Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -3

QUOTE(Seila @ 2010 09 11, 16:28)
Kokias geles dovanojat vyrams, draugams, suzadetiniams?!:geda2:  4u.gif

Ziurint kokia proga 4u.gif as pvz ten mokslu baigimo tai rozes abu kartus dovanojau biggrin.gif
Atsakyti
Aš savo vyrui 30-mečio proga padovanojau 2 val programą į Girdausko ralio mokyklą, kur galės pats vairuoti ir ekstremaliom sąlygom ir ralio trasoj ir žiedinių lenktynių trąsoj. Dar tokio laimngo gavus tą dovaną nebuvau mačius. Aišku, tai nėra pigu, bet susimečiau su savo mama. jubiliejui galima smile.gif
Dar vienam klientui esu dovanojus National Geografic prenumeratą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ricca*: 27 rugsėjo 2010 - 19:33
zurnalo prenumerata (jei megsta paskaitineti vakarais smile.gif )
pvz.: "playboy" arba "tik vyrams, ar "4ratai" ir pan....
Atsakyti
Sveikos, spalio 14aja mano brangiajam sukanka 22eji, visiskai niekas neateina i galva... doh.gif minejo,kad nori apyrankes, bet jeckau,kokia apyranke isrinkti vaikinui? Suprantu moteriai,bet vaikinui... doh.gif nusiziurejai ideja padaryti 7 dienu dovana, t.y supakuoti 7 mazesnes ir saziningai leisti atidarineti tik po viena i diena, ir taip visa savaite..ale ka supakuoti i tas dezutes lotuliukas.gif
Atsakyti
As savo vyrui dovanosiu akvariuma ax.gif
Atsakyti
O aš labai džiaugiuosi, jog šįkart nereikėjo ilgai mąstyti, ką šiais metais dovanoti MB. rolleyes.gif Tiesiog vaikštinėjau pramogų sostinėje ir netikėtai pamačiau, tuomet pagalvojau, kad visai nieko būtų ir nusprendžiau dovanoti.
O tai buvo skrydis dviviečiu parasparniu su instruktoriumi. thumbup.gif Dar ir akcija pasitaikė. biggrin.gif Vietoj 130 Lt dabar kainuoja 99 Lt. Tik reik paskubėt nupirkt, kad nesibaigtų netyčia ta akcija. biggrin.gif Ir dar nusprendžiau, jog pasidovanosiu ir sau šią dovaną, nes negi aš stovėsiu vidury lauko ir spoksosiu, kaip mano MB šauniai skraido?? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(galoshes @ 2010 10 14, 16:32)
Ir dar nusprendžiau, jog pasidovanosiu ir sau šią dovaną, nes negi aš stovėsiu vidury lauko ir spoksosiu, kaip mano MB šauniai skraido??  schmoll.gif

per gimtadienį smagu asmeninę dovaną gauti, o čia jau gausis dovana abiems smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 14 spalio 2010 - 17:17
QUOTE(zuzla @ 2010 10 14, 18:16)
per gimtadienį smagu asmeninę dovaną gauti, o čia jau gausis dovana abiems smile.gif

Nepritariu. 4u.gif
Gi skrisim tai ne su vienu parasparniu, o ir šiaip, gi jis gaus savo kuponą, o aš turėsiu atskirai savajį, be to, man kaip tik smagiau atrodo, kai kažkas kartu vyskta į tokį išbandymą, galima kartu pabijoti, nežinau, dovaną abiems labiau priskirčiau kokią išvyką į Druskininkus dviems, romantišką vakarienę ir pan, o čia bus extreme sportas, po to abu galėsim įspūdžiais dalintis. bigsmile.gif
Be abejo, aš galiu jam vienam padovanoti, bet nei jis, nei aš manau, jog nesijausim gerai, kai jis vienas skris, o aš apačioj stovėsiu ir lauksiu. g.gif Ir dar mąstysiu: kaip ir aš norėčiau pamėginti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(galoshes @ 2010 10 15, 11:15)
Nepritariu.  4u.gif

jūsų vyras gimtadienio proga gaus skrydį parasparniu, o jus kokia proga gausit tokią pačią dovaną? smile.gif padarytumėt tokią staigmeną per kokias metines ar pan., būtų liuks, ir išbandymai kartu, pabijojimai.. na bet čia tik mano nuomonė - gimtadienio dovana turi būti asmeninė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2010 08 26, 17:41)
Gimtadienio proga dovanojau pasijodinėjimą su žirgais. Padariau staigmeną ir kas laukia sužinojo tik nuvykęs ten. Buvo sužavėtas, o dar oras pasitaikė pasakiškas  thumbup.gif

dovanojau dvi pamokas. tai vienos uzteko,i antra nebejo biggrin.gif sake atitranke visus k.....s doh.gif

QUOTE(Ruduo74 @ 2010 08 28, 00:56)

gerai kad ne su gloria doh.gif
Atsakyti
Sveikos.
Laikas tiksi, ateinantį penktadienį vyro 30-metis. Buvom sutarę, kad jis duos keletą užuominų, ko nori gimtadieniui, bet deja deja.... Jokio baliaus jis daryti nenori. Nelabai nori ir kažkokios dovanos be išliekamosios vertės. Ta prasme jis norėtų kažko praktiško ir tuo pačiu, kad tai būtų jam. Nu beklausinėdama taip išsiaiškinau. Tai ką nupirkti??? Už 500 LT.
Atsakyti
QUOTE(Ryški @ 2010 10 31, 09:29)
Sveikos.
Laikas tiksi, ateinantį penktadienį vyro 30-metis. Buvom sutarę, kad jis duos keletą užuominų, ko nori gimtadieniui, bet deja deja.... Jokio baliaus jis daryti nenori. Nelabai nori ir kažkokios dovanos be išliekamosios vertės. Ta prasme jis norėtų kažko praktiško ir tuo pačiu, kad tai būtų jam. Nu beklausinėdama taip išsiaiškinau. Tai ką nupirkti??? Už 500 LT.

jei neturi laikrodzio, tai manau jau rastum pakankamai gera..
Atsakyti