Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(just_angel @ 2006 02 26, 12:09)
O kas nors naudojat b.u. kvepalus.
Cia

Siame tinklapyje rodo kas kazkokie nauji atsirado, kazkaip isvis niekda B.U. kvepalu neuosciau

reiks pauostyti, gal patiks... sudominai tu cia mane... smile.gif

QUOTE(just_angel @ 2006 02 26, 12:24)
Kazkada klausiau,bet niekas neatsake ax.gif  ar nezinot ar C_CHRU keisdami pakuote pakeite ir kvapa? Wa stai kaip dabar atrodo pakuotes : cia
Seniau man labai patiko joy kvapas, o dabar zali wadinas emerald g.gif

o geras, geltono lietuvoj dar neteko regeti... idomu, kox kvapas... verysad.gif man joy kazkada irgi patiko... smile.gif bet ju neturejau, nes tuo metu naudojau thais "dreams'.
Atsakyti
user posted image
O man sitie topas ka pigaus perku........... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailin @ 2006 03 01, 00:11)
user posted image
O man sitie topas ka pigaus perku........... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Man irgi šitų kvapas patinka. Dar gaivus kvapas kažkiek panašus į šitų Wisky Blue for women 100ml apie 20Lt iš Eurokos.
Atsakyti
o sakykit, kuo skiriasi parfumuotas vanduo nuo tualetinio vandens? rolleyes.gif
na, kad kvepalai ilgiausiai laikosi tai taip, o kaip su parfumuotu ir tualetiniu? mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek aš pastebėjau parfumuotas vanduo ilgiau laikosi, nes jis mažiau atskiestas, negu tualetinis vanduo. Tad geriau parfumuotą , o ne tualetinį vandenį pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2006 03 01, 01:11)
user posted image
O man sitie topas ka pigaus perku........... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

labai thumbup.gif
Atsakyti
O man iš pigesnių patinka B.U, o labiausiai Tom Tailor- Bodytalk. wub.gif
Atsakyti
O man baisiai patinka Dzintars kvepaliukai, toks auksinis mazas flakoniukas, dezutei buna, Eleganc ir Elegija. primena kazkokius brangius kvepalus, tik vis negaliu prisimint kokius.
Atsakyti
Aš labai mėgstu pilstomus kvepalus ir nebrangu ir skaniai kvepia ir ilgai laikosi 4u.gif
Atsakyti
Jei iš pigių tai rinkčiausi Dzintars "Kristina", kažkada turėjau tikrai patiko ir kvapas laikosi normaliai.
Atsakyti
Man is pigesniu patinka prancuziskas toileto vanduo pavadinimu "Ninetynine" wub.gif 15ml - 20lt. , 30ml - 30lt. Toks truputi ssaldus, romantiskas kvapelis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2006 05 29, 19:12)
Man is pigesniu patinka prancuziskas toileto vanduo pavadinimu "Ninetynine"  wub.gif  15ml - 20lt. , 30ml - 30lt.  Toks truputi ssaldus, romantiskas kvapelis  rolleyes.gif

Va tokiam indely:
user posted image
Atsakyti