Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

Man is pigesniu patinka prancuziskas toileto vanduo pavadinimu "Ninetynine"    15ml - 20lt. , 30ml - 30lt.  Toks truputi ssaldus, romantiskas kvapelis

O, geras bigsmile.gif Aš visur ieškau šio tualetinio vandens, bet jau niekur neberandu, mačiau tik deziką. Anksčiau tai buvo patys pačiausi mano, studenčiokės, kvepaliukai, kuriuos pirkdavau "Sarmoje". Ale daba smile.gif tikrai jų niekur nesimato. Taigi prašau Jūsų greit greitutėliai išduokit paslaptį, kur galėčiau jų įsigyti 4u.gif O aš jau maniau, jog jie išimti iš prekybos ir buvau benuleidžianti rankas su jų paieška.
Atsakyti
Kadangi ant brangių kvepalų neturiu pinigų,tai dabar žadu pirkti "Love by lily prune" iš "ulric de varens".Pabandžiau mėginuką ir susigundžiau nerealiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LAILA @ 2006 05 02, 16:30)
auksinis mazas flakoniukas Eleganc

turėjau irgi, bet pasidarė per "sunkus" kvapas, nebegalėjau pakęsti, bet kad primena kažkokius brangius ir neblogai laikosi, tai teisybė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2006 05 29, 20:10)
Va tokiam indely:
user posted image

Ash tai vis dezute geredavaus, jau taip man ta mergelike pieshta patiko smile.gif Paskutini karta maciua Kaune "Aistruolej" smile.gif
Atsakyti
Ash tai vis dezute geredavaus, jau taip man ta mergelike pieshta patiko  Paskutini karta maciua Kaune "Aistruolej" 

O kur ta Aistruolė Kaune randasi? Labai prašau man adresiuką. Kaip tik šią savaitę į Kauną žadu braukt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Valeri @ 2006 06 01, 17:55)
O kur ta Aistruolė Kaune randasi? Labai prašau man adresiuką. Kaip tik šią savaitę į Kauną žadu braukt ax.gif

Laisves Alejoj prieshais centrini pashta, kur yra kazino tai va prie kazino, shalutinej gatvelej smile.gif O shiaip Kaune dar urmo bazej maciau shitu kvepalyu tai tikrai, nes Aistruolei gali nebut, paskutini karta kai buvau jau lyg nebuvo, o bazej buna smile.gif
Atsakyti
Laisves Alejoj prieshais centrini pashta, kur yra kazino tai va prie kazino, shalutinej gatvelej  O shiaip Kaune dar urmo bazej maciau shitu kvepalyu tai tikrai, nes Aistruolei gali nebut, paskutini karta kai buvau jau lyg nebuvo, o bazej buna 

Ačiukas 4u.gif Bandysiu ieškoti smile.gif . O šiap dar norėjau pasakyti, kad tiesiog identiškas kvapas yra "White tea" kvepaliukų ir "Lihgt blue" (Dolce&Gabbana). Pasikvepinau "Eurokos" parduotuvėje ir paskui visos visos bendradarbės klausinėjo, ar kartais ne pastaraisiais kvepiu wub.gif O tie "White tea" kainuoja 49 Lt 50 ml smile.gif . Vat... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2006 03 09, 15:34)
Kiek aš pastebėjau parfumuotas vanduo ilgiau laikosi, nes jis mažiau atskiestas, negu tualetinis vanduo. Tad  geriau parfumuotą , o ne tualetinį vandenį pirkti.

Kvepalai (PARFUM) – yra stipriausio kvapo ir sudaryti iš 15-30 % kvepalų koncentrato. Kvepalų kvapas priklausomai nuo odos tipo išlieka ilgiausiai, paprastai iki 6 valandų. Taip pat kvepalų sunaudojama mažiau.

Kvapusis vanduo (EAU DE PARFUM - EDP) – sudarytas iš 8-15 % kvepalų koncentrato. Kvapas išlieka 3 – 5 valandas. Kvapusis vanduo yra ne toks brangus kaip kvepalai.

Tualetinis vanduo (EAU DE TOILETTE – EDT) – sudarytas iš 4-8 % kvepalų koncentrato. Jis yra švelnesnio aromato ir tinkamas naudoti kasdien. Kvapas išlieka 2-4 valandas.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valeri @ 2006 06 01, 20:45)
Ačiukas 4u.gif Bandysiu ieškoti smile.gif . O šiap dar norėjau pasakyti, kad tiesiog identiškas kvapas yra "White tea" kvepaliukų  ir "Lihgt blue" (Dolce&Gabbana). Pasikvepinau "Eurokos" parduotuvėje ir paskui visos visos bendradarbės klausinėjo, ar kartais ne pastaraisiais kvepiu wub.gif O tie "White tea" kainuoja 49 Lt 50 ml smile.gif . Vat... tongue.gif

Na, del siu kvapu identiskumo galima pasigincyti biggrin.gif box.gif Man jie tikrai nera panasus, tik abu gaivus, vasariski. Nors siaip Novaja zaria gamina visai neblogus nebrangius kvepaliukus. I Light Blue panasus Moschino I Love Love, Eclat D'arpege smile.gif
O is pigiu, tai pilna Light blue "klonu" tiek kioskeliuose, tiek Eurokose.
Atsakyti
Labas, matau, kalbat apie THAIS serijos kvepalus biggrin.gif Labai ieškau THAIS DREAMS, gal kuri kur užmatėt arba atsibodo ir norėtumėt parduot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagi @ 2006 06 02, 10:42)
Labas, matau, kalbat apie THAIS serijos kvepalus  biggrin.gif  Labai ieškau THAIS DREAMS, gal kuri kur užmatėt arba atsibodo ir norėtumėt parduot? 4u.gif

4u.gif
irgi norejau prasyt
gal kas kur pastaruoju metu mate prekyboje THAIS kvepaliukus
parasykite kur 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2006 06 02, 09:56)
4u.gif
irgi norejau prasyt
gal kas kur pastaruoju metu mate prekyboje THAIS kvepaliukus
parasykite kur 4u.gif  4u.gif

Jau seniai ieškau, klausinėjau Sarmoj, tai sakė, kad jų jau nebegamina verysad.gif Bet vis tikiuos, kad gal bus kur nors užsilikę.. Paskutinį kartą draugė iš Danijos atsiuntė thumbup.gif , bet jau ir ten nebėra verysad.gif
Atsakyti