dovaną
neasmeninės svarstytinos dovanos:
kelialapis į druskininkus (pailsėti nuo darbo)
bilietai į teatrą (100 metų nebuvo)
pasisakysiu ka esu dovanojusi teciui:
-Laikrodi
-Sidabrine grandinele ant rankos, bei ant kaklo
-Kvepalus
-tase per peti
-Megztini
-Marskinius
na, daugiau nepamenu.
-Laikrodi
-Sidabrine grandinele ant rankos, bei ant kaklo
-Kvepalus
-tase per peti
-Megztini
-Marskinius
na, daugiau nepamenu.
QUOTE(zuzla @ 2010 10 15, 11:35)
jūsų vyras gimtadienio proga gaus skrydį parasparniu, o jus kokia proga gausit tokią pačią dovaną? padarytumėt tokią staigmeną per kokias metines ar pan., būtų liuks, ir išbandymai kartu, pabijojimai.. na bet čia tik mano nuomonė - gimtadienio dovana turi būti asmeninė
Nesutinku. Čia jau galima ginčytis. Aš pernai vyrui padovanojau kelionę į Milaną - 2bilietus Sakiau vežkis kartu ką nori Tai nejau, vienas važiuos. Visus metus apie tą kelionę kalbėjo (už Kalėdinį laikrodį kokį mėnesį dėkojo, o va kelionė iš atminties neišblėso). Šiemet padovanojau vokiečių aviganį (2 savaitėms anksčiau, nes bijojau, kad iš veislyno kas kitas jo nenupirktų). Šuo irgi kaip ir asmeninė dovana, kaip ir ne. Gi auginsime ir džiaugsimės juo visa šeima. Vyras apie vokičių aviganį svajojo jau kokius 5metus. Tai neatsidžiaugia. Kadangi tikra diena šį savaitgalį, tai dar dovanosiu savaitgalį dviems, tik dar dabar žiūrinėju ir neapsisprendžiau ar kur už Lietuvos ribų ar Lietuvoje ką įdomaus rasiu.
Man pačiai daug smagiau savo gimtadienį gražiai su vyru praleisti, nei gauti kokią daiktinę dovaną.
Sveiki, zinau ka galiu padovanoti vyrui bet deja niekur nerandu. Gal kas nors zinote kur butu galima isigyti is smulkiu detaliu surenkama masinos modeli su valdymu. nemenka,bet stambesni toki kaip dzipa ar kazka panasaus,turetu buti maziausiai 600 detaliu. Kas zinote pasidalinkite adresais prasau
Aciu
Aciu
Augintinis ar kelionė, žinoma, kad nėra skirta vienam asmeniui, nes vienam nuobodu būtų keliauti, o augintinio juk nelaikys spintoje, kad niekas kitas neprisiliestų, bet jei tai to vyro didžiulis noras, tada puiki dovana.
Bet pastebėjau, kad dauguma moterų dovanodamos tikrai tikisi daugiau naudos sau (ypač užkliuvo tas postas, kur moteris padovanojusi čekį tikėjosi kažko virtuvei, o vyras išsirinko įrankius sau). Juk dovanojate vaikinui, tai siūlyčiau tik apie jį ir galvoti. Antraip dovana tikrai nepatiks, jei kirbės mintis: "ką padovanoti, kad tiktų/patiktų ABIEMS?". Netgi minėtieji striptizo klubai.... Kodėl mergina velkasi kartu su vaikinu? Gal tegul pati sušoka arba leidžia eiti su draugais (ar vienam?)? Manau, vaikinas nelabai galės atsipalaiduoti ir mėgautis kitos merginos šokiu ir kūnu, jei šalia dantimis grieždama sėdės jo panelė.
Taip pat atkreipkit dėmesį į to vienintelio pasisakiusio vaikino nuomonę. Ji puiki ir išties tinka daugumai vyrų. Moterys, sakančios, kad vyras liko laimingas gavęs kažkokią taurę, tikriausiai tiesiog nenorėjo jūsų nuliūdinti ir apsimetė laimingu. Aišku, jūs visos įsitikinusios, kad jūsų vyrai yra kažkokie išskirtiniai, bet vyrai yra vyrai!! Iš patirties ir iš pasakojimų (vyrų ar moterų), ir iš visokių psichologinių ar nepsichologinių knygų ir straipsnių žinau, kad moterys dažnai klysta manydamos, kad žino, ką vyrai galvoja ir ko nori. Ir kitas dalykas: jokia moteris nežino, ko nori TAVO vyras ir jokia moteris nepažįsta TAVO vyro, tad tiesiog skaitykit, bandykit prisiminti kokią nors netyčia numestą frazę, nes vaikinai (ir merginos) nuolat lyg tarp kitko pasako, ko nori, ko norėtų, ar kažką pamatę per TV ištaria "kaip faina".
Taigi, tik norėjau išlieti kilusias mintis paskaičiusi jūsų nuomones.
O dabar klausimas:
Yra tokie dovanų rinkiniai, kur iš tam tikro pramogų skaičiaus išsirenki 1. Viename radau net kelis puikius ir įdomius pasiūlymus. Kaip manote, ar tinkama tai dovanoti? Kaip tai pateikti gražiai?
Bet pastebėjau, kad dauguma moterų dovanodamos tikrai tikisi daugiau naudos sau (ypač užkliuvo tas postas, kur moteris padovanojusi čekį tikėjosi kažko virtuvei, o vyras išsirinko įrankius sau). Juk dovanojate vaikinui, tai siūlyčiau tik apie jį ir galvoti. Antraip dovana tikrai nepatiks, jei kirbės mintis: "ką padovanoti, kad tiktų/patiktų ABIEMS?". Netgi minėtieji striptizo klubai.... Kodėl mergina velkasi kartu su vaikinu? Gal tegul pati sušoka arba leidžia eiti su draugais (ar vienam?)? Manau, vaikinas nelabai galės atsipalaiduoti ir mėgautis kitos merginos šokiu ir kūnu, jei šalia dantimis grieždama sėdės jo panelė.
Taip pat atkreipkit dėmesį į to vienintelio pasisakiusio vaikino nuomonę. Ji puiki ir išties tinka daugumai vyrų. Moterys, sakančios, kad vyras liko laimingas gavęs kažkokią taurę, tikriausiai tiesiog nenorėjo jūsų nuliūdinti ir apsimetė laimingu. Aišku, jūs visos įsitikinusios, kad jūsų vyrai yra kažkokie išskirtiniai, bet vyrai yra vyrai!! Iš patirties ir iš pasakojimų (vyrų ar moterų), ir iš visokių psichologinių ar nepsichologinių knygų ir straipsnių žinau, kad moterys dažnai klysta manydamos, kad žino, ką vyrai galvoja ir ko nori. Ir kitas dalykas: jokia moteris nežino, ko nori TAVO vyras ir jokia moteris nepažįsta TAVO vyro, tad tiesiog skaitykit, bandykit prisiminti kokią nors netyčia numestą frazę, nes vaikinai (ir merginos) nuolat lyg tarp kitko pasako, ko nori, ko norėtų, ar kažką pamatę per TV ištaria "kaip faina".
Taigi, tik norėjau išlieti kilusias mintis paskaičiusi jūsų nuomones.
O dabar klausimas:
Yra tokie dovanų rinkiniai, kur iš tam tikro pramogų skaičiaus išsirenki 1. Viename radau net kelis puikius ir įdomius pasiūlymus. Kaip manote, ar tinkama tai dovanoti? Kaip tai pateikti gražiai?
QUOTE(Laukineja @ 2010 12 01, 13:53)
Augintinis ar kelionė, žinoma, kad nėra skirta vienam asmeniui, nes vienam nuobodu būtų keliauti, o augintinio juk nelaikys spintoje, kad niekas kitas neprisiliestų, bet jei tai to vyro didžiulis noras, tada puiki dovana.
Na, aš pavyzdžiui jau laukiu savo užsakytojo kaljano, kurį dovanosiu MB. Bet dovanosiu kaljaną todėl, kad MB pats paprašė, o ar aš galėčiau neišpildyti tokio noro?? Tad kaljanas bus dovana jam. Kita vertus, juk nesinaudos jis vienas tuo kaljanu, nesėdės vienas kambary ir nerūkys Tad iš dalies tai bus dovana ir man. Be to, pasinaudos tuo kaljanu ir draugai Tad žinot, tikrai būna tokių dovanų, kurios skirtos antrajai pusei, bet naudojasi abu.
Kad ir mano MB prieš porą metų per Kalėdas surengė man staigmeną, pasakė, kad ruoščiaus, nes kažkur važiuosim per naktį. Ir susiruošiau O nuvykom į Šiaulius, ten tuomet rodė "Paryžiaus Katedrą", kurią aš lbai norėjau pamatyt, nakvojom viešbutį, buvo . Dovana buvo skirta man, bet naudojomės lyg ir abu, gi nebūčiau viena vykus į Šiaulius
O dėl dovanų rinkinių, čia iš laisvalaikodovanos.lt, ar ne? Arba kur Maximoj galima įsigyt. Nežinau, kaip jums, et man tos dovanos labai patinka Lieka prisiminimas visam gyvenimui, o dar pojūčiai, mm. Aš visad už tokias dovanas, dar pati galvojau, kad visai nieko būtų galbūt tėvams padovanot kokią vyno degustaciją, kad nors šiek tiek būtų susiję su Kalėdomis, nes, jei padovanosiu kokį nardymą, tai man truputuką ne į temą
Panos, padekit Mano vyro gimtadienis sausio 1d. bus jo 30 jubiliejus. Anksciau planavom svest restorane kazkur, sukviest draugus, vis gi jubiliejus. Dabar atsitiko taip, kad tokio sventimo sau leist negalim, tam nera pinigu. Net nezinau kur svesim naujus metus. man prasideda panika:bijau2: , nes net neisivaizduoju kaip mano brangiajam padaryt isimintina 30 gimtadieni, kai visi aplink sves naujus metus