Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(eglegle @ 2006 02 18, 20:13)
Tiksliai nelabai atsimenu, atrodo, 30 ml - 42 Lt (Sarmoj berods 52 Lt), o 50 ml gal 64 Lt... Kažkaip panašiai  smile.gif

Aisku, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2006 02 19, 04:27)
Mango Adorably  thumbup.gif
pigiau yra Aistruolėje, Dainavos g.

Man jie visiskai enlaiko.valandai nepraejus kvapas isnyksta.O tokie skanus wub.gif Bet g verysad.gif ailiuosi nusipirkus
Atsakyti
QUOTE(Karolyteee @ 2006 02 19, 14:27)
Man jie visiskai enlaiko.valandai nepraejus kvapas isnyksta.O tokie skanus wub.gif Bet g verysad.gif ailiuosi nusipirkus

Nu kad ilgiau gal laiko smile.gif O dėl kvapo skanumo negaila ir rankinuke pasinešioti beigi pasipurškalioti mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai begsiu pirkti Love by Lily Prune kvepaliuku, buvo prie zurnalo meginukas,tai taip patiko,o kaina irgi nedidele 36lt. Beje ar nezinot: C-THRU siek tiek pakeite savo buteliuku uzrasus ir pan,o ar kvapai isliko tokie patys? Wakar uostinejau sarmoj zalius,tai truputi kitoks pasirode kvapas,nei senuju JOY doh.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2006 02 19, 20:21)
As tai begsiu pirkti Love by Lily Prune kvepaliuku, buvo prie zurnalo meginukas,tai taip patiko,o kaina irgi nedidele 36lt. Beje ar nezinot: C-THRU siek tiek pakeite savo buteliuku uzrasus ir pan,o ar kvapai isliko tokie patys? Wakar uostinejau sarmoj zalius,tai truputi kitoks pasirode kvapas,nei senuju JOY doh.gif

man irgi jie labai patiko. bet durna klausima uzduosiu: kur ju pirkt buna? doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnisss @ 2006 02 19, 21:58)
man irgi jie labai patiko. bet durna klausima uzduosiu: kur ju pirkt buna?  doh.gif  ax.gif

Droge 4u.gif
Atsakyti
nusipirkau violetinius C-thru smile.gif laiko ilgai, tai labai dziaugiuosi... thumbup.gif kasdienai man jie ypac tinka. thumbup.gif kai sunaudosiu juos, galbut piksiu cafe. man ju kvapas patiko... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flawless @ 2006 02 21, 19:52)
nusipirkau violetinius  C-thru smile.gif  laiko ilgai, tai labai dziaugiuosi...  thumbup.gif kasdienai man jie ypac tinka. thumbup.gif  kai sunaudosiu juos, galbut piksiu cafe. man ju kvapas patiko... smile.gif

Kokius Cafe,ju yra keleta rusiu,man tai raudoni ir zidri patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 02 21, 20:54)
Kokius Cafe,ju yra keleta rusiu,man tai raudoni ir zidri patiko  ax.gif

man labiau zydri, jie gaivesni... tongue.gif raudoni daugiau vakarui,o as vakarui nemegstu tokiu kvapu... doh.gif vakarui renkuosi brangesnius... smile.gif
Atsakyti
O kas nors naudojat b.u. kvepalus.
Cia

Siame tinklapyje rodo kas kazkokie nauji atsirado, kazkaip isvis niekda B.U. kvepalu neuosciau
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2006 02 26, 11:09)
O kas nors naudojat b.u. kvepalus.
Cia

Siame tinklapyje rodo kas kazkokie nauji atsirado, kazkaip isvis niekda B.U. kvepalu neuosciau

As turejau seniai, dar kai BU buvo tik viena rusis, geltona dezute su melynu dangteliu rolleyes.gif Tada man labai patiko ir leike neblogai. Bet cia buvo, pries kokius 6 metus gal biggrin.gif
Dabar man labai patinka kvapas Adore kazkokiu kvepalu, kaina kuriu... 5Lt laugh.gif Laiko gal max 2 valandas, bet nerandu geresnes kokybes tokio kvapo sad.gif
Atsakyti
Kazkada klausiau,bet niekas neatsake ax.gif ar nezinot ar C_CHRU keisdami pakuote pakeite ir kvapa? Wa stai kaip dabar atrodo pakuotes : cia
Seniau man labai patiko joy kvapas, o dabar zali wadinas emerald g.gif
Atsakyti